kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.10.2014

Halloween-muffinit ja pieni leipuri

Teksti
Karoliina Pentikäinen
14 kommenttia

   Leivottiin äsken muffineja huomisia Halloween-kemuja varten.

Taikina oli taas sellainen omasta päästä keksitty, mutta jotenkin näin se meni.

HALLOWEEN-MUFFINIT:

  • noin 4dl gluteenittomia jauhoja
  • loraus tai kaksi juoksevaa Oivariinia
  • sokeria muutama ruokalusikallinen
  • 2tl leivinjauhetta
  • muutama loraus appelsiinimehua
  • puoli levyllistä Maraboun appelsiini-suklaata
  • 2 munaa
  • 1tl tummaa kaakaojauhetta

Sekoita kaikki kuivat aineet kaakaota lukuun ottamatta keskenään. Lisää munat, rasva ja mehu. Jaa seos puoliksi, ja laita toinen osa siitä toiseen kulhoon. Lisää tähän kulholliseen vielä kaakaojauhe. Lisää jäljelle jääneeseen (vaaleaan) taikinaseokseen suklaamurut. Laita molempia taikinoita kökköset muffinivuokiin. Paista 200 asteessa noin 10-15 min.

Kivaa lauantai-iltaa!

-Karoliina-

Muffinivuoat, Clas Ohlson // Halloween-lippu, TigerStore // F:n asu, PO.P/Limited Edition*
*saatu

  Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (14)

Niin ihanaa katsoa Fiinua näistä kuvista. On jo niin isomman näköinen kuin telkkarista katsottuna 😉 Suloinen tyttö kertakaikkiaan. Iholla -sarjasta on muodostunut mulle todella tärkeä, katson jokaisen jakson. Se on katsottava vasta kun tyttö on jo nukkumassa, että saa keskittyä ja kuunnella rauhassa. Olette mun lemppari perhe, niin valloittavia ja ihania 🙂 Hullunkurisen rento, sympaattinen ja fiksu pari sekä valloittava pikkutyttö. Mahtava juttu, että saan seurata teitä nyt myös blogin kautta. Go on!

Kuulosta…vaikealle ;D Mä olen niin surkea välillä tuon tietotekniikan kanssa!

Mä muutan koneella cd:t mp3 muotoon. Ei siinä kauaa mene, mutta kuitenkin olisi kyllä ihan mahtavaa, jos sais valmiiksi mp3-tiedostona!

Kiitos Mari <3 Todella hyvää syksyä sullekin!

Loistava idea! Voiko äänikirjoja ladata nykyisi puhelimiin tai mp3-soittimiin, vai onko sulla perinteinen cd-soitin matkassa?

Kun muutettiin Lahdesta, luovuin kaikista turhista asioista. Nyt tuo Marimekon kulho menee niin uunivuokana, leivontakulhona, leipäkorina kuin salaattiastianakin 🙂 Suosittelen karsintaa! Sitä paitsi:Tulee hauskoja kattauksia, kun astioita käyttää kekseliäästi!

Oli aika hyviä kyllä 🙂

Ihanaa, kiitos kommentistasi Minttu 🙂

Ja voi että: F tosiaan näyttää niin pienelle Iholla-jaksoissa! Tulee ihan ikävä noita aikoja. Vaikka toisaalta: Vähänkö elämä on jo helppoa näin ison tytön kanssa!

Hauskaa syksyä 🙂

Kiitos Mari! Samoin sinulle…:)

Ihana tämä koko blogi ja te! Iholla sarjan kautta tutustuin teihin ja tähän blogiin ja aina katsellessa ja lukiessa tulee niin kiva fiilis. Ootte ihania ja toiven teille kaikkea hyvää ja ihanaa jatkossakin! 🙂 <3

Niin on söpö leipuri <3 Itse pidän leipomisesta enkä malta odottaa, että pääsen tyttäreni kanssa sitä kokeilemaan. Vielä saa odotella, 7kk:n ikä on ehkä liian vähän 😀 Toisaalta, mitäpä odottelemaan. Kasvaa muutenkin niin hirmuista vauhtia….

Vastaanpa tähän myös oman vinkkini tuon treenimotivaation löytämiseen: Mulla toimii äänikirjat! Eli lenkillä/salilla kuuntelen äänikirjaa ja sitä ei oo lupa kuunnella muuten kuin treenatessa. Kyllä tekee mieli vähän treenata, että saa kuulla, miten kirja jatkuu 🙂

Mulla kyllä kiinnitty nyt heti huomio kulhojen käyttöön! Himoleipurina löytyy jos jonkinmoista vatkauskulhoa (reikäkannelliset on ihan must), mutta voiskohan sitä ihan vaikka luopua jostakin osasta ja ottaa nuo uunivuoat laajempaan hyötykäyttöön? Niitäkin kun löytyy kaapista MONTA ja suurin osa niistä on käytössä vain isommissa eventeissä, kuten jouluina ja ehkä joskus synttäreillä. Tässä taas listan perälle keinoja vähentää tätä älytöntä tavaramäärää 🙂 Eli kiitos taas kerran!

P.S. tunnistin itsessäni pienen prinsessakilahtelijan tän kakkukynttiläepisodin tiimoilta 😉 Mut mä nyt en miestä (tai ketään muutakaan) enää nykyään kovin helpolla päästäiskään noin tärkeille kauppa-asioille 😀

Iltoja Minttu!! No, onpas kiva kuulla! Fiinu tosiaan on jo iso ja tomera mimmi…Aika vaan menee ihan hujauksessa…

Voi, ihana pikku apurikin on päässyt leipomaan!Herkulliselta kuulostaa:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X