kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.10.2014

Koska olen tyttö: Pinkkiä, rimpsua tai heiluvaa helmaa + Mainio-arvonta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
236 kommenttia

Oletteko huomanneet, että suurin osa kaikkein suosituimmista lastenvaatemerkeistä keskittyy erityisesti unisex-vaatteiden valmistukseen ja myyntiin?

Itsekin haluaisin pukea F:n ennemmin vaikkapa farkkuihin ja kollaripaitoihin kuin rimpsuhameisiin, mutta tyttäreni itse on asiasta toista mieltä.

Siksipä minusta onkin ollut aivan mahtavaa – ja jopa piristävää – kun Mainio on kaikkien tyylikkäiden unisex-vaatteidensa ohella ymmärtänyt valmistaa myös vaatteita näille neideille, joiden aamu menee pilalle, jos päälle ei saa vetää pinkkiä, rimpsua, kimalletta, liehuvaa helmaa tai ainakin JOTAKIN edellisistä.

En tietenkään sano, etteikö vaikkapa nämä F:nkin kaapista löytyvät pinkit Silmu-housut tai vihreä, röyhelöinen Tyyni-paita menisi pojankin päälle. Tarkoitan vain, että olen iloinen siitä, että Mainiolla ei ole unohdettu tyttömäisiä tyttöjä kokonaan. Koska: Miksi unisex tarkoittaa niin usein poikamaista? Tyttöjähän me modernit vanhemmat olemme yrittäneet pukea perinteisiin poikien vaatteisiin jo pitkään, mutta miksei poikia ole nähty vielä useinkaan pinkissä tai kukallisessa. Legginsejä olen kyllä alkanut nähdä jo monien poikienkin yllä.

Ehkä se on niin, kuten Oi mutsi mutsi –Elsan kanssa viime viikolla juttelimme, ettei lasta voi toisaalta – vaikka vanhemmat kuinka yrittäisivät kasvattaa lapsestaan sukupuolineutraalia – pakottaa tykkäämään unisex-tuotteista tai sukupuolistereotypioita ravistelevista leikeistä. Jos Kaamos haluaa viereensä nukkumaan Cars-lelunsa ja F kulkee päivät kruunu ja Tuhkimo-puku yllään pyytäen kutsumaan itseään teidän korkeudeksensa, on sekin ihan fine.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada tytölle (tai pojallesi) Mainion vapaavalintaiset lastenlegginsit ja -mekko/tunika. Tämän aamun asukriisi vältettiin muuten juuri kyseisellä asukokonaisuudella. Aluksi vastakkain olivat keijusiivet (F) ja farkkuhaalarit (minä). Onneksi kaapista löytyi asu, joka miellytti meitä molempia.

Kommentoi tähän alle lapsesi (tai vaikkapa sen kummilapsesi) lempiväri – sukupuolesta riippumatta – ja olet mukana arvonnassa.

Arvonta-aikaa on perjantaihin 10.10.2014 klo 21.00 asti. Leggari- ja mekko/tunikavaihtoehdot löytyvät muuten esikatseluun täältä ja täältä.

Onnea taistoon 🙂

-Karoliina-

P.S. Rasti seinään: F halusi laittaa saman mekon jopa huomenna hoitoon…Ehkä yhteinen sävel on löydetty!

*Mainio-asu ja PO.P+Kavat-kengät saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (236)

Pieni sisareni rakastaa luonnolisesti pinkkiä, keltaista ja vileottia <3

Tyttäreni (4 v) lempiväri on välillä sininen, välillä tummanpunainen ja joskus jotain aivan muuta. Vaatekaapista löytyy hyvin monenlaisia vaatteita laajassa väriskaalassa.

Reilu 3v pojalla ”tuukoosi” 🙂

Tyttärelle vaaleanpunaista 🙂

En tiedä kummitytön lempiväriä, mutta mielestäni hänelle sopisi oranssi <3

Meidän 3-vuotiaan tytön lempiväri on ollut pienestä lähtien punainen, ja sukupuolineutraalia kasvatusta mekin suositaan… Mutta jotenkin ne mekot ja rimpsut vaan kiinnostaa 😉

Pinkki tai vaalea lila ovat tämän tädin prinsessan lempparivärit ★

Pojalla oranssi ja tytöllä keltainen. 🙂

Tyttöseni (2kk) lempiväristä ei ole tietoa. 🙂 Mekko saisi hetken odottaa tytön kasvua, mutta leggarit menisivät pojalleni, joka vaikuttaa olevan innoissaan kaikista väreistä.

