kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.01.2014

Talvi-Crocsit ja kerrospukeutumista

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Vielä jouluna luulin, ettei tänä talvena tarvita villakerroksia tai kumisaappaita järeämpiä kenkiä, mutta niinhän siinä vain kävi, että kyllä se talvi sieltä tuli. Ja oikein kunnollakin.

Minua ihan nauratti uudessa Ellessä ollut vinkki, jossa kerrottiin tyylikkäin kuvin, kuinka talvellakin voi pukeutua muodikkaasti. Huopahattu ja nahkatakin päälle vetäisty turkisliivi toimivat ehkä Keski-Euroopan talvissa ja taksimatkoilla, suomalaisen koulun välituntivalvonnassa villasukat ja untsikka ovat fiksumpi vaihtoehto.

Vaikka kyllähän minäkin melkein 15 vuotta ajattelin, että tyyli ennen mukavuutta. Mutta kaipa se vanhuus sieltä on sitten iskenyt. Tai junttius. Tämän kahden viikon aikana töihin olen suunnannut joko toppahousuissa tai villapöksyissä.

Oman talvipukeutumiseni tärkein elementti onkin perinteinen kerrospukeutuminen. Kolmet sukkikset ei ole todellakaan liikaa! Eikä neljä paitaa.

Olen huomannut, että minun talvimukavuuttani lisäävät kaksi asiaa: lämpimät jalat ja suojattu kaula! Jos nämä asiat eivät ole kunnossa, ei auta, vaikka muualla kropassa olisi kuinka lämmintä vaatetta. Siksipä mahdollisimman lämmin kaulahuivi ja Crocsin talvikengät ovat olleet ehdottomat työmatkoilla ja F:n kanssa ulkona.

Millä vinkeillä sinä selätät kylmän?

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

*Takki, Elvine // Huivi ja korvapanta, Kaksitvå // Nahkarukkaset, Tiger // ”Villa”housut, H&M (ja alla oikeat villapököt, Lindex) // Kengät, Crocs (blogin kautta saadut)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X