kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.06.2014

Millainen on unelmiesi blogi?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
31 kommenttia

Heippa lukija!

Jotenkin välillä tuntuu hassulle, että olet ylipäätän siellä.

Mutta kyllä sä olet. Tai te olette. Sadottain, tuhansittain. Niin, ettei siihen enää vain oma äiti ja pari sukulaista, säälilukijat, riitä.

Useimmiten unohdan silti, että ruudun takana joku oikeasti minun elämästäni lukee. En ole lukijatapaamisten järjestäjä, enkä oikeastaan koskaan ole edes törmännyt teihin tuntemattomiin lukijoihini.  Teihin, jotka kuitenkin muodostatte suurimman lukijajoukkoni. Teihin, joille oikeasti päivä toisensa jälkeen kirjoitan.

Kuten olen jo pariin otteeseen kertonut, kesä on tehnyt ihmeitä näille aivoille. On ollut aikaa vain olla, ja samalla pää on tuottanut roppakaupalla ideoita ja uusia mietteitä. Ideoita kotiin, ideoita elämään. Ideoita tänne blogiin!

Siksi haluankin kysyä nyt sinulta, sinä tuttu tai tuntematon lukijani, mistä haluaisit Kolmistaan-blogissa lukea? Mitä haluat nähdä, mistä aiheesta haluat minun kirjoittavan? Niin ja mikä ehkä nykyisessä blogityylissäni toimii, mikä ei?

Tähän postaukseen ei sisälly varsinaista palkkiota vastauksestasi, vaikka niinhän usein blogeissa tehdään. Toivottavasti kuitenkin vastaat. Tuntematon ja tuttu. Nimittäin voit olla varma, että luen jokaisen mielipiteen ja idean innolla, eikä vastauksesi vaikutus voi varmasti olla näkymättä blogini jatkossa.

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

Takki, H&M // Takin silitysmerkit, Monki // Paita, Sheinside* // Haalari, Lindex
*saatu

Kommentit (31)

Pidän tyylistään sisustaa ja pukea, joten niitä tykkään lukea. Esimerkiksi kontaktimuovilla ”tarrasisustaminen” on jäänyt mieleen hyvänä esimerkkinä näistä jutuista.
Treenijutut eivät niinkään minuun iske, mutta eivät toki häiritsekään.
Se, mitä on toivo lisää, on yhteistyöjutut, joissa lopulta ainoa pointti on kirjoittaa, jotta saisi tavaraa tai edes alennusta. Ehkä teidän blogissa esimerkkinä minulle lukijana ”turhasta” yhteistyöpostauksesta on ollut sälekaihdinten asennuksessa kertovat tekstit. Ja ehkä vähän noi treenausjutut samaa sarjaa myös.

Kiitos vinkeistä!!

Tykkäisin lukea joistakin henkilökohtaisemmista aiheista. Asioista, jotka koskettavat sinua ja joita mietit. Syvällisempi pohdinta uppoaa tähän lukijaan ihan täysillä.

Moikka,
Täällä yksi tuntematon lukija,joka on pysynyt jo pidemmän aikaan teidän blogimatkassa mukana. Elämänmyönteinen blogi on vetänyt minut puoleensa. Niinpä toivoisin jatkossa saavani lukea enemmän teidän arjen perusjutuista. Kerro, mitä te touhuatte arjessanne jne. Lahden aikoina muistan joskus, kun kirjoitit esim. teidän kokkaus-/leipomushetkistä, eli kaikkea tämmöistä perusarkeen liittyvää lukisin mielelläni lisää. Mukavaa olisi myös lukea enemmän teidän kodista ja sisustusvinkeistä. Mekin asumme kolmistaan pääkaupungissa keskustan tuntumassa pienissä neliössä, joten kaikki vinkit säilytyksen ja sisustuksen suhteen olisi tarpeen. Myös muoti (sekä lasten että aikuisten) kiinnostaa aina. Menovinkit ovat myös hyviä. Se mikä minua ei niinkään kiinnosta blogeissa on blogien lisääntynyt kaupallinen puoli. Eli sitä puolta voisi olla vähemmän. On myös ollut mukavaa,kun olet raottanut meille lukijoille teidän pohdintoja ja mietintöjä lapsiluvustanne, kolmistaan vai kenties nelistään. Meillä pohditaan usein näitä samoja kysymyksiä ja mukavaa on lukea muidenkin pariskuntien käymää pohdintaa samasta aiheesta. (Meillä on siis samanikäisen lapsi kuin teidän ihana neiti F).

Kiitos hyvästä blogista! 🙂

Minusta parasta antia blogissasi ovat lastenvaatejutut ja sisustusvinkit. En koskaan kyllästy katselemaan kuvia ihanasta kodistasi ja kauniista tyttärestäsi suloisissa vaatteissa! Aitous on myös plussaa: tuntuu, että seisot sanojesi takana. Ammattisi perusteella voisin toivoa esimerkiksi kirjavinkkauksia, jos vain koskaan ehdit lukemaan. 🙂 Kaikista yhteistyöpostauksista en minäkään ole välittänyt, mutta eivät ne ole häirinneetkään. Kutkuttavaa olisi lukea, miksi olet valinnut ammattisi ja miten olet siinä viihtynyt, mutta ymmärrän hyvin, jos olet tietoisesti päättänyt olla vetämättä työtäsi tähän mukaan. Bloggaamisen aloittamispäätöksestä lukisin mielelläni myös – miksi aloit pitää blogia? Kokonaisuutena olen hyvin tyytyväinen blogiisi: se on yksi suosikeistani ja joka ilta tarkistan, onko mitään uutta! 🙂 Jatka siis samaan malliin!

