kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.09.2014

Ammentaisinko rentoutta ammeesta?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
15 kommenttia

Kun suunnittelimme muuttoa Helsinkiin, teimme listan, johon kirjoitimme KAIKKI uuteen asuntoomme liittyvät toiveet.

Ajattelimme kuitenkin, ettemme tietenkään löydä asuntoa, joka täyttäisi jokaisen toiveen, joten ihmetys oli suuri, kun törmäsimme nykyiseen kotiimme. Se täytty kaikki toiveemme yhtä yksityiskohtaa lukuunottamatta: Asunnossamme ei nimittäin ole ammetta.

Nyt kelien viiletessä jokavuotinen ammehimo on taas kasvanut. Miten ihanaa olisi pulahtaa kuplien keskelle hetkeksi rentoutumaan.

Niin ja jotenkin amme kuuluu minusta oikean kerrostalokodin vakiovarusteisiin.

Eipä tässä muuta tällä kertaa 🙂

-Karoliina-

*kuvat: Svedbergs ja IDO

Kommentit (15)

Amme todella kuuluu kerrostaloasuntoon!
Ja tuo ammekuume, se taas kuuluu syksyyn 🙂
Kylpyamme on meilläkin toivelistalla, kun ”sitten josku” saamme remontointia kylpyhuoneen.

Mulla ollut kylpyhuoneen amme käytössä lapsena, ja nuorena oli kahdessa asumassani kerrostalossa amme vielä jäljellä. Oli kätevää myös kuivattaa pyykit ammeen päällä naruissa. Inhoan noita pyykkien lattiatelineitä! Vievät ja rumentavat asuinneliöitä =(
Irtoamme täytyy joskus tulevaisuudessa toteuttaa- kunhan tilaa kylppärissä tarpeeksi.

[…] kirjoitin kylpyammehaaveistani, mainitsin myös, että teimme Helsinkiin muuttaessamme listan niistä asioista, joita […]

Mulla on kerran elämässä ollut asunto, jossa oli amme, ja siellä tuli kyllä polskuteltua koko rahan edestä. Tosin silloin asuin yksin, joten tuota aikaakin oli vähän enemmän 🙂

Mä olen kanssa aina halunnut ammetta ja kun ostimme rempattavan omakotitalon 3 vuotta sitten oli selvää että kylppäriin tulee poreamme. Nyt kolme vuotta myöhemmin on käyttökertoja yhteensä hädin tuskin kymmenen. 😀 Täyttäminen vie aikaa ja kylvyn jälkeen amme täytyy joka kerta pestä tai se jää likaiseksi, ei vain tunnu löytyvän aikaa moiselle. Ehkä nyt taas innostuu pari kertaa käymään kun ilmat kylmenee… 🙂

Joo 😀 ihana idea !!

Kiva postausidea! 🙂 Ja samalla voisit kertoa myös F:n musiikkimausta.

Oi, amme olisi ihana! Tässä meidän asunnossa on alunperin ollut amme vessassa, mitä en käsitä, kun tuo vessa on niin pieni, ettei sinne meinaa kahta mahtua yhtä aikaa. Mutta ilmeisesti on ollut sellainen istuma-amme, eikä siellä varmaan silloin ole ollut pesukonetta. Meidän ekassa yhteisessä asunnossa oli amme ja se on ainoa, mitä siitä jäin kaipaamaan.

Pistetään tulemaan postaus tästä aiheesta 🙂

Laura H. ja Suvi K.

Mäpä teen postauksen aiheesta ensi viikolla 🙂 Kirjaan itselleni ylös (ja jos en siltikään muista, muistuttakaa viimeistään keskiviikon kohdalla ) 🙂

Heippa! Muakin kiinnostaisi kovasti, millaisia muut toiveet olivat kun asuntoa etsitte. 🙂 Olemme itse kumppanini kanssa luultavasti vuoden sisään harkitsemassa asunnon ostoa, ja yritämme miettiä päämme puhki, mitkä olisivat meille ne ”must”-kriteerit…

Mitä muut toiveet oli? 🙂

Hei hyvä idea! Pitäneepä laittaa tämmöinen postaus tulemaan joku päivä 🙂

Mä luulen, että meidän ei edes tarvitsisi remontoida varsinaisesti. Kylpääriimme varmasti jonkinlainen irtoamme mahtuisi…

Hei, olis kiva tietää millasta musiikkia teillä kotona kuunnellaan! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X