Kummityttö ja mitä pinkimpi, sen parempi!

Reilu 2 veellä ei vielä ”omaa” lemppariväriä ole, mutta äiti tykkää pukea tyttösensä maanläheisiin väreihin jonkun piristysruiskeen kera. 🙂

5-vuotiaan tyttäreni lempiväri vaihtelee vielä paljon päivästä ja mielentilasta riippuen. Eilen lempiväri oli kuitenkin oranssi. 🙂 Tyttö ihmetteli, kun totesin oman lempivärini olevan musta. ”Äiti, miksi muka tykkäät mustasta? Sehän on kauhea väri.”

Isomman tytön lempiväri LIILA. Ja vaatteet menisi pakettiin samaiselle 4v.synttäritytölle <3

Vuosi sitten olin tyytyväinen kun tyttöni ilmoitti lempivärinsä olevan keltainen. Mutta nyt, ylläripylläri se on vaalean punainen. ”Äiti, onko sunki lempiväri vaaleenpunanen?”

Nooh poikahan itse on vasta alle 2vee, joten hankala sanoa hänen lempiväriään
mutta jos äippä saa päättää, puen hänen ylleen mustaavalkoista, harmaata, sinistä.
Siis kaikkia tuollaisia perusmaanläheisiä värejä! Ihana arvonta!!!

Ei oo väliä kunhan se on pinkki.

Puolivuotias ei ole vielä lempiväriään ilmoittanut:)

Tyttäreni lempiväri on turkoosi

Meillä on kolme neitiä, joilla on kolme yhteistä lempiväriä: punainen, valkoinen ja violetti.

Tyttärellä ei ole vielä mielipidettä väriasioista, mutta äiti tykkää kyllä eniten vihreästä ja turkoosista. Kyllä se pinkkikin menee!

Pojalla 1 v 7 kk ei taida vielä olla selkeetä lempiväriä, mutta toisaalta hän hokee, että monet asiat on punaisia tai sinisiä, että varmaan sitten ne on myös lempparit. 🙂

9v tytön lempiväri on violetti ja tuolla 3v tytöllä vaihtelee päivittäin. Eilen oli sitä mieltä, että ei tykkää meidän valkoisesta autosta vaan ”havittelisi sinistä autoa, kun sininen on mun lemppari”.

4-v. tytön lempiväri on pinkki 🙂

kyllä se sininen vie täällä voiton.

Punainen. Ja ylipäätään värikkäät vaatteet 🙂

poika ja erikoista kyllä vaaleanpunainen/pinkki

Turkoosi on tämän hetken lemppari ja toisella oranssi.

Pojan suosikki on sininen ja turkoosi, tyttö vielä niin pieni ettei lempiväriä

Eipä taia olla lempiväriä meijän tytöllä…

5-vee tytön lemppariväri on meillä turkoosi 🙂

Tyttö tykkää sinisestä. 🙂

Poikani lempiväri taitaa olla sininen tai vihreä. Palkinnon antaisin kuitenkin vuosikkaalle tyttärelleni!

Keltainen!Tämä huomio tulee siitä,kun Tyttö 1v3kk valitsee aina keltaisen vahaliidun,kun piirtelemme yhdessä.

Meidän 2,5v poika sanoi lempivärikseen keltaisen 🙂

6- vuotias tyttöni pitää väreistä eniten violetista ja tummansinisestä 🙂

Tyttö ja violetti, mutta onneksi kaikki muutkin kelpaa.

2 v poika ja lempiväri perinteisesti sininen :>

Violetti on tytön lempiväri!

