kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.09.2014

LivBox -- kiireisen mutsin selviytymispakkaus + arvonta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
210 kommenttia

    Kun puhutaan (varsinkin naisten) kaunistautumisesta, erottuu joukosta aina kahden eri ajatusmaailman edustajia. Toisten mielestä meikkaamiset ja muut kauneustoimenpiteet tehdään ennen kaikkea toisia ihmisiä varten. Osan mielestä koko kaunistautumisen pointti on taas siinä, että se tehdään omaa hyvinvointia edistääkseen.

Minä asetun näiden joukkojen välimaastoon. Myönnän, että ihmisvilinässä on helpompi liikkua, jos minulla on ainakin on sellainen olo, etteivät muut pidä minua aivan ladon seinästä repäistyn näköisenä. Kyllä se lisää itsevarmuutta.

Toisaalta olen tajunnut – varsinkin juuri äsken kaksi viikkoa kotona sairauslomalla maanneena – että jonkinlaiset kauneusrutiinit pitävät oman olonkin parempana, vaikkei kukaan muu kuin oma perhe minua koko päivänä näkisikään. Jotenkin siitä, että edes vähän sudin aurinkopuuteria naamaan ja laitoin kauniimmat kollaripöksyt jalkaan, henkinen olokin koheni.

Kun sain blogin kautta ehdotuksen kokeilla LivBoxia – kerran kuussa kotiin lähetettävää kosmetiikkatuotelaatikkoa – ajattelin ensin, ettei se ole ehkä ihan minun juttuni. Kun en koe olevani mikään kosmetiikkatrendien aallonharjalla ratsastelija.

Asiaan vähän tarkemmin tutustuttuani koin kuitenkin ahaa-elämyksen. Juuri siksihän tämä mystinen kauneuslaatikko sopii minulle! Juuri siksi, että olen kiireinen pienen lapsen äiti, työssä käyvä nainen, jolla ei ole koko tämän härdellin keskellä enää aikaa, energiaa tai edes halua etsiä netistä tai lehdistä kosmetiikkauutuuksia. Onkin siis ihan parasta, että joku toinen tekee etsintätyön puolestani. Ja lähettää vielä paketillisen kauneustuotteita, joka kuukausi tarvittavia purnukoita ja putkiloita, kotiovelleni asti.

Tämän kuun (9/2014) LivBoxista paljastui muun muassa L’Oréal Parisin Skin Perfection Unifying Day Moisturiser –päivävoide, L’Occitanen Shea Butter -käsivoide ja L’Oréal Parisin Elnett Satin Volume Excess -hiuskiinne. Aikalailla siis sellaisia tuotteita, joita tämmöinen ihan perusnainenkin tarvitsee. Ja toisaalta: Kuitenkin sen verran luksusta ja hömppää, että laatikon hypistely ja sisällön ihastelu piristävät päivää.

Kerran olen saanut viimein päivitettyä hiukset 2000-luvun alusta tähän vuoteen, ja kosmetiikkapussinikin päivittyy nyt LivBoxin ansioista, voisi jo sanoa, että meikä on viimein tajunnut, että kolmekymppisenä tosiaan kauneuteen tulee panostaa vähän eri keinoilla kuin silloin hamassa teinivuosien ja parin kympin taitekohdassa. Faktahan se nimittäin on, ettei tähän naamaan enää riitä kauneuslehtien vinkit nuorelle iholla : ”Sipaisu huulikiiltoa ja peitepuikkoa muutamiin näppyihin”. Ja toisaalta: Myös se meikkipäivän jälkeistäkään elämää – puhdistusta ja kosteutusta –  ei voi totisesti enää laiminlyödä.

Ehkä he LivBoxilla lukivatkin ajatukseni, koska Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto nousi tämän kuun boksista suosikikseni. Minä nimittäin haluan, että iltasuihkussa ei tarvitse läträtä kymmenellä erilaisella kasvopuhdistuksella, vaan meikit ja muut epäpuhtaudet lähtevät yhdellä kertaa, yhdellä puhdistusaineella. Itse asiassa Bright Touch -puhdistusvaahtoon siirtyminen tuntui aika luonnolliselle, koska olen jo aikaisemminkin käyttänyt saman merkin ja linjan puhdistusvoidetta.

Jos haluat, että sinunkin postiluukustasi kolahtaa LivBox seuraavina kolmena kuukautena, osallistu kisaan kertomalla tähän postauksen alle kommenttikenttään, mikä on oma kosmetiikkasuosikkisi tältä syksyltä. Tuote voi olla tästä boksista, tai sitten jokin ihan muu. Nämä teidän vinkkinne ovat muuten aika tärkeitä, koska sen lisäksi, että voittaja saa kolmen kuukauden LivBoxit, saa hän myös vinkkaamistanne suosikkituotteista yhden laatikkonsa täydentäjäksi.

Arpaonnea ja kauniita hetkiä!

-Karoliina-

P.S. Pssst. Jos epäilet, ettet ole hannuhanhi, voi LivBoxin silti saada, jos ei nyt ihan ilmaiseksi, niin ainakin huomattavasti edullisemmin kuin yleensä. Tässä vielä ohjeet aletilaamiseen:

  • Tilaa LivBox koodilla kolmistaan ja saat -25 % alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista TAI kolmen kuukauden määräaikaistilauksen loppusummasta. Myös lahjatilaukset.
  • Alekoodi on voimassa vain 17.-18.9.2014 ja tämä on muuten Bella-blogien ja LivBoxin tällä erää viimeinen yhteinen kampanja ja samalla alekoodijako, joten nyt jos koskaan, kannattaa tarttua tilaisuuteen!

 

 
*arvonta päättyy maanantaina 22.9.2014 klo 21.00

Kommentit (210)

Lumenen uudet gel effect kynsilakat 🙂

[…] varmaan, kun viime syksynä kirjoittelin teille LivBoxista, kotiin tilattavasta kuukausittain ilmestyvästä kosmetiikkapaketista. LivBoxihan on pääasiassa […]

[…] huikeaa te kaikki LivBox-arvontaan osallistujat. Jaoitte todella mahtavia kosmetiikkatuotevinkkejänne meille kaikille. […]

Lumenen CC-voide on yksi lemppareistani.

