kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.10.2014

Mainio-arvonnan voittaja on...

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Wautsi waude!

Mainio-arvontaan osallistui pitk√§lle yli 200 tyyppi√§. Hyv√§ te ūüôā

Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä epu ( 7.10.2014, 9.34)

Onnea valtavasti! Otan sinuun sähköpostitse yhteyttä aivan pian, jotta saadaan valitsemasi leggarit ja mekko/tunika oikeaan osoitteeseen!

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

Psst. Jos sinulla ei ollut arvonnassa t√§ll√§ kertaa onnea matkassa, kipittelep√§ pikaisesti Instagramin puolelle. Siell√§ tapahtuu nimitt√§in l√§hip√§ivin√§ jotain todella j√§nn√§√§ ūüėČ Sanottaisiinko, ett√§ ihan mainiota…

 Seuraa Kolmistaan-meininki√§ my√∂s Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sek√§ Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Tässä arvonnassa olisin halunnut voittaa!
Harmillista.

Mutta suuret onnitteluni toki voittajalle!

Hei oon miettinyt Mainion tunikaan,mutta harmikseni kokoja on v√§h√§n rajallisesti nettikaupassa ūüôĀ Mit√§ kokoa sin√§ Karoliina k√§yt√§t noissa tunikoissa? Onkohan tuo xxs kovinkin pikkiriikkinen?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X