kolmistaan - Banneri
20130725-224402.jpg

Eihän täällä valmista ole. Kylppärikamat on edelleen Ikea-säkeissä, vanhoja pöytäliinoja pimennysverhoina ikkunoissa, ja makuualkovi makuukomerokunnossa.

20130725-225201.jpg
20130725-224325.jpg

Mutta ei huolta. Kaikki mitä kuitenkin on, on juuri sellaista, mitä haluankin kotiini. Hiljaa siis hyvä tulee: Ehkä F:n joulukuisilla synttäreillä meillä on jo lamputkin katossa 🙂

Ihanaa viikonloppua! Omaa aikaa, perheaikaa, kamuja ja kaikkea siistiä tiedossa 🙂 Pus ja rok!
-Karkki-

Kommentit (1)

Äääh, ei muuton kanssa tarvitse kiirehtiä! Omaan tahtiin vaan, itse en ymmärrä sellaisia jotka saa muuttoviikolla kaikki tavarat purettua ja oikeille paikoilleen…? Nimim. Joskus vuoden muuttolaatikkoa säilönyt ;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X