Hui! Joo! Ehkä voisin harkita jopa tätä 🙂

Kiitos ihanasta viestistäsi! Itse asiassa: ruokajuttuja ja sisustusta on tulossa syksyllä paljon lisää 😀

Opettajan työn olen tosiaan pitänyt tämän blogin ulkopuolella, vaikken tosin ole sitä erityisesti salaillutkaan. Vaitiolovelvollisuus on niin suuri asia, että vähäisen,harmittomankin, kertomisen sijaan olen pitänyt melkein nollatoleranssia.
Hyvä muuten, että mainitsin kirjavinkkauksen. Sitä minun on pitänyt tehdä jo vuosia, mutta olen aina jotenkin unohtanut asian. Tähänhän on tultava muutos 🙂

Helposti selailtava, en pidä tällaisista klikkaus sivustoista. Sit tykkään et on äidistäkin juttua,jos on perheblogi. Asukuvia, vaikka ei olisi ”trendikäs” ihan vaan vertaistueksi. Tykkään lukea ruokaohjeitakin silloin tällöin. Ja oikeastaan kaipaisin blogeihin enemmän kollaaseja, nyt niitä on aika vähän musta ollut.

Toivoin jo joskus talvella juttua lukuhäiriöstä(si). Kun olet siitä huolimatta kuitenkin valinnut ammattisi juuri äidinkielen saralla. Itse olen myös pitänyt mielenkiintoisena pohdintojasi lapsiluvusta ja siitä kuulisi mielellään lisää. Miksei myös teidän parisuhteesta, esim. sen hoitamisesta vanhempina. Kaiken kaikkiaan olen tykännyt ihan perusarkijutuista ja sulta on saanut myös hyviä vinkkejä sisustamisen ja pukeutumisen suhteen tälläinen noviisi, joka ei juuri päätään ole näillä asioilla vaivannut kuin pakon edessä 🙂

Tästä ei ole kyllä sulle tasan mitään iloa (tän postauksen kannalta), mutta sanonpa nyt sanottavani:

Seuraan sun blogia sen takia, et oot niin cool cooliuden ytimessä oikeen! En sen tarkemmin osaa tätä kuvailla, mutta oot vaan niin coolio cool että tykkään tästä ihan tällasenaan.

Kiitosta vaan ja pahoittelut (8h puhelinpalvelua takana ja kaikki asiakkaat kännissä… ja joo luen tätä aina töissä)

Hei ! olen jäänyt suoraansanottuna vaan koukkuun sun blogiin, bongasin tämän erään toisen blogin kautta ja aina vain haluan palata tänne takas 🙂 ihan tavalliset jutut saa kiinnostumaan ja lukemaan. Tavallinen arki, mielipiteet, vaatteet, kuvat jne 🙂 olisi kiva katsoa joskus video postausta ja vaikka sellaista kysymyspostausta, jonne esko vastaisi 🙂 olet tosi kaunis ! <3 kaikkea hyvää kesään !

Vihjataako Elsa, etten ole trendikäs 😉

Taisin joskus luvata jonkun lukihäiriötekstin, ja sitten unohdin sen. Tämä asia pitää korjata 🙂

😀 hahhhaaaa! Saanko laittaa tämän mun käyntikorttii? ”Karoliina Sallinen – coolio cool”. Kiitos!!

Sulla on kiva tyyli sisustaa ja pukeutua, ne kiinnostaa. Lupaamiasi kirppislöytö postauksia jään myös odottamaan mielenkiinnolla. Kiva blogi!

inhoan sitä, kun esitellään tuotteita/vaatteita koska ne on blogin kautta saatuja. pidän kuitenkin siitä, että vinkkaat hyväksi havaittuja vaatteita/tuotteita/paikkoja/ruokia/mitä tahansa 🙂 ihan tavalliset tarinat siitä miten arki sujuu, mitä teette, missä käytte ovat kiinnostavia. erityisesti F:stä, hänen kehityksestään ja mielenkiinnon kohteista olisi kiva lukea lisää! 🙂

Kiitos 🙂 sisustusta ja tyyliä siis !

Kiitti vinkistä ! Itse esittelen blogin kautta saaduista tuotteista vain ne, jotka itseäni aidosti nappaa + mitkä uskon kiinnostavan teitä lukijoita 🙂 toivottavasti on edes vähän nappiin!!

