kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.01.2014

Minna Parikkaa tai sitten ei kuitenkaan

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Moikkis!

Muistan elävästi muutaman vuoden takaisen keskusteluni Coston-miesten kanssa siitä, kuinka he suhtautuvat ”sitimarketkostoihin”, eli täysiin kopioihin (mutta vaan aika paljon huonompilaatuisiin ja epäeettisimpiin tupsupipoihin), joita Coston suosion jälkeen alkoi tulla joka toiseen markettiin tai anttilaan.

Olin kuvitellut, että costolaiset olisivat harmissaan kopioinnista, mutta pojathan olivat vain mielissään. Costolaiset sanoivat, että heidän on varmasti pitänyt tehdä jotain oikein, jos kerran kopioijatkin innostuvat. No niinhän se oikeasti onkin! Kukapa tekisi toisinnon jostain huonosta.

Ajatteleekohan Minna Parikka näin, kun näkee nämä tämän kevään Tommy Hilfigerit? 🙂 Tuli vaan mieleen tämä, kun tämmöiset näin Hilfigerin kevät/kesä -esittelyssä taannoin.

 

-Karkki-

 

Kommentit (5)

No jopas oli samaa tyyliä!
Matkiminen on imartelun korkein muoto 😉

Se on aivan totta!!

Käsityöalan yrittäjänä olen kanssa kääntänyt ajatteluni näin:

”Kukaan ei kopioi rumaa”

Coco Chanel oli yhteen aikaan kopioiduin suunnittelija, mutta myös menestynein.

Ou nou! Ihan totta! Mites, kun Tommy Hilfigerkin on kuitenkin laatumerkki, ne viitsii kopioida?!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X