kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.09.2014

Onko tässä uusi blogitakki?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Joskus sitä ihmettelee, mistä tietyt trendit kumpuavat. Mistä tuli se, että muutama vuosi sitten kaikki (mukaan lukien minä) himoitsivat Ikean raitamattoa? Tai miksi suuri joukko rakastui yhtäaikaisesti pulledporkiin, Acnen villahuiviin tai valkoiseen kynsilakkaan?

Itse en ole todellakaan mikään trendsetteri, vaan ennemminkin perässä hiihtäjä. Keksin muun muassa pillilahkeiset farkut kolme vuotta sen jälkeen, kun kaikki muut niitä jo käyttivät. Minä siis taidan olla niitä, joiden täytyy totutella uusiin juttuihin vähän kauemmin.

Tänä syksynä tapahtui kuitenkin outo juttu. Sellainen, että mietin, olenko tällä kertaa sittenkin löytänyt jotain kaunista ihan ensimmäisten joukossa.

Vai pitäisikö sanoa, ensimmäisten bloggaajien joukossa niin, että ihastuimme kaikki – samalla viikolla, toisistamme tietämättä – täysin samanhenkiseen talvitakkimalliin.

Bella-blogien ja Reiman yhteisessä kampanjassa meidän Bellan bloggaajien – Essin, Emman, Elsan ja Korinnan – tuli nimittäin valita lapsillemme talviasut. Ja kuinkas kävikään? Jokaisen Bella-lapsen vaatekaapista löytyy nyt muhkea, turkisreunahuppuinen, Reima-ihanuus (F:n takin malli tämä). Ja hei, jos käytte Reiman nettikaupassa, siellä on aika monta muutakin talvivaihtoehtoa 🙂 Kaipa meihin kaikkii naisiin teki vaikutuksen samat ominaisuudet: Takin ajaton malli, ihanat väri, klassinen kaavoitus ja se, että tässä mallissa järkevän kasvunvaran ottaminenkin on mahdollista, kun hihoja voi säätää tarralla, eikä takin malli kärsi vähän reilumpanakaan.

Mutta oli se silti kyllä aikamoinen yllätys, että ihan näin samoilla linjoilla blogisiskojen kanssa oltiin oltu. Joko kyseessä on vain saman blogiportaalin yllä hiipivä yhdenmukaistuva maku tai sitten vinkki jostain suuremmasta. Olisiko niin, että uusi blogitakki on syntynyt? Mitä olet mieltä?

– Karoliina-

P.S: Muistathan, että saat blogitakin tai jotain muuta syksyn ja talven keleille sopivaa vaatetusta -10% hintaan, kun teet tilauksesi Reimanshopista  21.9.2014 mennessä koodilla  BELLABLOGIT2014.

Kommentit (12)

On kyllä upea väri ja hyvä malli! Harmi, että meillä on jo aletakki jemmattuna.

[…] ja toppahousut. Mahtuu vielä viimevuotinen ReimaTecin ”blogitakki”. Mielestäni oli kyseessä kausi kun kausi, ulkovaatteita pitää olla tuplana, jottei iske […]

Voi kurjuus, kun nyt vasta törmäsin blogiisi ja alekoodin voimassaolo päättynyt eilen 🙁

Voih! Niin pieni ei taida vielä takki tarvita…paitsi jos haluaa hienostella 🙂 F:llä oli ihana toppi ekana talvena kokoa 62 !

Totta!! Reima on todella uudistunut hyvällä tavalla. Nythän alekoodilla takin saisi edullisemmin. Ale voimassa vielä hetken nettikaupassa 😉

Tämä on mustakin ihana. Tarkoitus olisi, että takki menisi ihan ulkokäyttöön. Uskalsin ottaa näin aran värin, kerran takin ominasuudet pitäisi olla vettä ja likaa hylkivät.

F:llä on ollut Pomp De Luxin untsikka ”hienostelutakkina” jo kaksi talvea 🙂 Tosin mä en ole varma POMPien sopivuudesta oikeaan ulkoilukulutukseen…

Muakin sykähdytti tämä väri. En tosin tiedä, onko se keltainen vai vihreä 🙂

Hei, nyt saattaa tosiaankin olla uusi blogitakki syntynyt! Todella hieno malli ja värivaihtoehdotkin huippuja, puhumattakaan tuosta karvasta hupussa. Harmi vaan, että meidän pikkuinen on vasta 3 viikkoa vanha, joten ei ihan ole vielä ajankohtainen tuo takki 😉

Tuo on ihana!! Tuon olisin halunnut pojalleni, mutta hän sai synttärilahjaksi jo toisen takin. Ehkä haen tuon sit tytölleni. Ihan huikea tuo Reimalla tapahtunut muodonmuutos tässä parin vuoden aikana. Mikä parasta vielä että kyseinen merkki on suomalainen!!

Ihana! Meillä itse asiassa on ollu jo kahtena talvena pojalla samanlainen takki kauppatakkina 🙂 ei siis Reiman kylläkään, mutta tämä voisi hyvin kotiutua meille kaksin kappalein!

Meillä on tarvetta talveksi kolmelle eri kokoiselle lasten takille tai haalarille. Kalliiksi tulee, tiedetään, vaikka miten ostaisi tai mistä. Joten tahdon täydelliset, kun kerran maksettava on joka tapauksessa 😉

Nettiä kovasti selaten en ole onnistumaan löytämään mitään säväyttävää. En tytöille, en pojille. Eikä tämäkään jaksa minua innostaa. Jää asteikolle ”ihan kiva, kasipuol”. Että ihan kiva, mutta ei kuitenkaan meidän juttu.

Ehkä jostain vielä tulee eteen se todellinen rakkaus. Viime vuonna se löytyi pomp de luxin mallistosta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X