Niin siis se väri on sininen 🙂

Pojan lempiväri on sininen 🙂

Kummityttöni lempiväri on ehdottomasti se kaikista tyttömäisin eli pinkki. Koskaan tuota väriä ei ole erityisemmin tytölle ostettu, mutta niin kauan kun neiti on oman mielipiteensä osannut osoittaa on pinkki kyllä ollut selkeä ykkösväri niin vaatteissa kuin muissakin asusteissa ja esineissä. 🙂

Isomman lempivärejä on keltainen, punainen ja oranssi. Nuoremman sininen ja pinkki

Meidän muksu tykkää pandoista, joten vastaisikohan tähän sitten musta-valkoinen.;)

Pojantyttären lempiväri on pinkki

Poika ja pinkki, punainenkin on kyllä lähes yhtä hyvä.

Kummityttö tykkää turkoosista 🙂

Ainakin äiti tykkää pukea tytölleen usein sinistä.

Tyttö ottaa pinkin ja poika vihreän tai sinisen, vaikka kuinka tarjoaisin toisinkin päin

Vauva ei vielä tiedä lempiväriään, mutta puemme häntä intuitiivisesti harmaaseen ja violettiin.

Meillä pojan suosikit on limenvihreä ja harmaan eri sävyt, punainenkin on mieluisa etenkin paitoja vallittaessa 🙂

Yksivuotiaan poikani puolesta saan äidin voimalla päättää lempiväriksi ompunvihreän ja harmaan 🙂 Myös musta ja oranssi miellyttävät silmää ja oranssi tuo väriä tähän harmaaseen syksyyn.

Ylläripylläri: 3-vuotiaan tyttäreni lempiväri on vaaleanpunainen, mutta musta tulee hyvänä kakkosena! Leikkimökkinsä halusi maalata tällä yhdistelmällä.

Pojan lempivärit on perinteisesti sininen, musta ja vihreä 🙂

Neitille kirku- ja neonvärejä 🙂 Äiti yhdistelee niitä mustaan ja harmaaseen, tuonkin Fn asun molemmat osat yhdistyisi kirkuviin väreihin hienosti!

Keltainen sopii meidän aurinkoiselle 🙂

Vanhimman lapseni (poika) lemppariväri on musta, keskimmäisen (tyttö) ihan all-time-lemppari on ”pinkkinen” ja 1,5v tyttö pukee vielä mielellään kaikkia värejä mitä äiti tarjoaa 😉

Oon aivan rakastunut Mainion vaatteisiin, niitä meiltä muutama kappale löytyy ja juuri tänään tein tilauksen uuden malliston ihanista kuteista <3

Tyttö 1 vee tykkää kaikesta värikkäästä!!

Poika, kohta 2v. Hänellä ei vielä lempiväriä. Mutta äitinä tykkään pukea hänelle esim.sinisen ja vihreän erisävyjä.. Mut emme pue jonkin tietyn muotin mukaan.. Fiiliksellä menemme! Ja kiitos sinulle ihanasta blogista. 🙂

Violetti tuntuu olevan aika suosittu. Sitä esiintyy myös suuressa osassa munkin tytön vaatteita 🙂

Mun kohta-9-kk tyttö ei oo vielä osannu sanoa lempiväriään, mutta ei protestoi, kun äiti pukee harmaaseen, punaiseen, keltaiseen, valkoiseen tai pinkkiin. 🙂

Varsinaista suosikkiväriä ei kummallakaan lapsella tunnu olevan, mutta suosikkivaatekappale on tytöllä sininen ja pojalla keltainen.

Meidän tytölle sopii tosi moni väri, mutta tällä hetkellä lemppari on korallinpunainen.

4 vuotiaan pojan lempiväri on ruskea 🙂

Meillä on Mainion kaksi haalaria käytössä kohta 1- vuotiaalla.Tytöllä ei taida olla vielä lempiväriä,mutta me ollaan kaikkiruokaisia värien suhteen:)

Tyttöni (kohta 3v) lempiväri on ”possunvärinen” ja musta. Kaikista muista väreistä puhutaan jonkin värisenä (esim auringonväri, lumen väri) paitsi mustasta. Itse en ole erityisesti mustan fani, mut näillä mennään!

Kummitytön kanssa tykätään lilasta!

Violetti, hopea, kulta ja kaikki kimalteleva. Siitä huolimatta kaikki muutkin värit onneksi käyvät.

Ihanaa, että lukihäiriöpostaukseni kosketti <3

Ihanaa syksyä ja mahtavaa alkavaa talvea, Laura 🙂

Alle 2v. poika ei osaa vielä kertoa, mutta haluaa päälleen keltaista tai muuta kirkasta jos pääsee valitsemaan.