Pyysinkin jo Helsinki-aiheisia postauksia, kiva kun niitä on tulossa! Tykkään kovasti blogistasi tällaisenaan, se on rento, elämänmakuinen ja persoonallinen. Tunnen pieniä samoja piirteitä kanssasi, sillä minulla on tyttö, mietinnässä toinen lapsi (mielipide tämän suhteen vaihtelee, toisen kannalla taidetaan olla jo), olen opettaja, asun Helsingissä ja olemme samaa ikääluokkaa. Olet aidosti oma itsesi, peukut sille!

Kiitos vielä siitä HKI-sarja idiksestä! Se oli tosi hyvä, ja se toteutunee syksyllä 🙂 Ja voi: Onpa meillä paljon yhteistä ! Jos tavataan joskus (vaikka Educassa ;)), tule morjestamaan!

JES! Lisää asuja, koska sulla on tosi kiva tyyli ja Eepin kirjoittelemia juttuja lisää myös. Ehkä jotain juttuja, joita kirjoitatte yhdessä? Jostain syystä pelkät lapsijutut ei oo niitä joita jaksaisin lukea, mutta ne menee kyllä, kunhan näkyy edes välillä sinuakin. 🙂

Mä haluaisin kuulla lisää teidän arjesta. Miten organisoit teidän arkea ja kuinka saat ajan riittämään kaikkeen? Tykkään siitä, ettei sun blogissa oo kovin usein yhteityöjuttuja. Tuntuu, että niitä on lähes kaikissa blogeissa jo viikottain.. Ymmärrän, ettet voi työstäsi sen enempää kirjoittaa, mutta siitä olisi kiva kuulla. Ruokajuttuja! Kiitos aivan ihanasta blogista, ootte sulosia!

Kiitos ajatuksistasi 😀 yritän täyttää toiveet parhaani mukaan!!

Vaatemerkit ei kiinnosta tippaakaan, korkeintaan kirppis- tai tuunausjutut. Sisustus kiinnostaa hieman, eniten sellaiset pienessä kämpässä selvitymisen ideat, mistä oletkin kirjoittanut. Arkijutut, ajankohtaiset, työelämään liittyvät, kirjat, tv-sarjat, päiväkotijutut, sen sellaiset. Ei siis pelkkää lapsiin ja muotiin liittyvää.

Moni haluaa arkijuttuja! Millaisia?

Mä myös olen vain ihan koukussa 🙂 Teidän perheestä on tullut kuin oma tuttava-/ystäväperhe, joten luen kyllä mitä vaan kerrot 😀 Treenijutuista tykkään ja erityisesti sun omat fiilikset siihen liittyen. Esim. missä on follow up? Oletko saanut treenaamiselta sen mitä lähdit hakemaan ja millä fiiliksellä jatkat sitä nyt kun ”kuherruskuukausi” on ohi?

Arkijuttujen puolesta liputan minäkin! Mitä touhuatte yhdessä ja noi ”meidän päivä” -tyyppiset postaukset on ollut kivoja. Ehkä sitä joskus itse kaipaa vähän uusia ideoita ja näkökulmia, mitä tuon koko päivän hereillä olevan Duracell-pupun kanssa voisi tehdä…

Tykkään myös niistä syvistä pohdinnoista, koska harrastan itse sitä niin paljon. Vanhemmuudesta ja parisuhteesta.

Ja niitä kokkausvinkkejä! Kaikilla perheillä on usein ne muutamat vakiojutut, joita pyöritellään, mutta koska ne vakiojutut vaihtelevat perheittäin, voisi meillä kaikilla ollakin monta vakiruokaa 🙂

Ihanaa kesää teidän ihanalle perheelle!

TAAS meidän ajatukset menee yksiin! Juuri nimittäin lenkillä tänään mietin, että pitäisi kertoa, miten kuntoiluhommat on jatkunut 🙂 Ihanaa kesää!!

Luen sun blogia lähinnä siitä syystä, että ainakin näin blogisi näkövinkkelistä nähtynä lifestylimme on aika erilainen. Omasta arkipäivästä tiedän jo, minkälaista on urheilevan yksityisautoilevan lapsettoman pariskunnan elämä eli tää on tosi piristävää! Pidän myös siitä, että blogisi on huoliteltu. Se on sujuvaa suomea. Liian usein hyvästä ajatuksesta alkaneet blogit kompuroivat kielen kanssa ja mielenkiinto laskee heti.

Olipa muuten tuore näkökulma: Blogista jotain sellaista, jota omaan elämään ei kuulu. Pitääpä itsekin tämän kommenttisi inspiroimana katsastella vähän muitakin kuin omankaltaisteni ihmisten blogeja.
Itse huomaan, että printtijulkaisuihini olen hionut tekstejä aina enemmän, ja välillä harmittaa, että nettiin tulee julkaistua hiomattomia tekstejä, jotka itse välillä koen huonoiksi. Omia kirjoitusvirheitäni tai sujumatonta tekstiä kun on välillä niin noloa lukea. Ihanaa, jos niitä ei kuitenkaan niin paljon ole ollut, että teiltä lukijoita olisi mennyt fiilikset.

Vloggaaminen onkin ollut jo kauan mielessä! Ja Eskolle saa lähetellä kysymyksiä 🙂 muutenkin E alkaa postailla varmaan pian enemmän!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X