Ei ole uutuustuote mutta itselleni uusi, Eveyday Mineralsin taupen sävyinen jauhe, käytän kulmakarvoihin, antaa niin luonnollisen lopputuloksen etten ikinä luovu!

Apua, mulla ei ole yhtään suosikkituotetta ja meikki- ja ihonhoitoarsenaali on erittäin säälittävä kokonaisuus. Tässäpä ois mainio tilaisuus testailla tuotteita ja saada kotiin niitä. On ollut tarkoitus alkaa oikeasti aikuiseksi ja hommata sitä sun tätä,mutta valinnanvaikeus iskee.

Ekana tulee mieleen babylips.

Lumene CC-voide olisi kiva.
Mukaan arvontaan.

Kyse ei ole uutuudesta, mutta sen arvo on noussut aivan uudelle tasolle tämän kotiäiteilyelämän myötä! Nimittän Wella SP:n Perfect Hair. Se on yhtäaikaa (hiuksiin jätettävä) hoitotuote, rakennepaikkaava, lämpösuoja sekä muotoiluaine! Aika huikeeta, eikös vaan 😀 Ja kaiken lisäksi oikeasti toimii!

Koska olen aina myöhässä kaikessa niin tänä syksynä löytämäni kuivashampoot saavat ehdottomasti ääneni tässä. Ajanhermoilla elävät ystäväni ovat sitä suositelleet jo jonkin aikaa ja nyt ostin, kokeilin ja vitsin pimpulat kun toimiikin hienosti. Puhdas etutukka ja muhkea lopputulos, tykkään.

Minun syksyn suosikkituotteekseni on yllättäen valikoitunut Lumenen CC-voide, vaikka aiemminki olinkin sitä mieltä, etteivät kyseisen merkin kasvomeikkituotteet sovi minulle lainkaan. Olen kyseiseen voiteeseen ihan koukussa, kohta pitää varmaan hamstrata toinen kaappeihin odottamaan.

Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto.

Tämän syksyn uutuuksista suosikkini on ehdottomasti Lorealin Nude Magique Blur Cream! 🙂 Peittää ihohuokoset loistavasti ja jättää ihanan tasaisen ihon.

Ehdottomasti BabyLips -huulirasva 🙂 mukana arvonnassa!

Olen vasta tänä syksynä oppinut käyttämään BB-voidetta (Garnierin). Se on minun päivieni pelastus, ihan huippu tuote jota ilman en enää voi elää 🙂

Näin kesän jälkeen tekee mieli välillä saada vähän väriä pintaan.. Silloin tehokkain voide on Kicksin oma ruskettava voide (tällä mammalla kun ei ole aina aikaa läträtä voiteita useampaan kertaan). 🙂

Tänä syksynä olen löytänyt omat ihanat luonnonkiharat hiukseni, enkä enää suorista niitä. Siispä syksyn lempparein tuote on Osiksen Twin curl -voide. Mukana arvonnassa!

Lumenen CC-voide on monella tavalla erittäin hyvä tuote, jää ehdottomasti käyttöön. 🙂

GamARde sebo-control kasvovoide hillitsee talineritystä ja on siksi loistava tuote taistelussa mustapäitä vastaan! Ja toinen ihan yhtä huippu on kyllä aktiivihiiltä sisältävällä konjac sponge. En pysty valitsemaan jompaakumpaa, mutta nämä yhdessä on parhautta 😀

nivea soft rasva on ihana !!! niin hyvän tuoksuinen ja jättää ihon pehmeäksi!!!

baby lips huulirasva !!! tykkään =)

Lumenen CC-voide on tällä hetkellä ehdoton lemppari. Loistava hinta-laatu-suhde ja peittää sopivasti muttei kuitenkaan liikaa. Huippu tuote! 🙂

Dr.Hauschka intensivkur 04,suoristaa rypyt:)

Kuivahuulisena Baby Lips väritön.

Onpa hauska idea tuo liv box. Voisi yhtä hyvin olla nimeltään survival kit 🙂
Minun suosikituotteiksi on muodostunut favoran puhdistusvaahto ja cliniquen 7day scrub cream. Ne sopivat herkälle iholle erinomaisesti. Mukana arvonnassa.
Terv. Nina

Cliniquen Moisture surge kasvorasva pelastaa rutikuivankin ihon näin syksylläkin! Mukana arvonnassa 🙂

Lumenen gel effect kynsilakat ja petinteinen nivean sininen peltipurkki voide 🙂

Lumenen ihonsävyn heleyttäjä on ehdoton piristys väsyneen äidin kasvoille. 🙂

Mukana arvonnassa! Syksyn kosmetiikkasuosikkini on juurikin LivBoxista aikoinaan ensimmäisen kerran bongaamani Born to Bio -mangosuihkugeeli. Huumaava tuoksu!

Maybelline Baby Lips huulivoiteet ! Kosteuttavia ja ihanan tuoksuisia.

Syskyn uutuus tuote, jota olen odottanut kieli pitkällä on Madaran Superseed kasvoöljyt. Aivan huippuja kun pääsin niitä vähän ennakkoon testaamaan

Lumenen Natural code- huulipunat vievät kyllä mennessään kaikissa vähän kirkkaamissa sävyissään. Pirtsakka väri tuo luksusta, vaikkei muuten jaksaisi akisin paljon meikatakkaan 🙂

Suosikki on Madaran Moonflower sävyttävä päivävoide, tuntuu kuin rusketus säilyisi pidempään ja iho näyttää hehkeältä kun käyttää tätä 🙂

Syksyn ehdottomat ihanuudet on kesän Nycin reissulta ostamani Essie -kynsilakat. Ihania sävyjä ja todella kestävää! #tykkään

Lumenen cc-voide! Arkikäyttöön täydellinen 🙂

Batisten kuivashampoot ja Lumenen CC-voide on kyllä ollut mulla ihan ykkösiä! 🙂

Dermosil: puolukkakasvovoide < 3

Arvonnassa mukana. Tämän syksyn suosikki on livboxista tutuksi tullut Richin Pure Luxury shampoo! 🙂

Suosikki on kyllä ollut monien suosittelema Batisten kuivashampoo. 🙂

Baby lipsit ovat kyllä parhaita !

