kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.10.2014

Moka on lahja

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Selasin kuvatiedostojani, ja löysin tällaisen kuvan, jonka oli luultavasti ottanut joskus oppilaitani varten talteen. Mutta kyllähän tämä taitaa päteä ihan meihin kaikkiin. Jos ei välillä munaa, ei voi saada niitä kaikkein suurimpiakaan oivalluksia. Ja jos ei välillä saa pakkeja, potkuja, haukkuja, ei ehkä muista taistella unelmiensakaan eteen niin kovasti.

Hauskaa, täydellisyydestä vapaata, viikonloppua 🙂

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Mä listaan itseni tähän. Mä olen syntynyt joulukuussa, ja luonteeltani ollut aina hiljainen ja syrjäänvetäytyvä. Ekaluokan opettaja epäili noilla perusteilla mua epäkypsäksi vielä kouluun, ja mut passitettiin psykologin testiin. Yksi lopputuloksista oli heikot kyvyt oppia matematiikka… Kun testin tuloksia esiteltiin mun vanhemmille, mun isä kampesi vastaan, että ei voi pitää paikkaansa, että kyllä tyttö on kyvykäs matematiikassa. Mulle sitten ei hiiskuttu tuloksista sen enempää. Kirjoitin sitten pitkän matematiikan keskinkertaisin tuloksin ja aina tykännyt matikasta sekä fysiikasta. Nykyään insinööri. 🙂 Nykyään on kiva hauskuutta muita psykologin testin tuloksella ja mun ammatilla. 🙂

Ihana kertomus 🙂 Voit tehdä itsestäsi samanlaisen julisteen! Tsemppiä: Olet hieno ennakkoluulojen rikkoja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X