kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.02.2013

Pomp de Luxin kevät/kesä 2013

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Heissan,

ja terkkuja maalta. Tässä Putouksen mainoskatkolla naputan pikapostausta. Kuvia reissusta tulee myöhemmin, vaikka nyppiikin laittaa näitä puhelinrämällä otettuja sumuotoksia enää minnekään. Onneksi ensi viikolla tulee uusi iPuhelin postista, oujee 🙂

pomp1

 

Sitä tulin tänne vaan kertomaan, että Pomp de Luxin uusi kesäkuvasto on ilmestynyt. Ja olipa siellä taas aivan ihania vaatteita. Ihan nuo kaikista hempeimmät ja romanttisimmat jutut eivät oikein putoa (paitsi juhlavaatteissa), mutta joukosto löytyy kyllä myös iso kasa vähän reippaampiakin vaatteita. Taidan eksyä ehkä myös poikien puolelle nappaamaan Neidille parit vaatekappaleet.

Ainakin pinkki juhlamekko, musta-valko -raidalliset leggarit ja neuletakki, haaremikollareita, huppari ja pari muuta juttua on saatava. Onneksi voin perustella tämän kyllä itselleni aika hyvin: Neiti on kasvanut viimeisen 6 kuukauden aikana taas 11 senttiä, joten tarpeeksi isoja käyttävaatteita ei kaapista enää paljonkaan löydy. Oikein hävetti viime viikolla, kun huomasin päiväkotipäivän jälkeen, että Neiti oli viettänyt päivän todellakin liian pienessä paidassa. Kuinka paljon muuten itse ostatte lastenne vaatteisin kasvunvaraa? Tuntuu jotenkin tyhmälle, että jokin vaate on käytössä alle puoli vuotta…

 

pomp3

Aikooko joku teistä pitää Pompin kutsut keväällä? Itse en pidä, mutta kaverin kutsut ovat jo tiedossa. Voi rahapussi parkaa…

UMK- ja Putousterkuin: Karkki

Kuvat:

Pomp de Lux

Kommentit (4)

Meillä vanhempi poika kasvaa sen verran, että vaatteet kerkiää olemaan suht kauan käytössä.. =) haluaisin kyllä kutsut pitää, kun en ole tämän merkin kutsuja vielä pitänytkään 🙂 se jää nähtäväksi 😉

Heippa Nadja!
Laitoin osoitteeni sinulle sähköpostiisi, mutta tässä se vielä varmistukseksi: karoliina.k.sallinen@gmail.com

Pitääpä pyytää tekniikkaa laittamaan osoite myös tänne sivuille 🙂

hei! tarvisin lähettää sinulle vähän sähköpostia mutta en mistään löydä osoitetta….ota yhteyttä! nadja

Suosittelen kyllä Pompia. Tosin esittelijöistä minulla ei ole vielä oikein kokemusta, olen tilaillut vaatteita pääasiassa Pompin nettikaupasta.
Pahoittelun muuten, että nämä vaatepostaukseni käsittelevät pääasiassa tyttöjen vaatteita. Kurkkasin nyt tietoisesti tuon kevätkuvaston poikien puolen. Oli aika cooleja 🙂 Niin kuin jo kirjoitin, tilaan varmasti myös sieltä ”väärältä” puolelta Neiti-F:lle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X