kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.04.2014

Lauantaina PO.P:lla pistetään bileet pystyyn

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Moikkispoppis!

Lauantaina on The Päivä, eli päivä, jota Polar O. Pyretin fanit ovat odotelleet varmasti jo jonkin aikaa. Odotetut jäätelö- ja karkkikuosit rantautuvat nimittäin silloin PO.P:n liikkeisiin. Ja koska kevään teemana on muutenkin juhla, tarjoa PO.P:n liikkeet kautta Suomen lauantaina juhlahumua: ongintaa ja askartelua aamukympistä iltapäiväkolmeen.

Ihanaa uutta päivää!

– Karkki-

P.S. Nuo kuvissa näkyvät kertisastiat tulevat myös hetkeksi myyntiin 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X