Born to bio Arganöljy, kasvoille ja hiuslatvoihin. Jos sitä ei lasketa kosmetiikaksi, niin Barefaced beauty mineraalimeikkipohja. Vauva-arjen pelastus.

Herbinan halapa kuivashampoo, ihan must!! Pelastaa tukkakriisiltä:)
Mukana arvonnassa of course!

Tuo boxistakin löytyvä mustikkahuulirasva tuoksuu ihanalle ja kosteuttaakin huulia ihan kivasti! 🙂

All time -suosikkini on ehdottomasti vuodesta toiseen ollut Lancomen Teint Miracle-meikkivoide! Se sopii kuivalle iholleni täydellisesti samalla sitä kosteuttaen ja tuo samalla hieman hehkua ihooni. 🙂 Lemppariksi on myös tullut Lorealin False Lash Wings -ripsiväri. Se todellakin on hinta-laatusuhteeltaan täydellinen ja huomaan ostavani sitä aina uudelleen ja uudelleen. Ripsiväri pysyy hyvin ravisematta ja pidentää ripsiä huomattavasti.

Syksyn uutuuksista suosikkini voisi olla vaikka Lumenen Gel Effect -kynsilakat, värinä esim. ihana syksyinen Puolukkasurvos!

Eli näillä arvontaan. Ja kivaa syksyä teidän perheelle!

Mun lemppari tänä vuonna on ollut Lumenen Bright Now Vitamin C BB-voide, ihan huippua kamaa!

Tänä syksynä olen tutustunut Glamglow youthmud maskiin, mikä nousi kokeilemistani maskeista lemppariksi, tekemällä sen minkä lupaakin.
Toinen uusi tuttavuus on treaclemoonin riittoisat kylpy&suihkuvoide, vartalonkuorinta ja vartalorasva, mitä olen testannut ihanassa kookostuoksussa. Tämä sarja tuli myös jäädäkseen kylpyhuoneeseen ja putelitkin miellyttävät silmää.
Kolmas uusi tuote on päässyt meikkipussiini eli vichyn dermablend fluid foundation ja toinen ikisuosikkini voiteista on guerlainin parure extreme meikkivoide.
Ja arvonnassa ehdottomasti mukana!! 🙂

Lancome Teint Miracle-meikkivoide on ollut tämän syksyn ehdoton suosikki etsittyäni useita vuosia täydellistä meikkivoidetta.

Lumenen Gel Effect kynsilakat ovat minunkin uusi lemppari!

Tänä syksynä olen ostanut elämäni ensimmäisen bb-voiteen. Miten olen pärjännytkään ilman?!

Maybellinen Baby Lips-huulivoiteet sekä Keep Calm Lip Balm -huulivoiteet Rimmeliltä ovat osoittautuneet tämän syksyn henkilökohtaisiksi suosikeiksi. Ehkä sen vuoksi, ettei joka päivä tule meikattua sotamaalausta kasvoille. Tai ehkä siksi, etten ole koskaan ollut huulipunien suurkuluttaja. Elelen sopivassa välimaastossa, kun olisi aika siirtyä teinimäisestä huulikiillon sipauksesta huulipunien väriloistoon. Lyhyesti ilmaistuna ikäkriisin alkavia merkkejä ja paniikinomaista aikuistumista?

BRIGHT NOW VITAMIN C HELEYTTÄVÄ BB TEHOHOITO. Aivan Loistava tuote syksyyn 🙂

Boksin sisällöstä voin suositella tuota Lumenen puhdistusvaahtoa, ei kuivata ihoa joten tosi jees 🙂 Oma syksyn suosikki on Four reasonsin kuivashamppoo!

Lumenen raspberry miracle blush sorbet poskipuna. Pelastaa nuutuneenkin ilmeen hetkessä ja on näppärä käyttää. 🙂

Batisten kuivashampoo! Hyvä hinta-laatu-suhde ja puhdas tuoksu. Tykkään kyllä myös Four Reasonsin kuivashampoosta, ja huomasin, että siitä oli tullut myös uusi ruskeiden hiusten versio.

Mun uusi suosikki on nivean pure effect clean deeper! Puhdistusgeeli jossa on kuorinta mukana, ihan huippu!
Ja aivan huippu kisa myös, enemmän kuin kelpaisi tuo palkinto!! 🙂

Ei tietysi! Kivaa lukea näitä ja oppia itsekin lisää 🙂

Suosikkini on Estelle & Thild:n ihanan tuoksuinen super bioactive-linjan silmänympärys-seerumi.

Oon kanssa vähän ”huono” kosmetiikan kanssa. Tai tarkoitan sitä, että ennen olin aina innostunut jostain uutuustuotteista, joita bongailin jostain naistenlehdistä, mutta nyt tuo purnukkahamstraukseni on aika lailla laantunut, koska loppujen lopuksi olen tullut siihen tulokseen, että ei mitkään kosmetiikkatuotteet tee mitään ihmeitä. Nykyään, jos löydän jonkun toimivan tuotteen, niin käytän mieluummin sitä kuin alan kokeilla jotain uutta. Kokeilin esim. useampaa BB-voidetta ennen kuin lopulta hyväksyin sen, että ne ei vaan sovi mun sekaiholle, joka rasvoittuu herkästi t-alueelta. Ja loppujen lopuksi kosteusvoide-meikkivoide- yhdeistelmän laitossa ei kestä niin kauaa, ettenkö sitä jaksaisi tehdä.