Taitaa olla violetin eri sävyt

5v poika on aina rakastanut punaista, se on siis hänen lempivärinsä! 🙂

7v tytön lempiväri on musta <3

Meidän molemmat neitokaiset (4&5v) tykkäävät eniten pinkistä. (Ja muistakin ”tyttöjen” väreistä.)
Välillä saa vääntää kättä aiheesta ”Ei ole olemassa tyttöjen tai poikien värejä.” Loppujen lopuksi päästään (yleensä) yhteisymmärrykseen, kunhan saa pukea päällensä mekon tai leggarit&tunikan. Ei voi aina ymmärtää tämmöinen ”housunainen” tätä. 😀

On muuten ollut aivan ihana uusi tuttavuus tämä teidän blogi! 🙂
Varsinkin lukihäiriö-kirjoitus lämmitti toisen lukihäiriö-naisen sydäntä.
Yläasteen englanninopettajan lause on kummittelee vielä 12vuoden takaa: ”Voi kun olisi kastelukannulla jolla sitä oppia vois sinun päähä kaataa.” Meinasi ”kovistytölle” tulla tippalinssiin. Jo äidinkielessä kisa ja kissa, olut ja ollut yms menivät sekaisin. Englanninkielen opiskelussa kaikki oli vielä 10 kertaa vaikeampaa… :/
Tuli niiin hyvä mieli lukea toisen/toisten saman kokeneen ajatuksia. Kiitos!!!♡

Ihanaa syksyä teille! Ps. Ootte Eskon kans mun suokkarit Iholla-tyypit. 🙂

Vaaleanpunainen ja keltainen ovat veljentytön suosikkeja. 🙂

Pojun lempiväri on keltainen

Punainen taitaa olla typyn lemppari – tällä hetkellä 🙂

Tyttö 3 vuotta ja pinkki, mutta onneksi menee vielä läpi puuteriroosa, valkea ja laventeli joita äiti valitsee 🙂 Poika 5 vuotta pukeutuu neutraaleihin väreihin, eikä ole kiinnostunut niinkään väreistä. Muutama pääkallo saakin vilahtaa ison pikkupojan vaatteissa 🙂

2,5v poika kertoi lempivärin olevan turkoosin sininen. 🙂

Pinkkiä sen olla pitää 🙂

4-vuotiaan tytön lemppariväri on pitkän pinkin kauden jälkeen sininen 🙂

Poitsu täällä ja vihree vihree ihana vihree kaikissa muodoissaan !

lapsenlapsi on vaalean punaisen ihailija! ikä 5v.

veljentyttö tykkää pinkistä !!!=) ikä 4 vuotta!

Mukana arvonnassa! Pinkki ja violetti!

Kaikki kirjavat vaatteet kaivetaan kaapista ensimmäisenä. Niissä yleensä sitä pinkkiäkin niin oiskohan se sit lempiväri 🙂

Väritystouhuissa eniten käytössä on sininen kynä. Ehkäpä siis se on 1v 7kk pojan suosikki 🙂

Keltainen on tytön lemppari,pojan vihreä

Joulukuussa kolmevuotta täyttävä tytär on sitä mieltä, että punaista sen olla pitää!

Tyttäreni lempiväri on keltainen.

Jennahan

Siis enemmän kiinnostunut 😀

6v. tytön ehdoton lempiväri on pinkki. 2v. poika on enemmän kuvista kuin väreistä.

Kummitytön 2 v. lemppariväri on ehdottomasti punainen!

Kummitytön lemppariväri on ehdottomasti punainen!

Tytölle käy vielä tässä vaiheessa väri kuin väri..mutta usein päältä löytyy erilaisia kirkkaita värejä tai pastellin sävyjä..vaaleanpunainen, mintunvihreä…

Oranssi ja musta on meidän lempivärit tytölle! 🙂

Kummityttölläni lempiväri ehdottomasti oranssi::)

2v tyttö valitsee yleensä turkoosia 🙂

Meidän kaksveen (tyttö) mielipide lempiväristä on hyvin ailahtelevainen, mutta tällä hetkellä se vaikuttaisi olevan sininen. Toki kaikki pinkki osuu silmään ja aiheuttaa ihastunutta huokailua 😉

Tyttö ja lempiväri taitaa olla sininen. Sopivasti silmien värinen 🙂

Keakusteltiin tytön kanssa asiasta viime viikolla ja neiti totesi että hänen lempivärinsä on sateenkaari 😀 aika poliittinen vastaus, mutta myös totta, kaikki kelpaa (kunhan on liehuvat helmat..)

