kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.10.2014

Isänpäivälahjavinkkejä kaikille kukkaroille

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Pipo, Villawool // Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja, Tuomas Kyrö // Housut, Sweet Pants

Kalsarit, Lost & Found – Carlings // Eau de toilette, BOSS // Madventures Maailmanselitys, Tuomas Milonoff ja Riku Rantala

Sukat, Happy Socks // Laukku, Lumi // Kahvikone, CitiZ – Nespresso

T-paita, Uhana Design   // Parranajovoide, Lumene // Neule, Vailent – Carlings

Isänpäivähän se sieltä jo ensi viikolla lähenee. F on ”kuiskaillut” jo ainakin parin viikon ajan, mitä kaikkea salaista päiväkodin lahjapajassa oikein valmistukaan. Ihan ihanaa, miten päiväkodissa jaksetaan vuosi toisensa jälkeen panostaa lasten kanssa lahjojen ja korttien tekoon niin täysillä.Nämä itse tehdyt lahjat kun ovat niin tärkeitä sekä lahjan antajalle, että lahjan saajalle!

Itse olen jo yhden lahjan Eskolle hankkinut. Ja ehkä jonkin pienen lisäyksen siihen vielä teen. Kokosin muutamia lahjavinkkejä isejä ja pappoja ajatellen myös teidän luettavaksenne.

ISÄNPÄIVÄLAHJAVINKKEJÄ:

 • Harrastusvälineitä ja -tarvikkeita. Virveli, sählymaila, koristossut…
 • Personal trainer -aika tai kortti läheiselle kuntosalille.
 • Kirjoja, CD-levyjä, DVD-elokuvia tai vaikkapa Netflix tai jokin mukava aikakauslehti vuodeksi.
 • Vaatteita. Villapaidasta kalsareihin, sukista boksereihin.
 • Kauneudenhoitovälineitä. Partakone, kosteusvoidetta tai vaikka hyvä partavesi.
 • Pipo, nahkahansikkaat, sateenvarjo, heijastin, laukku.
 • Vapautus jostain kurjasta kotityöstä seuraavaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi.
 • Hieronta, jalkahoito (todella tarpeellinen ainakin urheilijamiehille) tai kasvohoito. Kaikki edellämainitut voi toteuttaa myös kotona.
 • Kahdenkeskistä aikaa. Leffa- tai teatteri-ilta tai vaikkapa minimatka.
 • Kahvikone, soodavesilaite, kirkasvalolamppu.
 • Omatekoinen brunssi, kakku tai herkkupäivällinen.
 • Kirje tai tärkeä valokuva kehyksissä.

Kerro nyt omat isänpäivälahjavinkkisi! Ja hei : Olisi hauskaa kuulla, milloin isänpäivälahjasi oli onnistunut, ja milloin taas kaduit valitsemaasi lahjaa?

-Karoliina-

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

Meillä on luvassa ensimmäinen isänpäivä, ja ostin lahjan lapsen näkökulmasta: ison paketillisen dubloja! Mies on aina puhunut, että dubloja ja legoja pitää olla paljon. Ajattelin, että lapsi voisi aloittaa kokoelman kartuttamisen ”ostamalla” isälleen paketin dubloja, jotta he voisivat sitten yhdessä niillä leikkiä. Ostin lisäksi myös perinteisemmän lahjan, tällaisen avaimenperän https://www.weecos.com/fi/item/isalle-ukille-vaarille-faijalle-avaimenpera. Sille on oikeastikin tarvetta.

Ihania juttuja. Meidän päiväkodissa on vielä isän- ja äitienpäivänä lasten tekemä aamiainen <3

Itse työskentelen päiväkodissa ja toki vuosittain lasten kanssa väkerrämme jonkin pienen lahjan, mutta enemmän panostamme yhdessä tekemiseen. Viime vuonna lapset tekivät iseilleen evässämpylät ja veimme heidät retkelle metsään. Tänä vuonna vuorossa on norsujalkapallo peli. Äideille tarjosimme viime vuonna kauneushoitolan, jossa lapset saivat mm. meikata omat äitinsä 🙂

Moikkis! Ja hei kiitos. Mulla ei EDELLÄÄNKÄÄN ole oikeaa kuvankäsittelyohjelmaa, joten itseäni aina nolottaa nämä mun kotikutoiset kollaasit 🙂 Ehkä noiden tuotteiden laatu ja kauneus korvasi sitten varsinaisen muodon.

Messuille en ehtinyt (vaikka Pasilan ohi mennessä noita pipopäitä nurkilla pyörikin). Mulla ja F:llä on SweetPantist ja mä RAKASTAN niitä. Tuo Villawool on taas monen vuoden takainen tuttavuus. Viime talvena ostin itselleni merkiltä kaksi pipoa. Tämän talven pipo tuli postista viime viikolla (ja on muuten juuri tuo kollaasin pipo).

Mahtavaa, että postaukset ovat maistuneet! Ja Jukka, no onhan se ihan älyttömän <3

Tietysti! Lasten omin käsin tehdythän ovat ihan parhaita <3

Tuollaiset muistamisethan ne kaikkein ihanimpia ovat 🙂

Todella hauska lahja, jonka avulla isä ja lapsi saavat varmasti yhteistä aikaa 🙂

Hei, ihan mahtavaa…täältähän löytyi just semmonen ihana ”lahjasikermä” noille miekkosille, mitä olin itsekin ajatellut…ihania tuotteita ja muutama uusikin idea isänpäivälahjaksi/pukin pussiin…noille ukoille, kun ei tod. ole aina niin iisibiisiä keksiä lahjuksia, mutta tässä kyllä kuvakollaasisi sieltä tyylikkäimmästä päästä!

Kiitokset myös kivasta blogista, eksyin tänne alkusyksystä Iholla-sarjan kautta ja olen kovasti tykännyt teidän postauksista…sarjassakin olette perheenä mun suosikkeja ”yh” isin lisäksi <3

P.S. Kenties sielläkin osoitteessa Boardexpoilla käyty, kun juuri ihailin itse eilen kys.messuilla varsinkin noita sveatpantseja&villa woolin huippuhienoja pipoja..? 😉

Ihanaa, että niitä omatekosia lahjoja osataan myös vielä arvostaa! 🙂 Ite työskennelly päivähoidon puolella viitisen vuotta ja valitettavasti joka vuos näki myös vanhempia joita nämä lahjat ei kiinnosta. 🙁 Lapset innoissaan yrittää esittää, mutta lahjat jää lojumaan viikoiksi/kuukausiksi lokeroihin..
Mun mielestä itse tehdyt on ihan parhaita! Ja niitä harrastan edelleen. 🙂

Lasteni isälle en ole koskaan ostanut lahjaa vaan meillä on ollut tapana että minä suunnittelen ja valmistan salaa aterian isänpäivänä: Alkuruoka pääruoka ja jälkkäri. Ja mies vastaavssti äitienpäivänä. Tänä vuonna keksin että aamupalan jälkeen jonka siis lapset valmistavat ja vievät sänkyyn kortteineen lähdemme appivanhemmille syömään! Minä teen kuitenkin jälkiruoan ja otan mukaani..

Omasta isästä on aika jättänyt jo vuosia sitten…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X