Tällä hetkellä mun ehdoton suosikki on Lumenen radiant touch- sarjan 2 in 1 kirkastava naamio&mikrokuorinta: http://www.lumene.com/fi/2-1-kirkastava-naamio-mikrokuorinta
Tuo tuote oikeasti toimii. Pesen ensin kasvot ja kuivauksen jälkeen levitän tuotteen naamioksi ja annan sen vaikuttaa n. 5 min(3 min ohjeessa) ja sitten kosteilla sormilla pyörittelen tuotteen kuorintana. Tänä aamuna käytin tuota tuotetta viimeksi ja iho on kyllä tosi sileä ja pehmoinen sen jäljiltä. 🙂

Lisäksi voisin suositella apteekista saatavia Avenen tuotteita. Ko. merkiltä olen löytänyt kasvojeni iholle sopivan kosteusvoiteen. Ongelmana mulla on nimenomaan kiiltelevä t-alue, mutta toisaalta nyt kun 30:s syntymäpäivä häämöttää ensi vuoden puolella, niin iho tarvitsee myös kosteutta. Mulla on toiminut kaikista parhaiten tämä kosteusvoide: http://www.avene.fi/tuotteet/pintakuiva_iho/hydrance_optimale_light_uv20
Ihan huipputuote sekaiholle! 🙂 Voiteessa on UV-suoja ja lisäksi se on todella kevyt ja todella jättää mattapinnan iholle eli meikittöminä päivinä ei tarvitse pelätä, että iho alkaisi kiillellä. Samasta sarjasta löytyy myös vähän paksumpiakin voiteita, joiden voisin kuvitela sopivan kuivaihoisimmillekin. (Olen kokeillut Avenelta myös ”Matifying fluid”- nimistä kosteusvoidetta ja vaikka se on nimenomaan tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, niin mulla ainakin nenän ihohuokoset alkoi kiillellä sen kanssa päivän mittaan, tosin ei pahasti, mutta kuitenkin).

Ja vielä yksi suosikki, joka on seerumi Avenelta: http://www.avene.fi/tuotteet/pintakuiva_iho/hydrance_optimale_hydrating_
Olen siis levittänyt tuon iltapesun jälkeen ja siihen päälle jotain Favoran peruskasvovoidetta ja mun mielestä tuo seerumi on todella toimiva, siis se imeytyy nopeasti ja ainakin itse huomasin eron aamulla verrattuna siihen kun olen käyttänyt pelkkää kosteusvoidetta.

Tuli taas kilometrikommentti, mutta toivottavasti ei haittaa. 🙂

Ennen sitä ehti etsiä, testata ja ylipäätään päivittää kosmetiikkatuotteita, eipä enää. Tuo livbox kuulostaa aivan liian ihanalle! Suosikkini on tällä hetkellä lorealin BB-voide, pelastukseni vauva-arjessa.

Arvontaan–> Yksi mun lemppareista on Cliniquen all about eyes- silmänympärysvoide, joka oli elokuun boxissa. Samoin Herbinan tuuheuttava kuivashampoo MarjaSpa-sarjasta on vienyt sydämen, koska tuoksu, aah! Yksi mihin palasin myös monen vuoden tauon jälkeen; Vauvan talkki puuterina. Huomattavasti mukavampaa ja halvempaa kuin tavallinen. Myös hikisen ihon pikan raikastukseen täydellistä. 😉

Babylips on suosikki, mutta tarpeeseen tulisi kaikki apu mitä saa

30 vuotta tuli täyteen ja siitä alkoi uusi kiinnostus erilaisiin ihonhoitotuotteisiin. Yövoide ja päivävoide on ostettu, yksi seerumi myös, mutta se paras tuote on expemporeen ostettu Lumenen tasoittava selluliittiseerumi. Mikä tuoksu ja mikä ihana kihelmöinti pakaroissa iltaisin, suosittelen.

Lumenen BB-voide! Sillä saa nopeasti naaman kaupunki kuntoon 🙂

Pantene pro-V dry oil with vitamin E 🙂 tekee hiuksista aivan uskomattoman sileät heti yhdellä käyttö kerralla. Ja on riittoisaa.

Mun lemppari on ehdottomasti Lumenen Gel Effect kynsilakat. Voisin omistaa vaikka jokaisen sävyn, eilenkin piti ostaa taas uus vähän syksyisempi sävy kesän lakkojen tilalle.. Baby Lips -huulirasvojen kanssa sama homma, pure love.. 😀

Monta hyvää uutta tuotetta oon löytänyt mutta ykköseksi nousee ehdottomasti Doven maximum protection deodorantti. Ihan paras! Ei enää ongelmia hikeentyneiden kainaloiden kanssa, mutta hinta vaan on vähän turhan kallis:/

Mutta olisipa huidea voittaa toi paketti!! 🙂

Ehdottomasti Kanebon 38° ripsiväri sävyssä ruskea!

Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto, ehdottomasti. Olen käyttänyt toisen merkin vastaavaa mutta tämä on ihan paras 🙂 Olispa ihana voittaa tälläinen paketti, itse kohta kolmannen pienen äitinä jää harvemmin aikaa/rahaa paneutua keuneudenhoidon uutuuksiin, siltikään en haluaisi näyttää petolinnulta vaan pitää itsestäni huolta 😉

Lumenen Gel Effect kynsilakat on nousseet ihan lemppareiksi!

Lumenen Bright Touch puhdistusvaahto

Jes ihana arvonta!! Mun syksyn suosikki on myös tuo lumenen puhdistusvaahto 🙂

Baby Lips huulirasvat, etenkin violetti on ihan paras 🙂

Dermalogican sheer tint spf20 -kosteusvoide.

Tämän hetkinen suosikki (ilmojen viiletessä ja ihon kuivuessa) on Nivean peltirasva, siis se sinisessä peltipurkissa oleva ”ikivanha” voide! Se auttaa, kun mikään muu ei enää auta. Mahtava hinta-laatu suhde 🙂

Tämän syksyn lemppari on Maybelline BabyLips pink 🙂 ihanan pirtsakka näin pimeänä vuodenaikana ja tulevaa talveakin ajatellen!

