kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.08.2014

Viikon kirppislöytö: Nukkumatti

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia
TUOTE: Nukkumatti-pehmolelu
OSTOPAIKKA: KihveliKirppis/ Hankasalmi
HINTA: 1e
KÄYTTÖKOHDE: F:n sänkyyn ripustettuna. Vartioimassa unta.
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Koska pelkään kaikenmaailman ötököitö –> Nukkumatti pakastimeen muovipussissa vuorokaudeksi.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA: Eihän tällä mitään varsinaisesti tee, mutta tuotteen retroarvo lämmittää näin 80-90-luvun lapsen mieltä.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE: 3/5

-Karoliina-

Kommentit (6)

Löysin kerran samaiselta kirppikseltä kirjan, mitä mummo aina luki meille kun olimme pieniä. Hänellä ei ollut mitään leluja eikä muota kirjoja kun se yksi ”Satu Omenaukosta ja Omena-akasta”. Ostin sen kotiin kanssa eurolla ja se on kaapin kätkössä säilössä niin kauan että pojat osaavat käsitellä kirjoja niin hyvin ettei repeä. Tokihan ollaan luettu se yhdessä jo monesti.

Tervetuloa mukaan! Lapsiperhe-elämään ja blogiin 😀

Joo ei nämä nykyään lähes jokapäiväiset ludeuutiset yhtään helpota. Tulee se mielikuva että niitä ja torakoita on kirppikset ja Kampin kauppakeskus (!) täynnä… :/ Mieluummin kyllä pakastus kuin se rumba mitä kuvaillaan!
Kiitos kivasta blogista, suht tuoreena lapsiperheenä on kivaa lukea lapsiperheestä ”menevällä” otteella (olipas hölmön kuuloista) 🙂

Tämä ludekeskustelu on tehnyt musta vielä vainoharhaisemman 😉 Ja kiitos!!

Hei kuinka mahtavaa kuulla että joku muukin pakastaa näitä kirppislöytöjä, en ole ainoa!! ;D Ei mulla muuta! Terv.Ötökköfobia Ps. Hienot noi lyhyemmät hiukset, raikkaat!

Ihana löytö <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X