Tyttö pitää mustasta & valkoisesta ja poika kaikista muista paitsi ei pinkistä.

Luulen 5-vuotiaan kummityttöni lempivärin ja muutkin kiinnostuksen kohteet vaihtelevan aina vähän päivän fiiliksen mukaan, mutta kyllähän se pikkuprinsessa tulee esiin varsinkin vaatteita valittaessa; pinkkiä, lilaa ja kimallusta! Joka kerta kun näemme, tulee usein kehuttua tytön vaatteita kauniiksi, ja useimmiten vastaus kuuluu ylpeästi ”valitsin nää ite!” ♥

Pikkutyypillä ei vielä taida olla lempiväriä, mutta kirkas punainen ja toisaalta taas hillitymmän vaaleat sävyt ja hauskat printit miellyttävät äitiä. Täytyy nauttia tästä ajasta kun lapsen saa pukea vielä oman makunsa mukaan 😀

4,5v pojan lempiväri on keltainen ja äitikin tykkää keltaisesta. 5kk ikäiselle tytölle tykkään käyttää neutraalia(yleensä tummaa) alaosaa ja yläosaan värejä;keltaista,oranssia, punaista ja myös pinkkiä 😉

meidän neiti 7kk ei vielä osaa itse päättää lempiväriään mutta äiti tykkää pukea keltaista 🙂

Minéan lempiväri on pinkki, pinkki ja pinkki… Äitin tukankin kuulemma pitäisi olla pinkki! 🙂

Meidän 2vee kaksospojilla ei vielä lemppareita ole, mutta itse puen heitä kaikkiin mahdollisiin väreihin. Paitsi vaaleanpunaiseen 😀

Lempiväri vaihtelee sen mukaan minkä vaatteen haluaa päälle pukea:) eilen se oli violetti.

Lemppariväri on vihreä. 🙂

Meidän taloudessa asuu ”harakka”, jonka lempiväri on lähinnä glitteri 🙂
Onneksi vaaleanpunainen, kimalle ja röyhelö lämmittävät omaakin mieltä, ne vain ”kuuluvat” tuohon viisivuotiaan tytön elämään, joten suuremmilta pukeutusväännöiltä on meillä säästytty.

Eikä pelkkä väri, sillä mallikin kertoo lapselle asusta paljon. Meillä käytettään ”pinkin ja glitterin” lisäksi paljon mustavalkoisia mekkoja. Ompelen niihin, kun itse kerran teen, runsaita pussihihoja tai kuminauharypytetyjä kauluksia ja vyötäröitä. Ei tarvitse olla niin alleviivattua ”disney tyttöyttä” ollakseen tyttömäistä. Farkkuhaalaritkin meillä on, mutta sitä tyttöjen mallia.

Tyttöni tykkää eniten pinkistä 🙂 Todella kiva arvonta 🙂

Täällä 10kk poju, ei vielä itse osaa päättää lemppari väriään, mutta äidin suosikki väri pojan päällä ehdottomasti oranssi! 🙂

Tyttö tykkää violetista ja poika vihreästä 🙂

Kyllä se meidän pikku voppeleilla on selvästi vaal. pun/ pinkki kun rulettaa edelleen. Mukana arvonnassa!
Terv. Nina

5-vuotiaalla pinkki, yllätys yllätys 😀

Meidän viiden viikon vanha poika ei osaa vielä lempiväriään kertoa, mutta äidin lempparit on musta, valkoinen ja keltainen.

Pinkkihän se on täällä 6-v neidin suosikki. Äidin ei niinkään..

Kyllä se pinkki tai violetti on meidänkin 2-vuotiaan lemppari, mutta usein käy harmaa tai mustakin äidin mieliksi.

Poikani lemppari väri on ollut jo hyvän tovin kirkkaan punainen.

