kolmistaan - Banneri

Moikkis,

IMG_0905

pääsiäinen meni, ja arki kolkuttelee taas ovelle. Olipa huikean kivaa lötköillä mummolassa monta yötä ja päivää. Saunottiin mökkisaunassa, nautittiin auringosta, herkuteltiin ja nähtiin rakkaita, joista toiset olivat tulleet parin sadana kilometrin päästä, toiset toiselta puolelta maapalloa.

IMG_0904 IMG_1008

Suuntasimme Neiti-F:n kanssa pääsiäisen viettoon Hankasalmelle jo torstaina. Eepi tuli myöhemmin perässä autolla, joten minun ja Neidin matka taittui taas kerran kätsysti junalla. Alkumatkasta VR teki tosin perinteiset veeärrät, ja ennen vaihtoa jouduimme matkaamaan tilavan IC-junan sijaan ahtaassa vanhassa pikajunassa, jossa ei ollut vapaita istumapaikkoja, saati mahdollisuutta parkeerata rattaat. Konnareiden mukavuus kuitenkin pelasti tilanteen, ja loppu matka taittuikin sitten sillä junalla, jonne olimme oikeastikin varanneet paikat. Se, missä oli leikkivaunu 🙂

IMG_1010

Junamatkalle pukeutuminen on muuten taitolaji. Sen olen huomannut vasta yrityksen ja erehdyksen kautta. Uusissa junissa ilmastointi on aika voimakas, joten lämmintä vaatetta, jopa sisäpipo, on ainakin pienelle tyypille varattava mukaan. Toisaalta leikkiavaunun liukumäet ja muut aktiviteetit saavat hien pintaa, ja siksi helposti vähennettävä kerrospukeutuminen ja sisätossut ovat aika olennainen osa matkailua.

IMG_1009

Neiti-F sai muutama viikkoa sitten ihanan yllätyspaketin nettipuoti Viljamin puodista. Olin ehtinyt ihastella kaupalle ominaisia pandakuoseja jo aikaisemminkin netistä, joten paita- ja pipotoimitus olivat enemmän kuin tervetulleita!

IMG_1011

Viljamin puoti ja sen tuotteet saivat alkunsa seinäjokelaisen kotiäidin ideasta vuonna 2011, ja nyt kauppa ja sen tuotteet ovat laajentuneet niin, että yrityksen eteen toimii useita eri suunnittelijoita ja toimijoita. Kangaskuosit, kuten myös tuotteiden ompelu, hoituuvat yrityksen sisällä. Aika erikoista nykypäivänä, aika hienoa!

IMG_1012

Otimme Neidin kanssa  uudet rattaat ensimmäisen kerran nyt junamatkalle testiin.

IMG_1014 IMG_1015

Rattaiden valintahan oli aika haastavaa, onneksi te lukijat kerroitte mahtavia vinkkejä ja omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Tunnistaako joku jo näistä sneak peek -kuvista, mihin merkkiin ja malliin päädyimme?

Kivaa huhtikuuta! Sehän on jo KEVÄT!

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 4S

Neidin ulkoasu:

Untuvatakki, POMP de LUX, -50% Syksy/Talvi 2012

Pipo, Fredrikson. -60%, Kärkkäinen

Aurinkolasti, Lindex.

Neidin sisäasu:

Paita ja pipo, Viljamin puoti (blogilahja)

Jeggarit, Lindex.

Tossut, Polarn O. Pyret

Kommentit (7)

Veikkaisin Bion pony rattiksi?? 🙂

Niin on!! Odotan, että Puotiin tulisi lisää samantyyppisiä kuvioita!

Hyvä arvaus 🙂

Aivan ihana pandakuosi 🙂

Meillä on samat, joten Brion pony rattailta aika selvästi näyttävät 😉

Toimineet kyllä meillä hyvin ja tarpeeksi suuri tavaratila ostoksille.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X