kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.12.2013

3-vuotissynttärikemut

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippa!

 

F:n 3-vuotissynttäreitä juhlittiin eilen neidin päiväkodin tiloissa. Tarjolla oli hodareita, perunasalaattia, kakku ja jädebaari kastikkeineen, kermavaahtoineen ja lisukeherkkuineen. Paikalle saapui iso joukko isoja ja pieniä kavereita ja läheisiä. Harmillisesti kyllä moni oli myös jäänyt sänkyyn flunssan kourissa.

Tänään oli vuorossa kauneimmat joululaulut ja kuusen koristeleminen. Jouluun on enää kaksi viikkoa (ja lahjat ostamatta + töissä vuoden kiireisin aika). Joka tapauksessa: Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Karkki-

Kuvat: Ruusu Helminen, Pasi Salervo, Karkki
*F:n juhla-asu: POMP de LUX

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X