kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.02.2013

Kun se syö ja nukkuu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Heissan,

yritin tehd√§ t√§ss√§ postausta viime viikonlopun reissusta Hankasalmelle. Ja mit√§ huomasin? Neidist√§ ei ollut yht√§ ainutta heilahtamatonta kuvaa ilman, ett√§ ruoka olisi ollut osallisena asiaan ūüôā Ts. ainoastaan sy√∂dess√§√§ntytt√§reni pysyi edes sen hetken paikoillaan, ett√§ sain napattua kuvan. Ruuattomissa kuvissa n√§kyi vain vilahtava jalka tai heilahtava mekon helma.

IMG_1199 IMG_1223

Bloggaajaäidillä on näemmä nykytilanteessa kaksi vaihtoehtoa: Täytyy ostaa kasapäin lahjontaruokaa vaatekuvia varten TAI kuvata esittelykuteet vaatepuulla.

IMG_1208

Vai oletteko itse keksineet hyvän tavan kuvata lapsia? Mitenhän ammattikuvaajat tekevät? Urheiluasetus, ja sata kuvaa sekunnissa?

IMG_1251 IMG_1262 IMG_1275 IMG_1292

Kivaa lauantaita! Vietimme juuri Neiti-F:n ja naapurintytön kanssa vohvelibrunssia, ja illalla suuntaan toisen naapuriperheen mutsin kanssa leffaan. Lähi(ö)ajattelua lauantaille!

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 3G

Neiti-F:n asut:

Kuvat 1&2: T-paita. Aarrekid (-70%)

Kuva 3: Pusakka, Makia (-50%)

Kuvat 4: Yöpuku, Polarn O Pyret (mummon ja papan tuliainen Stokiksesta)

Kuva 5: Paita, Liandlo (-50%)

Kuva 6: Mekko, Polarn O Pyret (-70%). Sukkikset, Lindex (-50%)

Kuva 7: Mekko, Polarn O Pyret (-70%)

 

Kommentit (2)

oi, mit√§ tarjouksia!!! itse en osaa etsi√§ mill√§√§n ihania vaatteita tarjouksista :/ tuintuu ett√§ olen aina v√§√§r√§ll√§ hetkell√§ ūüėÄ ūüėÄ

Oikeastihan tarjousten kyttääminen kävisi työstä. Paljon voisi säästää, jos jaksaisi/viitsisi/ehtisi kytätä nettialeja ja ystiksiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X