kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.09.2014

Viikonlopun menovinkki: Lasten viikonloppu Teurastamolla

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Meitsi toipuu vielä tämän viikonlopun tästä jo iäisyyden kestäneestä syystautisumasta, mutta jos teillä on viikonlopuksi tekemisen puutetta, suosittelen suuntaamaan Helsinki Design Week -tapahtumaan liittyvään, jo toista kertaa järjestettävään, Lasten viikonloppuun.

Tänä vuonna Lasten viikonloppu (13.-14.9.2014) kokoaa perheet supersiistille Teurastamon alueelle. Markkinameiningin ja muotinäytösten lisäksi luvassa on tietysti myös kaikenlaista ihan oikeaa lapsille suunnattua tekemistä ja puuhaa. Esimerkiksi Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpajassa syntyy taidetta vaikkapa astioista ja pahveista, ja LEGOn ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin yhteisessä voimannäytteessä puolestaan visioidaan ja rakennetaan unelmista totta, LEGO LEGOlta.

Touhukasta viikonloppua!

-Karoliina-

* postaus on tuotettu yhteistyössä  HDW:n ja LEGOn kanssa. Kuvat: HDW/Lasten viikonloppu 2013

 

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X