kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.04.2013

Mutsi kondikseen, osa 3 : Dermalogican ”Home Spa”

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Hih,

ehkä vähän yliampuva otsikko. Mutta koska oman rauhan suihkuhetki on näin lapsiperheelliselle luksusta, vastaa se melkein kylpylähoitoja. Ainakin minun mielestäni.

IMG_1389

Muistatte ehkä kuukauden takaisen postaukseni kauneushoitolakäynnistäni Ancillassa. Tuon reissun jälkeen olen ihan oikeasti yrittänyt ryhdistäytyä ihonhoidossani. Ainakin kasvojen suhteen. Ja vaikka vettä olenkin edelleen juonut liian vähän, on 7 kahvikupillista vaihtunut 2-4:n. Hyvä minä!

Olen noudattanut nyt myös tarkasti Anne-kosmetologin minulle määräämiä hoito-ohjeita, joihin kuuluu erilaiset Dermalogican puhdistustuotteet ja hoitovoiteet.

Aluksi monen erilaisien puhdistusaineen ja voiteen käyttö tuntui jotenkin raskaalle. Kuinka muistan, mitä puhdistusta käytän ensin? Kuinka monta kertaa viikossa laitetaankaan naamio yöksi, ja kysymyksistä se suurin: Kuinka minulla on aikaa kaikkeen tähän?

IMG_1385 IMG_1386 IMG_1387

Aluksi luulinkin, että voin noudattaa hoito-ohjeita ainoastaan tämmöisinä rauhallisen suihkun iltoina, mutta kuinkas kävikään: Olen toiminut ohjeiden mukaan niinäkin iltoina, kun Neiti-F on leikkinyt kylpyleluillaan samassa tilassa. Oikea este kunnolliseen ihon hoitoon olikin korvieni välissä. Vaikka purnukoiden määrä triplaantui entiseen, ei minulla nytkään menee aamuin ja illoin kuin muutama minuutti aikaa. Ja senhän jokaisen pitäisi kyllä oman hyvinvoinnin eteen nipistää. Äidinkin!

Tässä minun uudistunet ihorutiinini.

Aamu:

  1. Kasvojen puhdistus puhdistusgeelillä.
  2. Kosteuttavien Skin Hydrating Booster -tehotippojen levitys.
  3. Skin Smoothin Cream -voiteen laittaminen kaikkiin muihin kohtiin kasvoissani, paitsi rasvoittuvalle leuan iholle.
  4. Kosteuden ihon sisään sulkevan Barrier Repair -voiteen levitys (tämän päälle on muuten super helppo levittää meikkivoide, toimii mielestäni pohjustusvoiteen).
  5. Värillisen ja suojakertoimillisen silmänympärysvoiteen levitys.

 

Ilta:

  1.  Kasvojen puhdistus puhdistusöljyllä. Öljy levitetään ensin kuviin käsiin, ja hierotaan sen jälkeen niin ikään kuiviin kasvoihin. Öljy tuoksuu ihanalle (ja jotenkin yleelliselle!), vaikkei se sisälläkään mitään keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Hullua muuten, että juuri öljy käy epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle parhaiten. Tätä en oikeastaan edes aluksi uskonut, ja vähän arkailinkin öljyn käyttämistä. Mutta niinpä vain toimii, eikä näpytkään ainakaan lisäänny tätä puhdistusta käyttämällä.
  2. Kakkosvaiheen puhdistus samalla Special Cleansin Gelillä kuin aamullakin.
  3. Samat kosteutusvaiheet kuin aamullakin. Vain silmänympärysvoide vaihtuu hoitavampaan voiteeseen.

 

Kolme kertaa viikossa iltaisin:

  1. Kasvojen mikrokuortina ja  naamio tehdään kolmesti viikossa, molemmat samana iltana. Naamioilta sopii muuten hyvin kiireisen illan kasvohoidoksi, koska niinä iltoina kasvoihin ei tarvitse laittaa mitään muita voiteta. Ja naamionkin voi jättää yön ajaksi kasvoihin vaikuttamaan, jolloin sen poisto käy samalla, kun puhdistan aamukasvot!Kätevää!
IMG_1390

Olen aina ollut sellainen ”samalla Mäntysuovalla täytyy voida jynssätää niin varpaat kuin hiuksetkin -tyyppi”, joten erilaisten täsmäaineiden käyttö on tuntunut minusta jotenkin liian hienostelevalle. Vuoden 2010 raskaushormoonit ja kaipa myös tuo ikääntyvä iho ovat kuitenkin alkaneet sanella sen, etten voi enää olla yhtä huoleton ihoasioissa.

Palkinto kasvojen hoidosta tuli muuten viime viikon bussimatkalla. Kuski kysyi minulta: ”nuorisolippu?”. Jes! Ei haittaa yhtään, että pari viikkoa sitten tuli täyteen taas yksi uusi vuosi 😀

Tuntuuko tämmöinen lista tuotteita liioitellulle? Ja mikä on muutenkin oma suhtautumisesi päivittäisiin kauneis- ja hyvinvointorutiineihin?

-Karkki-

Kuvat:

Karkki, iPhone 4S

Dermalogican tuotteet osin blogitestaustuotteita

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X