kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.02.2013

Ekologista sisustusta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heipparallaa,

siskoni Henriikka tutustutti minut ennen joulua Design for Finland tunnustuksen saaneeseen merkkiin THINK TODAY. Hän oli vieraillut merkkiä myyvään liikeeseen Tampereella, ja ihastunut samantien TT:n ekologisesti tuotettuihin sisustus- ja kodintarvikevalikoimaan. Niinpä hän sai minutkin innostumaan aiheesta niin, että annoimme kalastajaisillemme (oikeasti insinööri-isi, kesällä mökin kalamies) joululahjaksi THINK TODAYN kalanmuotoisen kylmä/kuuma-alustan, joka oli valmisitettu kermaamisten lattialaattojen ylijäämämateriaalista. Siinä grillattu mökkikala pysyy lämpimänä, saunaolut kylmänä. Voih kesä, tule jo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän aikaa sitten posti toi meidänkin kotiimme terveisiä THINK TODAYTA. Ja jo ennen kuin edes sain kaiveltua varsinaiset tuotteet paketin uumenista, huomasin, että kierrätys ja kestäväkehitys oli otettu huomioon ihan pakkaustasollakin. Kamat oli nimittäin pakattu käytettyyn pahvilaatikkoon, ja tavaroiden pehmusteena toimi tapetin riekaleet. Nerokasta 🙂

Paketti kätki sisällään monta kivaa juttua, tässä lempparini: maatuva tiskirätti, muovimatosta leikattu pöllösisustustarra ja kivitavarasta tehty kylmä/kuuma-alunen. Aika cool, eikö?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyisin joutuu syyllistymään useinkin ostosten edessä. Itse alan ainakin miettiä, missähän oloissa tämäkin paita on tehty, tai kuinka paljon sen tekoprosessi on saastuttanut. Siksi onkin aika siistiä, että hankintoja voi joskus tehdä näin hyvällä mielellä. Suunnittelu ja valmistus on kotimaista, materiaaleilla on jo toinen elämä. Huippua!

Kierrätysterkuin:Karkki

Kuvat:

Olympus EP-L1

THINK TODAYN tuotteet blogin kautta saatuja

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Ite tykkään kovasti juuri TT:n siitä ideasta, että kaikki tuotteet tehdään tehtaiden ylijäämämateriaalista: muovimaton ja laminaatin palasista, johdonpätkistä, haljenneista kivilaatoista.. hyötyä siis myös niille tuottajille, joilta tätä ylijäämätavaraa jää! 🙂 Kala-alustan käyttöönottoa odotellen! -Hipsu-sisko

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X