kolmistaan - Banneri
20130620-153217.jpg

Kappas!

Olen saanut kauppaherätyksen viikon sisällä kahdesti. Ensin olin iloisesti yllättynyt Seppälän lastenvaatevalikoimasta, ja tänään etsiessäni mattoa netistä uuteen kotiimme, törmäsin Kodin Ykköseen. Niin no tietystihän Kodin1 on minulle jo entuudestaankin tuttu, mutta tänään vasta tajusin, kuinka huikea Anttiloiden oma merkki – Anno – oikein onkaan!

Haluaisin tehdä uuten kotimme värimaailmasta mahdollisimman yhtenäisen (ts. musta-valkoisen pienillä värimausteilla),ja olen jo oikeastaan pitkään haaveillut,että pyyhkeiden ja lakanoiden sekalainen seurakuntakin mukailisivat väreiltään ja tyyliltään muun kodin tyyliä.

Nyt pohdinkin, olisiko oikea aika aloittaa tekstiilien yhtenäistäminen juuri noista yllä näkyvistä lakanoista. Siksak-kuvio on minusta aivan ihana,mutta valinta on vaikeaa,kun haluaisin kerralla nuo kaikki. Onko jollakin muuten kokemusta Anno-lakanoiden laadusta!?En todella halua,että ne ovat parissa vuodessa käyttökelvottomat.

20130620-153207.jpg

Nettikierroksen varsinainen tarkoitushan oli löytää F:n huoneeseen puuvillamatto, ja nuo alla komeilevat kolme kuviota ovatkin napattu kolmesta erilaisesta Anno-mattomallista. Olen melko varma,että harlekiinikuviota muistuttava kolmiokuviomatto vie voiton. Tosin tilaamista täytyy vielä odotella siihen asti, kun voin tarkasti varmistaa, mikä koko sopii F:n huoneeseen parhaiten.

20130620-153157.jpg

Vielä kun löytäisin jostain – vähän edullisemmalta merkiltä kuin Missoni Home – meille musta-valkoiset saharaita- tai tasaraitapyyhkeet,olisi uuden kodin tekstiilipaletti kasassa.

Ihanaa hellepäivän iltaa 🙂

-Karkki-

Kuvat:Kodin Ykkönen

Kommentit (1)

Meillä on muutamat Anno:n aluslakanat ja hyvin ovat kestäneet käytössä! Musta lakana on vieläpä melko usein käytössä, se taitaa olla jo 2 vuotta vanha…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X