kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.09.2014

Help! Mitä päälle leffaensi-iltaan?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Ollaan menossa tällä viikolla Eskon kanssa Mielensäpahoittaja-leffan ensi-iltaan. Ihan huikean kivaa. Niin ja sitten toisaalta ei. Koska ajankohtainenhan on tietysti se lähes jokaisen naisen perusdilemma: Mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa. Katsokaas, nuo kokkareilla juoksemiset kun ei ole kuulunut ohjelmistoon enää moneen vuoteen. Ja vissiin alaspäin levenevät kivipestyt kimallefarkut ei enää ole kuuminta hottia 😉

Muutenkin vähän mietityttää, miten leffakemuihin pukeudutaan. Googlaamalla löytyi nimittäin vaatetta laidasta laitaan. Itse näyttelijät saattavat astella enskariin iltapuvussa, joku vieras patsastelee kuvissa villatakissa ja kumisaappaissa. Ehkä semmoinen smart casual olisi se turvallinen linja, vaan kun en ole luontaisesti kovin fiksurento, vaan ennemminkin arkisin mitä-mukavampi-sen-parempi tai sitten juhlatilanteessa mitä-enemmän-kimalletta-sen-parempi.

Nyt siis vinkkejä kehiin! Pliis! Millä asulla en nolaa itseäni aivan totaalisesti? Olispa (taas kerran) mies.

-Karoliina-

P.S. Nyt se telkku päälle! Iholla AVA:lta ihan just. IIks!
P.P.S Ja kuvahan on vuosien takaa. Liian ohuet kulmat, ripsipidennykset(!) ja musta letti. No joo. Aika aikaansa kutakin. Tuo karvalakki kävi vain niin hyvin Mielensäpahoittaja-teemaan, että jos lähtiskin sillä. Ei voi olla väärä valinta. (Niin ja eihän tätä flunssanaamaa voinut todellakaan kuvata)

Kommentit (2)

Itse laittaisin mustista mustimmat farkut ja jonkun ihanan vaalean sifonki tai ”sifonki” paidan. Tiedätkö, sellasen hulmuavan tyylikkään, hyvin leikatun paidan? 🙂 Ja tietysti korkkarit.

Haluaisin ajatella olevani smart casual, mutta todellisuus taitaa olla verkkarit+t-paita 😀

Ihana ehdotus!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X