kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.11.2014

Kestolakatut pikkujoulukynnet. Marraskuun kynnet 1/2.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
19 kommenttia

  Otin muutama viikko sitten omille syksyn puremille käsilleni hemmotteluhetken, kun Kampin Kitty Cat Beauty Centerissä minulle laitettiin SoPolish Protect & Peel –tekniikalla kynnet kuntoon. Ja kuten ennen-kuvasta näkyy, jo oli aikakin!

Musta olisi ihanaa olla sellainen huoliteltu leidi, jolla on aina iho, naama, hiukset ja kynnet ojennuksessa. Todellisuudessa olen kuitenkin semmoinen touhottaja, että aamulla laitetut hiukset ovat litassa jo lounasaikaan, eikä kynsien lakkailu tai kulmakarvojen nyppiminen ole asioita, joihin ihan ensimmäisenä kiinnitän elämässäni huomiota.

Toinen syy ei-huoliteltuihin käsiin on ainakin se, että tavallinen kynsien lakkailu on mun kohdalla aivan turhaa. Vaikka tekisin kaikki kauneusbloggaajien vinkit, rapisee lakka jo seuraavana päivänä manikyyristä.

Kun Jenna ehdotti mulle Kitty Catissa varsinaisten geelikynsien vaihtoehdoksi Protect & Peel –kestolakkausta, olin oikeasti aika skeptinen. Nämä kynnet tehdään nimittäin niin, että kynnen pintaan laitetaan eräänlainen muovikelmu, jonka päällinen sitten lakataan. Kelmun idea on se, että sen ansiosta käsittely ei vahingoita ollenkaan omaa kynttä. Plus sen voi ottaa milloin tahansa myös itse pois.

Juuri se – että lakan saa itse pois – pisti minut epäilemään. Jos se kerran niin helposti irtoaa, miten lakka voi kestää kulutusta.

Noh. Onneksi kokeilin. Lakka kesti minulla täydellisenä nimittäin 2 viikkoa ja kolme päivää, jonka jälkeen peukalon kynnestä irtosi pieni lakkapala, jolloin revin kaikkien kynsien muovikalvot irti. Ja totta tosiaan: Lakkakalvon sai napsaistua aivan itse pois, ja kynnet olivat aivan entisensä (plus paljon normaalia pidemmät, koska mulla ei yleensä kasva kynnet lohkeilematta!).

Lopullinen tuomioni SoPolish Protect & Peel – kynsistä:

+ Manikyyri tehtiin n. 45 minuuttia. Kiireisen naisen juttu!
+ Lakkaus kesti yllättävän hyvin.
+ Jos valittu väri kyllästyttää, voi tämä värin päälle lakata uudelleen. Ja lakan voi myös poistaa, eikä kalvokynsi mene miksikään. Testasin!
+ Edullisempi kuin perinteiset geelikynnet.
+ Loistava tapa laittaa kynnet kuntoon vaikkapa juhlia varten, jos ei halua jatkuvasti käydä laitattamassa kynsiään. Eikä edes kynsien poistosta tarvitse maksaa juhlahumun jälkeen.

– Kynsien kesto on toki lyhyempi kuin perinteisten rakenne- tai geelikynsien.
– Huollossa on rampattava useammin kuin perinteisten rakennekynsien kanssa.

Mikäs on Kolmistaan-porukan mielipide kynsistä: Luomut, geelit vai kestolakatut?

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

Kuulostaa hyvältä. Mä suosittelen lämpimästi geelilakkausta. Todella kestävä, eikä lähde samallalailla helposti repimällä pois. 🙂

Tänään sain juuri poistettua 3 viikkoa sitten laitetut kynsilakat (kiitos Elsan ja Mimmin toimisto), kulmakarvat nypitty joskus ja kampaajalle pitäisi varata aika.. Joo ei ole ykkösiä mullekaan nämä hommat listoillani. Onneksi on sentään ripset, huh..
hu laitan sulle postia siitä illasta..

Luomut jos kynnet on vahvat ja hyväkuntoiset. Geelit, jos kynnet liuskottuu helposti ja on hauraat. Kestolakkaus sopii varmasti kynnelle kuin kynnelle. Itselläni on geelikynnet 🙂

Apua mun alkoi tekemaan tosi paljon mieli kynsihuoltoon, tosi nattia jalkea tuli. 🙂 Taalla Taipeissa on hyvin edullista laitattaa kynnet ja samalla saa hierontoja jne kaupan paalle. Tosin voin olla ihan varma ettei ihan noin pitkaikaista tulosta saa niissa edullisimmissa paikoissa, parin viikon kesto on ihan huikea!

Hei!
Minkä hintaista tuo on suhteessa geeli- tai rakennekynsiin?

Itse menen luomulla kynsillä. Rakennekynnet oli aikanaan ja niitä rakastin, mutta aika ja raha eivät lopulta riittäneet niiden huoltoon.

Saako muuten F käyttää kynsilakkaa?

heippa, uskoisin että geelilakkaus olisi hyvä vaihtoehto joka oman kynnen kasvusta on nätti 3-6 viikkoa vaikka sitä ei itse pois saakkaan, mutta ei tarvi niin usein huoltaa. Itselläni on niin kamalat kynnet jotka liuskottuu ja lohkeilee joten puoltoista vuotta on geelirakennekynnet ollut sormissa. Mikä ihaninta kynnet ovat aina siistit arjessa ja juhlassa ☺️

Luomuilla mennään, mutta loistava idea.
Olen niiiiin samoilla linjoilla sun kanssa tuosta, miten ihanaa olisi olla huoliteltu ja hyvän näköinen leidi aina. Näin hoitovapaalla 1,5v:n kanssa se onnistuu kaikkein huonoiten. Aamupalan jälkeen pipo päähän ja puistoilemaan jne. Mukavuus ja käytännöllisyys vie tällä hetkellä voiton.

Tämä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, en ole aiemmin kuullut tällaisesta mahdollisuudesta laittaa kynsiä. Olisikohan Oulussa joku joka laittaisi kynsiä näin..? Pitää tutkia 🙂 Olen kokeillut geelilakkausta kaksi kertaa ja tykkäsin siitä kun se kesti hyvin ja kynnet pysyivät ehjinä. Minulla on myös ongelmana lohkeilu ja liuskottuminen 🙁 Käytän enimmäkseen tavallista lakkaa. Yritän silloin tällöin olla luomukynsillä.

Ompa kivan näköset kynnet 🙂 Itse ainakin mielummin ottaisin just kestolakkauksen kynsiin kun esimerkiksi rakennekynnet, en ymmärrä miten kukaan pystyy elämään niiden kanssa 😀

Laita, niin saadaan homma rullaamaan 🙂

🙂 Kuinka usein joudut huoltamaan geelit?

Voih! Ulkomailla nuo kauneushoitojen hinnat ovat kyllä ihan eri luokkaa!

Maksaa siinä 45e tienoilla. Eli siis 30%-50% halvemmat kuin geelit. Kai.

Saa käyttää 🙂

Mulla on aivan samanlaiset liuskekynnet 🙁

Hah 😀 Tiedän tunteen!

Hmm.. En tiedä Oulusta. Kannattaa googlata!

Mulla on ollut joskus ihan sellaiset tipilliset piiiitkät kynnet. Onnistui elo, mutta opetella toki täytyi ihan uusia tapoja mm. avata tölkki tai painaa wc-pöntön nappulasta 🙂

Huollan kynnet kolmen viikon välein 🙂

Geelilakkaus? Siis sellainen, joka valmsitetaan myös uv-uunissa, mutta joka kestää melkein kuukauden?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X