Oma ehdoton suosikki tälle syksylle on TRESemmé kuivashamppoo. Ihana, mutta ei liian tunkkainen tuoksu ja tämä ainakin auttaa hienosti omat hiukset pysymään kuohkeina ja puhtaina! Tän tuotteen löytämiseen meni hetki, sillä muut olivat joko aivan karsean tuoksusia tai eivät mitenkään kohottaneet hiuksia… T. Tyttö kenen hiukset ovat piikkisuorat satoi tai paistoi, no mutta ei tämän jälkeen! 😉

syksyn lemppari kosmetiikkatuote on ehdottomasti Lumenen Dip and twist kynsilakanpoistoaine. en voi olla ainoa jolta on aina jommatkummat loppu: joko kynsilakanpoistoaine tai vanulaput ja tämä ongelma on ratkaistu ihan mahtavasti yhdistämällä ne kaksi samaan tuotteeseen. Tuoksukaan ei päätä pyörrytä kun ei tarvitse läträtä sitä ainetta vaan kastaa vain sormi purkkiin. ihan parasta!

Suosikkini tälle syksylle on 15-vuotiaan pikkusiskoni innoittamana BabyLips, pinkkinä ja persikkana. Ajattelin ensin, että se on kyllä joku teinien hömpötys, mutta huulet pysyy ihanan pehmeinä ja saa kaupanpäälle vielä kivan värin. Arjen pikameikkiin riittää siis ripsiväri ja huulirasva! 🙂 Helppoa.

Agaba: Mä taisin kirjoittaa aiheesta myös tuonne blogin facebook-sivuille. Kysehän ei tainnut olla oikeastaan siitä, että Lorealia on kaikkialla, vaan siitä, ettei lehtitalo ollut tehnyt yhteistyötä läpinäkyvästi. Itse vaadin ehdotonta rehellisyyttä niin printti- kuin nettijulkaisuiltakin. Onneksi täällä Bellalla yhteistyöt on selkeästi merkitty 🙂

Moikkis Anni! Make up storen tai Lumenen punia 🙂

Ehdoton ainainen suosikki on Dermosilin Kasvopesu 🙂 Uutena lukija kyllä tuun toistekki lukemaan blogiasi.

Tämän syksyn uusi kosmetiikkalemppari on Zuiin meikit, jotka löysin sattumalta paikallisesta Ekolosta ja jäin koukkuun.

Heip! Mun syksyn lempparit on lumenen uusi skin perfection meikkivoide. Se on kevyt ja pitää koko päivän ihon mattapintaisena, vihdoin hyvä meikkivoide on löytynyt:) toinen suosikki on myöskin lumenen natural
code glitter kynsilakat! Piristää hauskasti
luonnollista luukkia:) ihana arvonta, jakaisin boxin uusien upeiden työkavereiden kesken!

Maybelline BabyLips huulivoideviidakon sininen Hydrate! Kosteuttaa superhyvin ja tuoksu on mun hajuaisteja hivelevä 🙂
Täällä kans päivät kuluu sekunneissa parin kuukauden ikäisen vauvan ja 2,5 vuotiaan taaperon ansiosta, joten boxi olisi enemmän ku ihana pirustys sekä pelastus 😉

Mä oon ihan ihastunu Lumenen Gel Effect- kynsilakkoihin 🙂

Lempparituotteeks on mulla kivunnut batisten kuivashampoo. Se on mulla ainakin tosi tärkeä kiireisten aamujen pelastaja ja antaa myös rakennetta mun liruhiuksille 🙂

Kiva arvonta! Mun luottotuote on ehdottomasti Lumenen cc-meikkivoide. Tarpeeksi kevyt, kuitenki peittävä ja pysyy koko päivän. + siinä on pohjustusvoiteet ja suojakertoimet sekä muut härpäkkeet mukana.

Estée Lauderin Daywear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release on ollut monen kesän ja etenkin nyt lämpimän syksyn suosikki pitkään. Sävyttää kevyesti ja on superhelppo. Nivean peruspuhdistusgeeli on kuulunut meikinpoistoarsenaaliin jo vuosia, koska lukeudun kanssa tuohon samaan koulukuntaan, joka liputtaa yhden suihkussa käytettävän tuotteen puolesta. Tuo Lumenen uutuus kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Arpaonnen toivossa! 🙂

Tämän syksyn must on hiuksiin jätettävä hoitoaine ja tehohoito. Muutenkin nopeasti haaroittuvat ja kuivuvat hiukset ovat kesän, raskauden ja imetyksen jäljiltä melko huonossa kunnossa.

L`Occitane käsivoide on ehdoton suosikkini 🙂 Tuntuu ja tuoksuu ihanalta 🙂

Lumenen Gel Effect-kynsilakat on huippuja! Ei tarvitse joka ilta olla lakkailemassa.

Tuo L’Oréal Parisin Skin Perfection Unifying Day Moisturiser -päivävoide. Sain sen boxissa ja tykkäsin 🙂

Lumene CC-voide! Ja näin syksyllä kun epäpuhtauteen taipuvainen herkkä ihoni alkaa oikkuilla vieläkin pahemmin, niin apteekista ihan perus Sebamed pesuneste vartalolle ja kasvoille pitää sekä kropan, että kasvojen ihon tyytyväisinä. 🙂

Mun kosmetiikkasuosikki tällä hetkellä on lumenen cc-voide vaikka valitettavasti on mulle liian tumma vaikka käytössä onkin sävy light 🙁

Ihan ehdoton suosikki on kookosöljy. Aloitin kesällä käyttämisen enkä varmaan ikinä lopeta 😀 Käytän sitä niin hiuksiin kuin iholle. Superpehmeet hiukset taattu!

Oijjoi!!! Mulle tämä kiitos! 😀 Oma uusin suosikkini on Garnierin Energizing purifying gel (for oily skin). Olen vihdoin tajunnut, että ihoni on enemmän öljyisen puolella kuin normaalin. Talvisin kuivun kyllä kokoon, mutta näin muulloin en todellakaan. Tuo on aivan ihana geeli, joka ei kuivata koppuraksi, mutta poistaa ylimääräisen öljyn. Tulee ihan älyttömän raikas ja puhdas olo! Mainos päättyy tähän 😉

[…] tarjoaa) jatkan vinkkailua: Kolmistaan-blogista löytyy myös tuo täälläkin meneillään oleva LivBox-kilpailu, joten klikkailkaahan sinnekin ja tuplatkaa mahdollisuutenne kolmen kuun LivBoxien […]

Ehdottomasti Frantsilan karitevoi.

