kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.02.2013

Hennesin balleriinat

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippa,

ja voih. Univelka painaa vieläkin silmiä. Olin viikonloppuna Vantaalla ystäväni pyjamabileissä. Tai ehkä ”bileet” kuulostavat vähän koomiselle ilmaisulle, koska minua alkoi tietenkin väsyttää jo ysin jälkeen, mutta sinnittelin kahvin voimalla kahteen. Eihän siinä tietenkään mitään, mutta heräsin minuuttia ennen kuin kelloni normaalisti soi (5.59), enkä saanut enää unta. Semmoista se on tämä perheellisen henkilön sisäinen kello 🙂 Kertokaapa te, onko edes mahdollista hallita yhtä aikaa lapsiperhearki, työelämä ja päälle vielä pitkään valvominen!?!

En paljonkaan shoppaillut HKI-Vantaan -reissullani, mutta yhden aika ihanan löydön tein. Ostin syksyllä itselleni aivan ihkaensimmäisen (ja tähän mennessä ainoan) aikuislaukkuni, Tiger of Swedenin nahkaisen työlaukun, jota olen pitänyt nyt pääasiassa samanväristen Dr Marten -maihareiden kanssa. Kevättä kohti mentäessä olen alkanut kuitenkin himoita laukkuun käyviä balleriinoja.

7.2 d

Olen jo vuosia käyttänyt oikeastaan ainoastaan H&M:n balleriinoja. Niiden koko ja muoto käyvät  täydellisesti jalkaani,eikä hintakaan huimaa päätä.

Ainoa miinus kengissä on kuitenkin se, että ne ovat tähän asti olleet saatavilla vain tekonahkaisina. Toisin sanoen kengät ovat kesän jälkeen niin seulana, että ainoa paikka niille on ollut roskis. Kauheaa kertakäyttöisyyttä 🙁

7.2 b

Ekologisesta morkkiksestani huolimatta suuntasin kuitenkin taas kohti Hennesiä, koska olin nähnyt siellä olevan laukkuni kanssa mätsäävät balleriinat. Mutta mitä näinkään? Nämä ihanuudet olivat tulleet kaupan hyllylle nahkaisina. Oujee 🙂

7.2 c

Olettekos te tehneet viime aikoina ketjuliikkeistä hyviä löytöjä?

Kivaa keskiviikkoa! Kyllä se kesä ja balleriinakelit sieltä kohta tulee…

Rok!

Terkuin:Karkki

P.S. Jos joku aikoo tilata nahkaballeriinat netistä, oli niiden koko ainakin minulle muuten kokoa suurempi kuin ei-nahkaisissa.

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X