kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.02.2014

Inarian tv-tasomultisäilytyshärpäke

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Moikkis!

Esittelin viime viikolla Inarian vaatekaappimme, ja säilytysjärjestelmäsuunniteluumme liittyvät taustat.

Tämän päivän postauksessani näytän, mitä Inaria-kaappimme olohuoneessa pitää sisällään.

TV-TASO/ TYÖHUONETAVAROIDEN SÄILYTYSPISTE/ HARRASTEKAAPPI / KIRJAHYLLY (k 1,4m, l 2,350m, s 0,50m)

  • tämä kaappi suunniteltiin tv:n ja dvd-soittimen ehdoilla.
  • kaappi pitää sisällään:
    1. Hyllyn 46-tuumaiselle taulutelkkarille.
    2. 4 vähän korkeampaa lattiasta suoraan lähtevää ”hyllyä”, joilla säilytetään mm.  kahta konttorikoteloa laskuille ja muille tärkeille papereille, lehtilaatikoita tärkeille papereille, kirjoja kolmessa kerroksessa, sekä sisustushärpäkkeitä.
    3. 10 samankokoista hyllyä, joilla on kaikki seuraavat asiat:

a. dvd:t ja cd:t
b. ompelutarvikkeet ja kankaat
c. askarteluvälineet ja -tarvikkeet
d. teknisten vempainten tykötarpeet (johdot, laturit, kantolaukut, akut…)
e. pankkipaperit, työtodistukset, sopimukset, asuntoon liittyvät paperit ja takuukuitit
f. blogihylly kaikelle Kolmistaan-kamalle
g. työhylly oppikirjoille ja muulle materiaalille
h. hylly kaikelle sellaiselle, joka täytyy pian ottaa käyttöön, mutta jota ei halua jättää työtasoille pyörimään
On kai tämän esittelyn jälkeen selvää, että meidän tv-tasokaappi on kuin Muumimamman käsilaukku: pienestä koostaan huolimatta se pitää sisällään kokonaisen maailman 🙂 Niin ja kuten edellisessä Inaria-postauksessani kerroinkin, on tähän olkkarn nurkkaan mahdutettu – ja vieläpä aivan hyvin- koko edellisen kotimme työhuoneen, vierashuoneen ja kirjahyllynurkkauksemme tavarat.

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Karkki-

* Inaria-kaapit toteutettu blogiyhteistyöllä
* Kuvat: Inaria & Karkki

Kommentit (4)

Aika upeita kaappeja kyllä kieltämättä. Ennen kaikkea haluaisin toteuttaa käytännössä kotonamme tuon ”less is more”. Tavara ahdistaa mua ihan hirveästi, miksi sitä sitten on niin hitosti?? Mutta miten teette töitä kotona? Vai saatteko hommat hoidettua töissä? Kun ei ole sitä työhuonetta 🙂

Kaapin takana oleva seinä? Sori, kiinnitin huomiota taas ihan johonkin epäoleelliseen 😀 Näyttää vaan niin jännältä, että kerro mitä materiaalia seinäpinta on?! Terkuin: Utelias sisustaja

Olen huomannut, että näissä trendikkäissä kodinraivausneuvoissa on ihan oikeasti perää. Kun kampetta on vähemmän, ei tarvitse koko ajan pelätä, että tavarat on hukassa,ja silloin siltä osin ei tule niin paljon kiristeltyä hermojakaan. Totuuden nimissä kaapeille käy kuitenkin aika ajoin näin, niinkuin viimeinen kuva näyttää. Vaikka tavaraa ei ole paljon, kyllä siitäkin voi saada sotkun aikaiseksi 😉
Opetytö me teemme koulussa. Se on ollut meidän molempien taktiikka ihan aina. Itse menen usein kaksi tuntia aikaisemmin töihin, kun varsinaiset tunnit alkavat, ja hoidan siinä kaikki työjutut.
Bloggaamisen teen koneella, eikä siihen liiemmin matskuja tarvita. Konehan meillä on keittiön nurkassa. Voisinkin tehdä kotimme erilaisista kolkista esittelyn tässä kevään aikana. Näkisitte, minne erilaiset toiminnot on ängetty 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X