Mun lemppari on Max Factorin Whipped cream meikkivoide. Ihanan pehmeää, levittyy kauniisti, peittää mutta ei jätä liian meikattua lopputulosta.

Pitkäaikainen suosikki kanebo sensai ripsiväri sen poiston helppouden vuoksi.

Lumenen Gel Effect kynsilakat 🙂 Aivan ihania!

suosikkini tällä hetkellä lumene gel effect kynsilakat ja niistä sävy utuharso.

Mun ehdottomat suosikit on kaikki kasvonaamiot, pientä luksusta arkeen!:)

Ei vain tämän syksyn suosikki, vaan muutenkin ihana tuote on tuo shea butter -käsivoide! Toivottavasti arpaonni suosisi, sillä uuden vauvan tullessa en ainakaan alkuun enää ehdi samaan malliin meikkiuutuksia tutkimaan 🙂

Lumenen gel effect-kynsilakka! Huippu löytö!

Lumenen syväkosteuttava silmänympärysgeeli! En tosin tiedä onko se juurikin tämä tuote (käyttänyt 8 vuotta) joka on auttanut, mut viiden kuukauden valvominen ei (kuulemma) näy minussa yhtään..

Ehdottomasti huulirasva! Toi nivean mustikka on hyvää mut melkeinpä mikä tahansa merkki käy. Ja ehdottomasti osallistun arvontaan. Ois ihanaa saada tollanen ylläri piristys ! 🙂

Ehdottomasti Lumenen Gel Effect-kynsilakat! 🙂

Babylipsit! Ja Lumenen puhdistusvaahto toimii tällekin iholle (:

Syksyn suosikki on kyllä Moroccan oilin light hiusöljy, toimii vaaleille hiuksille buenosti ja tuoksusta tulee mieleen kesän tropiikki. Auttaa myös kylmenevässä ilmassa sähköistyviin hiuksiin kivasti 🙂

Ai että kuulostaa hauskalta arjen piristykseltä tuo boxi! Itse liputan vastoin kaikki ennakkoluulojani Garnierin bb-voiteelle. Ihan ykköstuote mun iholle ja arjessa nopea laittaa. 🙂

Babylipsit ja juurikin tuo bright touch 🙂

Ehdottomasti Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto! Mukana arvonnassa (:

Juuri hankin tuon saman Lumenen puhdistusvaahdon! Olin pitkään käyttänyt vain apteekin puhdistustuotteita ja ensin tuo siksi vähän epäilytti, mutta osoittautuikin aivan apteekin tuotteiden veroiseksi, eli suosikiksi pääsee!

Lumenen cc-meikkivoide, peittää tummat silmänaluset ja saa ihosta erittäin virkeän näköisen. Todellinen pelastaja aamukiireessä 🙂

Tänä syksynä ehdoton lemppari on ollut herbinan kuivashampoo. Pelastanut monta aamua, kun kouluun paluu äitinä ei ole mennyt kuin strömsössä. Aina ei vain ole aikaa aamusuihkulle, joten kuivashampoo pelastaa ne (maanantai)aamut, kun äitiä väsyttää ja lasta väsyttää eikä aamupuuro jäähdy tarpeeksi nopeasti.

Lumenen gel effect kynsilakat ovat päässet suosikikseni kynsilakoissa. ne on ihan älyttömän upeita lakkoja aj mitä ihania värejä!!

Ehdoton suosikki on tummille hiuksille suunnattu Four reasonsin kuivashampoo (pikku pullossa, helppo ottaa mukaan)!

Cliniquen Lash Power -mascara. Pienet silmät, pienet ripset, mutta pieni harja ja pysyvä maskara. Ainoa ripsiväri jota voin käyttää!

Dermosilin kynsinauha/käsi -kuorintavoide

Kiireisen aamun pelastaja on Lumenen BB-voide.

Tän syksyn lemppari löytö on ihan ehdottomasti Lumenen gel effect kynsilakka. Se on niin helppo levittää kynsiin ja eikä tartte kiireisenä oottaa kauaa että se kuivuu. 🙂

Oma suosikkituote on ehdottomasti Lumenen savinaamio! Iho tuntuu naamion jälkeen puhtaalta ja pehmeältä.

Olen myöskin löytänyt Lumenen gel effect -kynsilakat ja sitä myöten myös kynsien lakkaamiseen suhtaudun aivan uudella innolla ! Kuivuu nopeasti, näyttää hyvältä ja vieläpä pitkään 🙂 Ihan toista kuin ”peruslakat”. Kotiäidille loistotuote !

Tämän syksyn pelastus ollut hiuksiin label.min texturising volume spray.

Cutrinin hiusöljy on uusi suosikkituotteeni, enkä tule enää toimeen ilman sitä. Mielestäni jopa parempi kuin Moroccan Oil.

Minun suosikkini on Clinique Almost Powder Makeup meikkipuuteri 🙂

Babylipseistä on kyllä tullut uusia suosikkeja! 🙂

Lempparini on juurikin tuo lumenen vaahtoputsari! Paitsi että se pesee naaman hyvin, niin vaahto tuntuu pieneltä arjen ylellisyydeltä ja purkkikin on pirtsakan värinen!

Ompas huippu arvonta! Lumenen CC voide sekä lumenen blueberry curl mascara tämän hetken ehdottomat suosikit 🙂

Laiskana meikkienpoistajana ja varsinkin ripsarin puhdistajana (yleensä nypin ne ja puolet ripsistä pois) ehdoton ykköstuote on Mary Kayn oil free eye makeup remover! Ei vahingoita ripsiä ja lähtee kyllä kaikki vahvimmatkin ripsarit. Itelleni olen onnistunut semmosta sementtiä löytämään ripsiin ettei se lähde normi Lumenen putsareilla mutta tällä lähtee ja vielä hellävaraisesti ripsiä vahingoittamatta!

Aikaa uutuuksiin tutustumiseen ei juuri ole, joten huomaan meneväni niillä samoilla merkeillä, joita olen käyttänyt iät ajat. Ei ehkä pitäisi urautua, mutta kai sitten helpoilla mennään.

Hiustenhoitoon olisi kiva löytää jotain uutta. Samalla hiusvärimerkiläkin on menty jo hyvän aikaa.