2-vuotiaalla tytölläni ei tietääkseni ole erityistä lempiväriä:) äiti pukee milloin kirkkaita värejä ja milloin mustavalkoista, kaikki käy tytölle ainakin vielä. 🙂

Keltanen on lemppari meidän 2,5v tytöllä 🙂

2,5v pojan viikaria ei vielä paljoa kiinnosta, mitä päälle puetaan, mutta minun mielestäni keltainen ja vihreä ovat ihania ja piristäviä värejä vaatteissa 🙂 Näyttää naperokin kuitenkin viihtyvän vaatteissaan ja sehän on tärkeintä 🙂

Neitonen on vasta 1,5 vuotias, joten lempiväriä on hankala sanoa. Ehkä suurimman hymyn ja waauuu-kommentin häneltä saa yksi violetti paita 🙂

Meillä 8-vuotias poika on vallan kaikkiruokainen, enkä edes siksi tiedä hänen lempiväriään. Veikkaisin punainen.

Ilona

Meidän poitsu ei vielä (onneksi) osaa itse vaikuttaa siihen, mitä päälle puetaan, mutta äidin mielestä poitsulle sopii parhaiten vaaleat & maanläheiset sävyt 🙂

Kummitytön 2v todellista lempiväriä on vaikea sanoa, kun värit menevät häneltä vielä niin kovin sekaisin 🙂

Tytön lempiväri on pinkki ja mielellään mahdollisimman paljon kukkia 🙂

7kk vanhan tytön lempparivärejä ovat tällä hetkellä keltaisen ja vihreän sävyt, koska ne miellyttävät eniten iskän ja äden silmää.

Olimme tänään lähdössä lastenkonserttiin ja ”pakotin” 2,5v. tyttäreni päälle farkkulegginsit. Tyttö tihrustaa itkua peilin edessä ”Mutta kun minä en ole nätti.” Ollakseen nätti, pitää siis yllä olla hame/mekko, mieluiten pinkki ja hyvin paljon hörhellystä. (Tällaisen tytön on saanut äiti, joka osti ensimmäisen mekon itselleen about 27 vuotiaana.) Esikoinen 5v. (tyttö) puolestaan yllätti tässä yhtenä päivä sanomalla, että on vähän on jo kyllästynyt pinkkiin. Tosin jatkoi seuraavassa lauseessa, että nyt hänen lempivärinsä on vaaleanpunainen 🙂

8v kummityttöni pitää väristä kuin väristä kuhan vaan silmää miellyttää, mutta sanotaan nyt valkoinen 🙂

Seitsemän vuotiaan tyttäreni lempiväri on musta. Pienenpänä oli meilläkin prinsessa ja Kimallus in 🙂

tyttö ja lemppariväri on vaaleanpunainen.

Tyttöni 7.v lempiväri on musta. Pienenpänä oli meilläkin prinsessa ja Kimallus in 🙂

lemppariväri on vaaleanpunainen 🙂

Kohta 2v tykkää kaikista väreistä eli laitetaan tähän äidin lemppari eli liila 😉

8v. kummityttöni lempparivärit vaihtevat kovasti, mutta kestosuosikki lila pysyy aina 🙂

Vihreä ja sininen on serkku poikani lempivärit. 🙂

Poika ja ora-ranssi. 🙂

Nelivuotias tyttäremme tykkää väreistä monipuolisesti ja vaateshoppailusta myös. Itse prinsessakammoisena olen suosinut lilaa/violettia unisex- värien ohella, mutta joutunut taipumaan myös pinkkiin, joka hänelle kyllä hyvin sopii. Mielestäni värit kuuluvat kaikille ja ripaus pinkkiä pojalla on jopa piristävää 🙂

Mä ja mun 1v8kk neitimupetti ollaan aikamoisia poikatyttöjä vaatetukselta. Tosin just ostin hänelle mustan röyhöhameen pinkillä ilokaitaleella! Lempiväri yleisesti ottaen on kaikki. 🙂 Mainio on niin mainio, enpäs vielä teekään tilausta josko arpaonni suosii. 😀

Kaksivuotiaalla ei ole vielä kummoista lempiväriä, mutta kovasti prinsessahameet ja eläinkuvioiset vaatteet kiehtoo… nyt vasta alkanut tulemaan sellaista ”minä itte”- vaihetta, apuaa! 😀 Sanotaan nyt siis vaikka pinkki, koska onhan tuo sellainen pikkuinen prinsessa 😉

Meidän 2,5-vuotiaan peikkoprintsessan lempiväri on ”letti” eli violetti 🙂

1v tyttöni tykkäisi varmasti violetista ja harmaasta 🙂

Pikku jätkä ei vielä värien päälle ymmärrä, mutta kirkkaat värit sopivat inkkaripojalle. Sanotaan siis vihreä!

