kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.03.2013

ISAK -sisustusmerkki Suomessa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Huomenia kansa,

isak4 isak8

vähän aikaa sitten nimimerkki ” =) ” toivoi minulta lisää sisustusaiheisia postauksia. Lupasin, että niitä tulee. Ja tässäpä ensimmäinen.

isak10 isak3

Sain pari viikkoa sitten Innodeco -nimiseltä sisustustuotteiden maahantuontifirmalta infosähköpostin, jossa kerrottiin, että Suomeen rantautuu pian maailmalla jo kovan suosion saanut ISAK -merkki. ISAK tuoteperheen on suunnitellut ja perustanut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sandra Isaksson, ja tyyliltään ISAKin tuotteet ovat värikkäitä ja kauniilla tavalla aavistuksen retrojakin. Semmoisia skandinaavisen yksinkertaisia, mutta kuitenkin kotoisia.

isak5

Niin ja onhan merkki myös muuten varma hehkutuskohde meille, joiden mielestä esimerkiksi Ferm Living on sykähdyttävä! Tuotteet sopivan nimittäin aika kivasti yhteen, vai kuinka?

isak9 isak2

ISAK -tuoteperheeseen kuuluu design-lahjoja, sekä erilaisia kodin tuotteita ja tapetteja. Jälleenmyyjiä löytyy niin kivijalkamyymälöistä kuin netistäkin.

isak7 isak6

Kokosin tähän postaukseen omat inspiraatiokuvani ISAK:n valikoimasta. Sykähdyttääkö?

Ihanaa torstaita! Toivoa on 🙂

-Karkki-

Kuvat: http://isakisak.blogspot.fi

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)

Oi vau! Tosi pirteitä kuoseja ja ihan uusi tuttavuus minulle. 🙂

Niin oli minullekin! Mutta silti mallisto tuntui heti jotenkin todella kotoisalle ja omalleni!

Lehteen painettava kolumnini on mielestäni semmoista minun omaa ajatuksenvirtaani, blogissa sen sijaa täytyy erityisesti keskustella lukijoiden kanssa, ja kuunnella, mitä toiveita teillä aina onkaan. Interaktiivisuus kuuluu asiaan, koska eihän blogi olisi blogi, jos sillä ei olisi lukijoita ja lukijoiden mielipiteitä. Toisaalta haluan kyllä itsekin aina tutustua uusiin asioihin, ja ottaa asioista selvää…kai se on tämmöisen semi-toimittajan luonnollinen luonteenpiirre: uteliaisuus!
Uusi asunto on vielä osin arvoitus, mutta omakotitalo se ei kyllä ole! Siitä olen varma 😉 Helppo asuminen ilman ikuista nurmikonleikkaamista tai seinän maalaamista sopii meille paremmin…

ihanaa!!! Vihdoin sain sisustusjuttuja!! Ja kuvia teidän kodista 😛 ja noi on tosi MAGEET!! ja varmasti jonkunlaista juttuja tulee meidänkin kotiin 🙂 Löydät aina niin uutta ja kivaa tänne, mitä en itse ole kuullutkaan 😀 Iso kiitos, että kuuntelet toiveita ja vastaat näinkin ahkerasti lukijoille!! 🙂 Seuraava toive onkin, että minne muutatte?? Omakotitalo?? 😛

No eikö!! En malta odottaa, että pääsen katsomaan ja hypistelemään noita joku päivä ihan livenä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X