kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.11.2013

Pukeutumiskompromissi

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Moikkis!

Me olemme tehneet F:n kanssa vaatekompromissin tilanteessa, jossa minä haluaisin pukea F:n reippaaseen unisex-retroon, ja F puolestaan haluaisi kulkea päivät kruunussa ja tylleissä.

Olemme yhdistäneet voimamme niin, että minä saan yleensä valita (ainakin ohjailla) paita- ja sukkis/leggarivalinnassa, ja F puolestaan valitsee tutu-hameen tämän komeuden pariksi.

Toimii aika hyvin.

Kertokaapa, miten teillä sujuu vaatevalinnat. Yhteistyössä vai eroavatko näkemyksenne? Olen kuullut, että on paljon lapsia, joille käy kaikki vanhempien valitsemat vaatteet (ja toisaalta aikuisia, jotka antavat vallan vaatteissa kokonaan lapselle). F oli varmaan vasta vuoden, kun hänellä oli jo selvät sävelet, mistä pitää ja mistä ei. ..huoh :/

Terkuin Karkki, joka postaa tätä viltin alta, kuumemittari kainalossa.

*Sukkikset ja paita, Polarn O. Pyret // Hame, H&M

 

Kommentit (6)

Pojalle kelpaa kaikki. On sanonut, että kaikki on hyviä, mitä sitä äiti valitset. Tytöt taas, huoh. Jotkut vaatteet ovat vain no-no, jostain käsittämättömästä syystä. Nuorin 4v. pukeutuisi todella mielnkiintoisin yhdistelmin, jos vain aina antaisin. Nykyään olen antanut aika vapaasti, kunhan perusjutut ovat kohdillaan. Ei siis pelkkää toppia tmv. marraskuussa. Lopputulos ei ole todellakaan sitä, mitä itse valitsisin, mutta omanlainen, personaallisen boheemi. Annetaan kaikkien kukkien kukkia – yritän noudattaa tuota enemmän jatkossa.

Kyseessä on ”salanimi”. Tosin veikkaanpa, että jossain vaiheessa alan käyttää täälläkin F:n oikeaa nimeä 🙂

Pakko kysyä, onko su tyttären oikea nimi Neiti-F, vai onko se jokin ns. salanimi blogiavarten?

Hih 😀 Se oli mun kokeileva kausi!

Ihanaa, jos voit olla noin liberaali 🙂 Itseä pännii välillä, jos F haluaa lähteä jonnekin tärkeään paikkaan jokin kauhea kauhtana päällä 😉

Muistan yhden tytön, jolla oli myös aika selvät sävelet vaatteiden suhteen. Vanhempana joskus hävetti, etenkin kun hän oli alakoulussa. Iskä luuli kerran linja-autopysäkillä seisovaksi pääsisäisnoidaksi -vaan ei ollut, se yksi tyttö oli menossa kouluun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X