Taitaa olla tuollainen suhteellisen sukupuolisensitiivinen oranssi kummitytön lempiväri 🙂

Meidän 2v tytön lempiväri on vihreä 🙂

Punainen näyttäisi olevan meidän puolitoista vuotiaan pojan suosiossa.

Pojan 4v lempiväri on vaaleanpunainen, toisen tytön 2v pinkki. Sitten toiselle tytölle taas käy mikä vaan, valitsee yleensä sinisiä juttuja.

Pinkkiä sen olla pitää =D.

Kummityttöni 4v lempiväri on violetti ja hän itse tykkää yhdistellä asukokonaisuuksissa raitaa ja palloa ja lisäksi t-paita pitää laittaa pitkähihaisen paidan päälle xD

Meillä se taitaa olla pikku neidillä Pinkki ja välillä musta. Ja Poitsulla punainen 🙂 Olen pohtinu mistä toi musta väri on pompsahtanu taas neidin lemppareihin. Ainoa musta asia joka ei kelpaa liittyy karkkeihin 🙂 Äiti ei ole lainkaan siitä harmissaan 😀

4 vuotiaan kummitytön ehdoton lemppariväri on vaaleanpunainen. Pieni prinsessa liihottais joka päivä tyllihameessa ja korkokengissä 😀

Havaijin loma taisi tehdä vaikutuksen: Kilpikonnan vihreä, poika 2,5v.

Poika 1 v ja harmaa 🙂

Meidän likalla (1v) ei taida olla vielä lempiväriä, mutta vastaan hänen puolestaan että keltainen.

Meidän 2,5-vuotiaalla ei taida vielä olla varsinaista lempiväriä. Hän tykkää erityisesti kirkkaista väreistä, kukista ja eläinkuvioista. Toistaiseksi äiti on saanut vielä päättää mitä päälle laitetaan ja hyvä niin 😉

Tällä hetkellä meidän tyttö taitaa tykätä eniten punaisesta. Mutta jos vaatteessa on minkä tahansa eläimen kuva, ei värillä ole lainkaan merkitystä 😉

Meidän epulle (tytölle) kelpaa kaikki. Saattaa pukea ulos päällensä pikkuveljensä ruskean välikausihaalarin tai siniset collegehousut. Lempparivärit vaatteissa ovat pinkki, turkoosi ja mustavalkoinen.

Mun 5v pojan lempivärit on tällä hetkellä sininen ja punainen (nuorempana oli pinkki 🙂

Peessi, vauva 4kk ei vielä tiedä lempiväriään 🙂

Tytöllä pinkki tai liila.

Pojalla ikää niin vähän, ettei häneltä viel kysellä, mutta hänet tykkään pukea värikkäästi. Vihreää, keltaista, punaista.

Sitä en käsitä, miksi poikien vaatteiden pitää (ainakin niissä halpismerkeissä, joihin mulla on varaa) olla sinisiä tai tummia. Missä kaikki kauniin kirkkaat värit? Yritän taistella tätä vastaan, vaikka hakemassa jotain sopivaa tyttöjen puolelta 😉

Mukaan arvontaan. Mainion vaatteisiin ollaan meillä aivan ihastuneita! Pojalle hauskoja legginssivaihtoehtoja on mukavasti :).

Tyttö ja valkoinen ja pinkki! 🙂

Olen yrittänyt olla harrastamatta minkäänlaista aivopesua, mutta jatkuva ei-pinkkiin ja ei-rimpsuihin pukeminen tuottaa ilmeisesti jonkinlaista tulosta. Tyttö valitsee mieluiten päälleen mustaa ja muuta hillittyä. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Musta on lemppariväri. Myös äidin 🙂

Tyttö, punainen ja violetti. 🙂

Kummityttöni lempiväri on kummitädin (ja varmasti tytön äidinkin) ihmetykseksi harmaa!