Päätin tutustua luomukosmetiikkaan hiustenhoitotuotteissa ja hankin madaran shampoon ja hoitoaineen (gloss and vibrancy). Yllätyin positiivisesti, koska nämä oikeasti ovat olleet ihania. Ovat myös riittoisia ja kohtuuhintaisia. Ne ovat ehdottomasti tämän syksyn suosikkini!

Revlonin huulipunat on olleet lemppareitani, todella hyvälaatuisia ja hintakin kohdallaan! Nyt vasta olen oikeastaan innostunut huulipunista, ehkä juuri sen oikean sävyn löytämisellä on osuutta asiaan.

BB-voiteet olisivat mieluisia kokeiltavaksi 🙂

babylips huulirasvat on käteviä ja ihanan värisiäkin!

Herbinan suolasuihke. Tuuheuttaa ihanasti hiuksia

Batisten kuivashampoot on suosikkejani!

Lumenen CC-voide ja vaokynä myös minun lemppareita! Mielelläni kokeilisin Livboxia.

Oma suosikkini on ollut jo parin vuoden ajan ja edelleen tanakin syksyna juuri tuo L’Occitanen Shea Butter -käsivoide. Minulla on todella kuivat kadet ja koska joudun tyoni puolesta pesemaan niita koko ajan, on tuo ihan paras tuote rasittuvalle iholle!

Tän hetken lemppari on ehdottomasti babylips huulivoide sävyssä peach kiss, sillä huuleni rohtuvat todella helposti, mutta tykkään käyttää huulimeikkiä lähes päivittäin. Tällä tuotteella saan samalla kauniin sävyn ja pehmeet huulet. Pinkkiäkin pitäisi kyllä kokeilla!

Ihana arvonta! Ja ihanaa, että löysin blogisi. Iholla-sarjasta bongasin ja heti jäin koukkuun. Sekä blogiin,että sarjaan! Mun lemppari tältä syksyltä on myös tuo Lumenen Bright Touch- puhdistusvaahto.

Parhaat tuotteet ovat Lumenen valokynä ja Nivean perusvartalovoide 🙂

Batisten kuivashampoo on osoittautunut ihan superhyväksi! 🙂

Tämän hetken, tai oikeastaan jo pitkänkin ajan, suosikki on Madaran puhdistusvaahto.

Syksyn uutuuksista kiehtoisi kokeilla The Body Shopin Wild Argan oil -sarjan tuotteita, esim. kuivaöljyä.

Jee mikä arvonta! 🙂 Oma ehdoton lemppari syksylle on Redkenin kuivashampoo (pillow proof blow dry two day extender & oil absorbing dry shampoo)! Lumenen gel effect -kynsilakka on myös yksi lemppareista!

Miun hiuksien pelastaja on ollu SANTE:n kookos&appelsiini kiiltoshampoo! Ehdottomasti lempparein löytö pitkään aikaan, varsinkin kun kyseessä on luonnonkosmetiikkaa. 🙂

Hei. Ihana tyyli sinulla. .seuraillut tuota iholla-sarjaa. Saako kysyä, mitä huulipunaa yleensä käytät?

Suosikkituotteeni on ollut markkinoilla kauemmin kuin tämän syksyn, mutta ehdoton suosikki <3 kyseessä on siis suihkussa käytettävä vartalovoide, nivean in-shower body milk ! Ylläpitää ihon kosteutta, parhautta minulle joka vihaan rasvoillaa läträilyä, aina tuntuu iho niiden jälkeen niin lähmäiseltä. Mutta suihkussa käytetty vartalovoide joka huuhdellaan, ah ihanuus ♥

Mun lemppari on ehdottomasti Max Factoryn huulitussit (lipfinity lasting lip tint)! Ihan mahtava tuote! Kestää pitkään eikä todellakaan sotke tai levähdä mitenkään. Sitä on helppo hutaista huuliin aamuisin ja ilme on heti pirteämpi ja huolitellumpi. 🙂

Tuota puhdistusvaahtoa täytyy ehdottomasti testata! Ja kynsilakat ovat sellaisia, jotka ovat kovassa käytössä! 🙂

Uutuustuotteista lempparibi on Maybellinen Baby Lips – se todella antaa ihanan pehmeät huulet 🙂

Tämän syksyn uutuustuotteista ehdoton suosikki on Lumenen mattalakat 🙂

Babylips vaaleanpunainen ehdoton suosikki! 😉

Aivan ihana arvonta! Kahden pienen lapsen äitinä tämä olisi niin tarpeellinen! Kuivashampoo on ihana pelastaja arjessa, vielä minullakin hakusessa hyvä merkki. Lisäksi yksi ihana feel-good tuote on Linna suihkusaippua, joka tuo aina sen ihanan suomen kesän mieleen. 🙂

Suosikkituote on Lumenen uusi kulmakarvaväri. En tykkää ährätä kynän kanssa, värillä saa helpommin paremman lopputuloksen.

Lammastukkani taltuttaja ja ehdoton suosikkini StyleSign Hot Form, jolla saa pehkon kuin pehkon salonkikuntoon- suosittelen!

Tämänsyksyinen suomalaisen ohuen lättätukkani ja uusitun hiusmallini pelastus on kuivashampoo /hiuspuuteri, joita testailen lempparimerkin löytääkseni. Äitiyden ja lähestyvän keski-iän myötä Lumenen valokynä – touch of radiance, with arctic cloudberry on ehdoton suosikkini! Hannuhanhius arvonnassa olisi ihanaa, positiivista postia tulee aivan liian harvoin.

Parasta on puhdistusvaahdot, älyttömän tehokkaita mutta ihana helliä! Varsinkin Herbinan luomu puhdistusvaahto, joka sisältää ruusuvettä myös, iho tykkää 🙂 Ja tottakai siihen olen tutustunut Livboksin kautta!

Lumenen ihonsävyn heleyttäjä ei ole ainoastaan tämän syksyn uutuus, vaan jo kauemman käytössä ollut luottotuote 🙂 Olisipa ihanaa saada tälläinen boxi itsekin. Piristäisi:)

BabyLipsit! Pidin niitä aluksi ihan turhana teinien massahömpötyksenä, mutta hairahduin kuitenkin testaamaan ja kätsyjähän ne vain on 🙂

Minäkin olen Lumenen CC- voiteen käyttäjä, myös boxissa oleva käsivoide on ehdoton!

