kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.08.2014

Riippusänky

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Moikkis!

Kävin sunnuntaita Marimekon Muksulassa ja näin siellä katossa rekvisiittana tämmöisen riippusängyn. (Itse Marimekolla oli muuten tietysti paljon ihanaa, mutta ihan kauheasti kummastutti sellaiset ketjuliikkeissä jo monta vuotta sitten nähdyt cupcake-paidat. Hei ihan oikeasti Marimekko! Ei semmosta, joohan!)

Mutta takaisin sänkyyn. Toimisikohan tuollainen ihan oikeana, käytössä olevana, sänkynä? Yläilmoissa parven tapaan?  Tai sitten normaalille korkeudelle ripustettuna niin, että koko paketin voisi kääntää päiväksi seinälle…

Onkohan nämä taas aivan päättömiä ideoita vai jopa toteutettavissa?

Jos kokemusta vastaavista löytyy, tai olet vaikkapa puuseppä/rakennushenkilö/mikälie, kommenoithan tähän alle. Sisustusintoilijan mielikuvitus ei jätä tätä ideaa nyt rauhaan.

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Miksi ei toimisi, jos oikeasti tulevaksi rakentaisi.
Ystävän lapselle vastaavan piirsin, kun olivat parvisänkyä suunnittelemassa. Päätyivät tosin toiseen malliin, joten sillä kertaa ei köysisänkyä testattu.

Moikkis Noppu! Kyllä tuo ammatin häivyttäminen taka-alalle on ollut aika tietoista. Ei se salaisuus ole, joskus siitä jotain mainitsenkin, mutta koska nämä maailmat – blogi ja koulu – ovat mulla niin erillään toisistaan, ei kouluasioiden ruotiminen täällä tunnu ehkä kovin luontevalle.
Tiedän aiheen kiinnostavan monia, ja koska olen muutenkin jo täällä avautunut enemmän itsestäni kuin ennen, never say never 😀 Pistetään harkintaan opepostaus!

Aika siisti sänky, tosiaan! Hei, en muista vanhan blogin puolelta lukeneeni, joten tuli mieleen heittää tämmöinen kysymys: avaisitko opehistoriaasi vähän täällä? Teen samaa duunia, joten arvatenkin myös sun operooli blogin takana kiinnostaa. Miten päädyit alalle, miten koet bloggaamisen työn ohessa, lukevatko sun oppilaat tätä? Eikä sillä, tämähän on ihan eri genren blogi, mutta tuntuu, että monissa blogeissa ammatti häivytetään ihan täysin taustalle.
Miten jaksat haastavaa yläkouluarkea? Itse olen seilannut ees taas yläkoulun ja aikuisopetuksen väliä. Molemmista tykkään kovasti, eri syistä tietty, pian pitäisi tehdä jotain valintoja, mihin sitä vielä vakavissaan ryhtyisi.

Uuuh! Nyt haluan kuulla lisää!! Ja onko niitä piirustuksia jossain 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X