Pinkkihän se 3-vuotiaan lemppari on, mutta onneksi (toistaiseksi) muukin kelpaa päälle.

Poika ja vihreä. Koko perhe pukeutuu vihreään. Ei toki aina ja samaan aikaan, mutta se väri käy kyllä niin pojalle, miehelle, tytölle kuin naisellekin. Nuo lasten legginssit ovat muuten mainiot! 😉

Mun tyttö vähän vajaa 6kk ei vielä lempiväriään tiedä, mutta äiti tykkää lapsellaan simppeleistä tyylikkäistä vaatteista joissa on jotain jujua ja mainiolta niitä ainakin löytyy <3

Kaikki kimaltava on meidän neidin suosiossa ja väreistä kirkkaat, etenkin pinkki ja vihreä! Vaaleanpunaiset vaatteet on olleet meillä ehdottomassa ostokiellossa, mutta tänään jouduin taipumaan v.pun.talvikenkiin kun ne oli niin hitsin halvat 😉

5v. tytön ehdoton ja jo pitkäaikainen suosikki on vihreä 🙂

Tyttö 3vuotta ja lempiväri kuulema punainen. 🙂

Meidän tyttö ei osaa vielä erityisesti mistään pitää (8kk), mutta kaikki värikkäät menevät mielellään päälle ja Mainioltakin jotain neitosen päällä jo ollut. 🙂

Tyttö kuus vee tykkää kaikista väreistä mutta pinkki taitaa viedä voiton 🙂

3,5v tykkää vielä pinkistä, mutta eskarilainen haluaa jo sinistäkin. Lila käy molemmille.

Violetti on tällä hetkellä lemppari.

Poika 2-v rakastaa punaista ja harmaata. Tässä tapauksessa taitaisi tunika matkustaa siskon tytölle 2,5-v jonka lempiväreistä löytyy pinkki ja lila ainakin.

Tytön ja pojan lempiväri on pinkki:)

Pinkki ja musta ehdottomia suosikkeja, mutta kaikki kirkkaat värit (päivästä riippuen) käy. Ja kuten F:lläkin, myös meidän mussukoilla mieluiten päälle menisi rimpsuhelmamekko..

Itse inhoan pinkkiä mutta kummityttö rakastaa sitä 🙂

Pikkutyttö ei vielä itse taida osata sanoa lempiväriä mutta äiti kyllä tykkää pukea pinkkiin 🙂

Tyttö rakastaa harmikseni pinkkiä,mutta onnekseni myös mustavalkoista raitaa:)Pojan lempivärejä ovat kaikki aina kirkuvan oranssista taivaan siniseen.

Meidän 2v 9kk tykkää vihreästä ja punaisesta 🙂

Meidän pian 2-vuotiaalla tytöllä ei tietääkseni ole varsinaista lempiväriä vaatteissa… Kaikki kissat, koirat, puput ym. otukset ovat aina plussaa. 😀

Äiti mieluusti pukee kaikenvärisiä vaatteita – myös sinistä, koska se sopii lapsen ihonväriin… toisin kuin vaaleanpunainen ja pinkki.

Ja Mainion vaatteet <3 Rakastan.

Kummityttö ja vaaleanpunainen

Poika, lempiväriä ei ole vaan kontrastit kiinnostavat eniten.

3v pojan lempiväri mutta jos voitan niin palkinto menisi 1v tyttärelle. 🙂

Löysin blogisi kautta ihanan vaatemerkin. Mainio tuli heti käyttöön :). KIITOS!
Kummilapsen lempiväri taitaa olla turkoosi.

Violetti on kummitytön lemppari!

sininen on koko perheen suosikkiväri vaikka tyttö meillä onkin

Meillä tytön lempiväri on yllätys yllätys pinkki 🙂

1,5 vuotiaalla ei ihan vielä taida olla selkeää lempiväriä. Muta kaikki kirkkaat ja värikkäät vaatteet ovat ihania lapsen ja äidin mielestä.

Ihana arvonta! Lempiväri taitaa olla turkoosi.

Kiitos inspiroivasta blogista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X