kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.05.2014

Meidän vappu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Mulla on ihanat muistot mun lapsuuden vapuista. Meidän perhe kokoontui aina parin muun tuttavaperheen kanssa vastaanottamaan vappua isolla porukalla. Nakkeja, perunasalaattia, yhdessäoloa ja vappupalloja. Juuri sellaista lasten ja aikuisten hauskaa yhdessäoloa, josta jäi elinikäiset muistot.

Oli ihanaa, kun tänä vappuna pystyttiin tarjoamaan Neiti-F:lle samaa. Ensin aattoilta meillä F:n bestiksen perheen kanssa. Ja kuten sekä illan, että after party -kuvista näkee, oli kivaa!

Vappupäivänä söimme brunssin toisen ihanan porukan kera. Ihan huikeaa, vaikka tokihan vesisade pilasi Ullis-kierroksen. Mentiin suoraan brunssilta kotiin, ja nukuttiin – koko perhe – kolmen tunnin päikkärit.

Nauratti ihan brunssipöydän päässä katsellessa meininkiä. Siinä sitä melkein jokainen syötti jälkikasvuaan, pelasteli kaatuvia mehulaseja ja haki aktiviteettiaskarteluja. Miten siitä tuntuukin olevan niin lyhyt aika, kun tämän saman jengin vappu näytti hiukkasen erilaiselle 😉

Tai ei kokonaan erilaiselle: Kyllä silloinkin joku taisi ryömiä pöydän alla…

-Karkki-

P.S. Menkää muuten Cafe Köketiin Aleksille Balderin saliin. Ihana, ihana, ihana uusi ympäristö vanhalle rakkaalle kahvilalle. Plussaa mm. gluteenittomista jättisämpylöistä ja herrrrkullisesta gluteenittomasta pannarista. Söin kolme palaa, nams!

*F:n mekko ja palmikkopaita saatu Vimmalta blogin kautta

Kommentit (4)

Ihanaa vapputunnelmaa, oikein hyvän mielen kuvia! 🙂

Voi kun ihanasti sanottu. Ehkä yksi blogihistoriani kauneimmista kommenteista. KIITOS 🙂

Tykkään tästä sun blogista hirveästi, vaikutat tosi kivalta ihmiseltä ja sulla on ihana perhe! Alkoi oikein hymyilyttämään, kun luin tätä postausta 🙂

Kiitos 🙂 Hei mikä kamera sulla on käytössä? Entä käsittelyohjema? Ihania, kaunisvärisiä kuvia, sulla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X