kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.03.2013

Myöhäisharjannainen

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Böö,

tulin vain kertomaan, että olen innostunut harjasta, jonka muu maailma on löytänyt jo pari vuotta sitten. Tangle Teezer, rakastan sua!

 

En tajua miten tämmöinen pieni, suhteellisen lyhytpiikkinen läpykkä sen tekee, mutta nykyisin ei enää taistella edes märkien hiusten harjaamisen kanssa. Ja hei: Minä ennen INHOSIN harjaamista, tein sen korkeintaan kerran viikossa. Oikeasti! Sudin vain vähän pitkiä latvoja, ja jätin sitten tyven takkupesät odottamaan seuraavia kertoja. Ja sitten seuraavia ja seuraavia ja seuraavia…Ok. Tiedetään. Luvassa oli lopulta aika monta rastaa.

Arki voi helpottua näinkin mitättömällä jutulla. Jes!

IMG_0203

 

IMG_0202

Nyt kun Neiti-F:kin on saanut VIIMEIN edes vähän hiuksia päähänsä, täytyi oma Tangle Teezer hommata hänellekin. Ja juurikin vielä tämä kuvissa komeileva pompulansyöppöhärpäke, eikä mitään tylsää matkaläpykkää, kuten minulla. Kauheaa muuten, miten tämmöinen pinkki kukkasöpisharja hurmasti mutsinkin niin, että siihen 25 euron sijoittaminen ei tuntunut edes pahalle. Hmmm…outoja nämä markkinoinin ja myynnin tiet. Näin ne rahat hupenee viattomilta kansalaisilta..

Millä te muuten pidätte omat ja lapsostenne hiukset (hyvässä) kunnossa? Ja tarvitseeko harjaamisesta tapella sotkutukka-aamuina?

IMG_0204

Ihanaa viikonloppua! Mää menen huomenna jo heti aamupäivästä Pomp de Lux -kutsuille,iiiks! Sittenpähän saatte nähdä, mitä ihanaa sieltä löytyykään tänä keväänä.

– Silkkukutri-Karkki-

Kuvat:

iPhone 4S

Harja:

Tangle Teezer, kukka. Karisma (Lahti)

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X