kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.05.2013

Me&I:n kotipöksyt

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Moikkista,

en kovinkaan monen tuotteen suhteen ole merkkiuskollinen, mutta jotkut tavarat ja vaatteet on kuitenkin oltava minulle niitä ihan aitoja ja oikeita. Näkkärin on oltava Pieni pyöreä, naamatuotteiden Dermalogica, F:n välikausivaatteiden PO.P, kynsilakat H&M (isot purkit)  ja minun koticollegehoususi Me&I.

Kun menin elämäni ekoille Me&I -kutsuille, ihmettelin,kun kaikki naiset hehkuttivat joogapantsien perään. Silloin kummastelin, kuinka joku viitsi laittaa kotihousuihin yli 40 euroa, ja silloin pöksyt jäivät vielä ostamatta. Siitäkin huolimatta, että ystäväni kertoi, ettei mitkään muut lököpöksyt pidä pintaansa niin hyvin kuin nämä.

Seuraaville kutsuille mennessä olin kuitenkin jo ehtinyt tutustua joogapants-asiaan tarkemmin, ja silloin päätin myös itse testata housut. Enkä ole sen jälkeen katunut ostostani! Itse asiassa: Tuosta päivästä lähtien jokaisesta Me&I -mallistosta mukaani on tarttunut yhdet tai kahdet joogat tai muut college- tai velourhousut. Niin itselleni kuin Neiti-F:llekin.

IMG_2634

Me&I:n ”kotihousut” ovatkin mielestäni koko merkin parasta antia. Housuja voi pestä rajattomasti, pitää päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen, ja silti ne eivät menetä napakkuuttaan, väriään tai muotoaan. Niin ja polvipusseja housuihin ei saa tekemälläkään. Eikös nämä ole kriteerit, joita enempää kotihousuilta ei voisi edes pyytää? On ihanaa, että arkistakin arkisemmat vaatteet ovat kuitenkin siistit ja kauniit.

Joogahousuissa minua ihastuttaa napakat ja pitkät lahjeresorit. Niiden avulla lastenhousut voi ostaa kokoa tai kahta ”liian” isoina, ja aikuisellakin lahkeet ovat kätsyt: Lahje ei valahda kengän tai jalan alle, ja housu näyttää ryhdikkäälle.

IMG_2724

Tämän kevään ensimmäisistä myynneistä ostin Neidille pinkit joogat ja itselleni tummansiniset. Ja kevään kuluessa eteenpäin, Me &I lähetti meille vielä toisetkin pöksyt: Löysempilahkeiset coolest high rise pantsit minulle ja kuvissa näkyvät long rise sweatpantsit F:lle.

IMG_2673

Näissä housuissa minua miellytti erityisesti niiden yksinkertaisuus. Joogapantseissä on vähän nimittäin tökkinyt se, että aikuistenkin housuissa on usein jokin kuvio (tummansinisissä mm. pinkki perhonen takapuolen kohdalla), ja minua ei semmoiset oikein sykähdytä. Lisää tämmöisiä ilman koristeluja olevia housuja siis, kiitos 🙂 Oletteko itse muuten tutustuneet Me&I:n housuvalikoimaan?

Tämä päivä vedeltiin Neidin kanssa siis Me&I:n pöksyillä. Ulkona ja sisätilojen lastenhuonekaaoksessa. Kuvaa minusta pöksyissä ole ole, koska Neidiltä tuo kuvaaminen ei oikein onnistu, ja Eepi ei ollut kotona. Niin ja: iltapäivällä kollarit vahtuivatkin yllätysaurinkoon ja uikkareihin. Ihanaa tämä kesä!

IMG_2721

 

Terkuin:Karkki

Kuvat: Karkki, iPhone 4s

F:n asu:
Housut, Me&I (blogilahja)
T-paita, PO.P(blogilahja)
College-paita, Lindex
Tennarit, Nike
Aurinkolasit, Lindex

 

Kommentit (4)

Oi kyllä! Minä tykkään Me&I:n housuista! Ja kyllä muistakin heidän tuotteistaan. Minulta ei noita joogahousuja kyllä löydy, koska itse taas en ole päässy niin pitkien lahjeresorien makuun… Ainakaan vielä!

[…] käy tänään? Nyt minua kiinnostaisi eniten puputunika, autopaita ja aina hehkuttamani joogat (sekä minulle, että […]

Ehdottomasti magic knickers! 🙂 Olikohan suomeksi taikahousut tai joku vastaava?

Mikä malli on Me&I -pöksyissä mielestäsi paras?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X