kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.03.2014

Crocsin kevät/kesä 2014 + ALEKOODI

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Moikkis!

Muistatte varmaan, kun F ja minä saimme Crocs-yhteistyön kautta syksyllä valita meille molemmille typyille (tässä ja tässä) uudet talvikengät. Niin ja potkaisihan onni yhtä lukijaanikin Crocs-yllärillä, kun pari talvikenkiä löysi uuden kodin erään Kolmistaan-lukijan kotoa.

Tänä keväänä Crocs-yhteistyöni jatkuu, ja ensimmäinen hommani sen tiimoilta olikin esitellä teille omat suosikkini Crocsin SS/2014-valikoimasta.  Tämmöiseltä Kolmistaan-joukon Crocs-suosikit näyttävät. Viimeistään tämän kesän pitäisi todistaa, että Crocs on muutakin kuin mökkikenkiä, vai kuinka? 🙂

 

Yksi tämän vuoden kovimpia juttuja on ärhäkän väriset huomilenkkarit, joita löytyy jo lähes jokaiselta urheilu- ja vapaa-ajankenkämerkiltä. Crocs ei jää tässä kisassa ainakaan muiden varjoon, niin herkkuja värejä on tarjolla.

Suomen kesä. Kyllähän te tiedätte. Kaikkeen on varauduttava myös kenkien osalta. Aivan ehdoton suosikkini on tuo sateenkaarenväreissa hohtava sandaali-ihanuus.

Purkkarit. Viimeksi sellaiset olen omistanut vuonna -93. Olisiko nyt aika uusintakierroksen?

Kevään jokainen muotilehti on nimennyt läskipohjaiset ”terveyssandaalit” kesän kuumimmaksi kenkähittituotteeksi. Hei vähänkö jees! Nyt voi olla sekä trendikäs, että mukavuudenhaluinen yhtä aikaa.

Nyt teillä Kolmistaan-lukijoilla on mahtava mahdollisuus päästä nauttimaan Crocsin-tuotteista vähän normaalia huokeampaa hintaan. Klikatkaapa siis tästä, niin saatte tiistain ja perjantain välisenä aikana (11.-14.3.2014)  ostostenne loppusummasta -20% kirjoittaen koodin KOLMISTAAN20 alekoodikenttään. Tarjouksen saa myös aletuotteista (muihin kampanjoihin sitä ei voi kuitenkaan yhdistää), joten erityisesti menneen kauden talvi- ja välikausikengät saa nyt tulevaisuutta ajatellen superhuokeaan hintaan.

Mukavia shoppailuhetkiä!

– Karkki –

*bloggaaja tekee yhteistyötä Crocsin kanssa

 

 

 

Kommentit (5)

Aah, ihanat nuo viimiset varvassandaalit! Ja ”pitsiballeriinat”. Itse ostin viime syksynä varastontyhjennyksestä mustat balleriinat ja pinkit canvastossut. Noi jälkimmäiset on ihan ykköset niin hiekkalaatikolla kuin kaupassakin. Ja siis se keveys! Harva kenkä painaa niin vähän kuin Crocs ja kun ne sujauttaa jalkaan… aaaah… jalka kiittää. Mua ei siis tarvitse puhua ympäri Crocs-hypeen, sen sijaan klikkailen itseni tuonne verkkokauppaan n-y-t NYT! 🙂

Olisi muuten!! Niitä taisi olla miehille kankaisia ja muovisia. Ja muuten äiti: Noi balleriinat kävisi sulle!

Olisko pappa tyylikäs purkkareissa??

Ja ai niin: Alekoodi toimii vasta huomisen puolella!!

Hei ihan totta: Ne on niin kevyet <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X