Tämän syksyn suosikki kosmetiikkatuote on Wellan Luxeoil hiusöljy, ihana tuoksu ja kiilto hiuksiin, hemmottelua vaipparallin keskelle! 🙂 Osuispa arpaonni kohdalle sillä ihana palkinto on!

Lumenen Time Freeze tehohoito 🙂

Mun kosmetiikkasuosikkisi tältä syksyltä on varmasti Bodyshopin NUTRIGANICS KASVOJENPUHDISTUSVAAHTO ja löysin Habitarelta ihanan Kotilaiturin Suolasaippun

Mä peukutan myös Babylipsin pinkkiä ja Lumenen Gel Effect -lakkoja!!

Mä olen rakastunut uudelleen maybellinen dream matta mousse meikkivoiteeseen. Se on niin helppo ja nopeaa laittaa 🙂

Lumenen CC-meikkivoide pelastaa joka aamu.:)

Baby-lips on kyllä kivunnut suosikiksi 🙂

Ehdoton suosikkini on kesästä alkaen ollut Herbinan Volume letitys- ja rakennesuihke.

Minun kosmetiikkasuosikki on Madaran Pihlaja Body Butter.

Kerrankin arvonta joka saa mun puolesta pöyriä vaikka joka blogissa koska I WANT IT!

Kosmetiikka suosikki……… Lumenen mattahuulipuna. 4eva.

Mä en pysty nyt pitämään suutani kiinni, mutta rehellisesti sanottuna mua harmitti, että ton Lorealin piti tunkea tännekin. Juuri luin jostain, että se hallitsee naistenlehtiä ja markkinointia ihan huimilla luvuilla. Ja nyt näköjään tunki mun yksiin lempiblogeistakin .. :C.
No mutta, pääsen tämän yli. Luen silti :).

Uusi suosikkini on L’Occitanen Shea Butter -jalkavoide ! 🙂

Ilmojen viiletessä (ja ihon siitä kärsiessä) ihan lemppariksi on nousseet nuo erilaiset Baby Lips-huulirasvat/kiillot. Hoitavat huulien herkästi kuivuvaa ihoa ja antavat samalla kauniin sävyn. Helppoa ja hyödyllistä. 🙂

Kuivan sekaihon pelastaja kosmetiikkafanaatikolle, joka onkokeillut vaikka ja mitä, on ollut näin vielä lempeiden säiden alla Biothermin Aquasource nuit gel. Ja uutuusruote Elozabeth Ardenin flawless future powered by ceramide caplet-seeeumi. Ai että, kun on päässyt helpolla näiden aineiden myötä. Katsotaan mitä pakkaset tuo tullessaan..

Ehdottomat suosikit ovat erilaiset hiusöljyt sekä kuivaihoisen, rasvaukseen kyllästyneen uusi tuttavuus Garnier Body Ultimate Beauty Oil. Se on i h a n u u t t a!

Batisten kuivashampoo. Ihan huikea apuri kun ruuhkavuodet iski rytinällä päälle eikä hiuksia todellakaan aina ehdi pesemään ja kuivaamaan.

Kuivashampoot ehdottomasti! Kiireisen työäidin pelastus 🙂

Pienten lasten äidin ehdottomiin pelastajiin kuuluu parikin hiustuotetta – kuivashamppoo (etsinnöissä se täydellisin merkki…) aamuihin, jolloin ei vain ehdi pesemään hiuksia ja Moroccan Argan Oil hiuksille, jotta pysyvät hyväkuntoisina , vaikka kampaajakerrat hiukan harvemmassa nykyään.

Baby Lips-huulikiillot! Kosteuttavat hyvin ja iiiiihania sävyjä.

ooh, juuri tätä olen pohtinut että olisipa hauska kokeilla miten LivBox toimii:) kiireiseen työarkeen pienen lapsen kanssa tämä olisi varmasti erittäin hyödyllinen juttu !
Suosikiksi on noussut Batisten kuivashampoot, joita moni muukin oli suositellut, eikä ihme. Hinta-laatusuhde on todella hyvä.
Toinen suosikki on Essien kynsilakat, ihania sävyjä ja hinta-laatusuhde näissäkin hyvä:)

Väsyneen ja harmaan ihon pelastaja – lumene bright touch detoxifying mask&micro scrub. Tämä tuote saa väsyneen ihon taas hehkumaan. 🙂

Pitkän etsinnän jälkeen löysin nuo Lumenen kasvojenpuhdistusvaahdot, nyt käytössä herkän ihon versio ja aivan ehdoton kaikista kauneustuotteista, IKINÄ! Hakusessa enää täydellinen Bb-voide, kaksi testattu..

Lumenen BB vitamin c tehohoito ehdottomasti!

Itse myös ihastuin Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahtoon sitä kokeiltuani. Koostumus on miellyttävä ja hienoinen tuoksu raikas. 🙂

Lumenen gel effect-kynsilakat

Batisten kuivashampoot on noussut mun suosikeiksi!

Mun suosikiksi on noussut Maybelline BabyLipsit ja etenkin pinkki sävy.

Lumenen Natural code meikkipuuteri. Yksi tuote, joka korvaa meikkivoiteen ja puuterin. Nopeammat aamut, enemmän unta 😉

Pisteet Lumenen Gel Effect uutuuskynsilakoille myös täältä!

Suosikiksi on noussut Batisten kuivashampoot, loistava hinta-laatusuhde. Toinen huipputuote varsinkin kesällä on ollut Ballmainin suolsuihke.

Mun tän syksyn nimenomainen suosikki on toi sama, Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto. Pesee ihon kunnolla, mutta ei ole liian töhnämäistä ja raskastaa. Ja riittääkin vielä pitkäksi aikaa!

Vauva-arjessa, syksyn kosteilla keleillä suosikki on ehdottomasti hiusöljy!

uutuuslemppari on babylips. mukana arvonnassa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X