kolmistaan - Banneri

Heipparallaa,

uusi vuosi on vierähtänyt jo niin arkisesti käyntiin, että lomaa on enää mahdoton muistaa. Tammikuun puolella on ehditty sairastaakin jo tuttuun tyyliin: yksi oksannustauti ja flunssa. Jee! NOT! Tätäkö tämä päivähoidon alkutaipale oikein on? Näissäkin kuvissa taitaa nenä vuotaa ihan leukaan ja paidalle asti. Autenttista arkieloa.

 

Onneksi leikkiminen on kuitenkin alkanut maistua Neidille entistäkin paremmin. Vielä puoli vuotta sitten mikään lelu tai yksittäinen puuha ei jaksanut kiinnostaa Neitiä minuuttia kauempaa, mutta nyt Legojen, Brio-uunin & Ikea-ruokien tai vaikkapa palapelin kanssa voi vierähtää joskus pitkäkin tovi. Olen ihan varma, että päiväkodilla on tämän leikkiin liittyvän kehityksen kanssa paljonkin tekemistä! Leluille on löytynyt funktio, mielikuvitus on kehittynyt ja tavaroita on opittu jakamaan kavereiden kanssa.

Neiti-F:llä oli entuudestaan Legon eläintarhavarustus, ja joulupukki toi lisukkeeksi peräti kolme paketillista Disney Prinsessa Legoja. Vaalenpunaiset palikat, Tuhkimon kärryt ja pikkuruiset prinsessahameet ovat niiiiin ihania, että meikäläisenkin tekee mieli leikkiä. Siis ihan oikeasti! Harkitsen jo Prinsessa-sarjan isoimman osan, linnan, ostamista. Itselleni.

Sitten vielä viikon vinkki. Pomp de Lux -kotimyyntimerkillä on netissä meneillään huikea kausiale. Kaikki tuotteet -70%. Kannattaa kurkata. Olen itse aivan hurahtanut merkkiin, enkä malttaisi odottaa enää kevään malliston saapumista.

Ihanaa viikkoa!

– Karkki-

Neidin ”asu” (hänen mielestään sukkahousut käyvät pelkiltään):

Pomp de Lux, alesta -50%

 

 

 

 

Kommentit (3)

Kiitos tuosta verkkokaupan vinkistä. Neitimme kohta 6 vee oli taas kasvanut ulos vaatteista. Alessakin oli tarjolla tosi kivoja vaatteita. Mutta niin paljon jo siinäkin ihanuuksia, että tovi meni valitessa :).

Niinpä 🙁 Kokeiltu nyt erilaisia tiedostomuotoja ja kolmea konetta…huoh!

Toivottavasti kuvatki tulee pian näkyviin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X