kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.11.2014

Lukija: Tunnistatko itsesi tästä tekstistä? Postaussarja. Bloggaaminen: Osa 2.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
207 kommenttia

Kirjoittelin bloggaamistani käsittelevän postaussarjan ensimmäisessä osassa sitä, kuinka nämä blogitouhut osaltani oikein alkoivatkaan.

Vihjasin jo vähän postauksen lopussa siitä, että vaikka blogin alkutaipaleella pidinkin erilaisia blogitapaamisia ja pressejä jotenkin merkkinä ”oikeasta” bloggaajuudesta, välttelen niitä nykyisin aika pitkälle.

Saitte arvailla syytä, miksi sitten oikein bloggaan, jos toimintaan liittyvät tapaamiset eivät ole oikein minun juttuni. Jotkut teistä arvelivat, että kirjoitan siksi, että elämästämme jäisi meille itsellekin konkreettinen muistijälki. Jotkut ovat kysyneet puolestaan minulta, onko kirjoittaminen eräänlaista terapiaa.

Vaikka molemmat arvaukset ovat hyviä, ja moni niistä lähtökohdista varmaan bloggaa, ajaa mua eteenpäin vähän erilainen motiivi. Minulle tärkeintä tässä kirjoittamisessa on itseni ja oman päiväkirjani sijaan te lukijat! Se, mitä pienikin teksti tässä varsinaisessa postauksessa saa aikaan tuolla kommenttikentän puolella, on aika mahtavaa.

En edes bloggaamisen alussa ymmärtänyt, kuinka tärkeää kirjoittajan ja lukijoiden välinen vuorovaikutus on. Koska kommentteja tuli niin harvakseltaan, ja nekin piti oikein ruinaamalla ruinata, en edes tiennyt, millainen voimavara ja innoittaja hyvät kommentit oikein ovatkaan. Sillä nykyisinhän te teette mun elämän aika helpoksi: Omia postausideoita pitää keksiä puolet vähemmän, kun te heittelette ilmoille koko ajan jotain niin mielenkiintoisia toiveita ja ideoitanne.

On ollut myös aika mielenkiintoista huomata, kuinka olen näiden vuosien ja kuukausien aika oppinut ”tuntemaan” myös teitä. Joskushan sitä ajatellaan, että vain bloggaaja raottaa elämäänsä, mutta kyllä nyt on tainnut käydä myös toisin. On nimittäin hän, joka jaksaa kommentoida aina jotain todella viisasta niin, että en voi kun kompata vieressä. Sitten on hän, jolla on jo teini-ikäinen tytär, tai toisaalta hän, jonka mies ei halua toista lasta. On villavaatteiden rakastaja, aktiivinen kommentoija, Neiti-F–fani, gradun kirjoittaja, huonosta isäsuhteesta selvinnyt sankaritar ja paljon muita. On teitä, jotka tunnen jo nimeltä (tai ainakin nimimerkiltä). On teitä, jotka olette tulleet kadulla näyttämään naamanne ja antamaan kädenpuristuksenkin.

Hyvä blogi ei synny ilman hyviä lukijoita. Ja koska te olette loistavia, en tiedä, voiko blogillakaan olla kattoa sen suhteen, mihin se voi joskus kehittyä. En oikeastaan aina edes ajattele, että bloggaan. Ennemminkin olen sellainen, joka pistää keskustelun alulle.

Olisi mahtavaa oppia tuntemaan teitä vielä paremmin. Tämä ei ole arvonta eikä kisa, mutta jos siltä tuntuu, kerro itsestäsi mulle vähän tuohon kommenttikenttään. Vaikka ammatti, ikä, perhe tai jokin muu asia. Olisi kiva tutustua lisää!

-Karoliina-

Paitapusero, Object* // Takki, Schott // Housut, Cheap Monday // Kengät, Vagabond // Kangaskassi, Beyond // Kello, Diesel

*saatu

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (207)

Vau! Mä vähän vahingossa oon eksynyt tämän syksyn aikana teidän blogiin… MouMoun kanssa on pitempi historia, joten varmaan sitä kautta tsekkaillut muitakin bellablogeja ja sitten vähän seurasin ihollaan ja nyt sitten vielä instaa. Sen pohjalta on itsellä toi nimikin nyt. Enemmän itseä ja omaa kuin aikaisempi jonka takaa kirjoitin blogia. No ei sekään ollut sama, mutta.

(ikä)Kriisiä pukkaa tällä kirjoittajalla ensi vuoden alussa. Kahden lapsen äitee ja töissä lapsialalla, Kierrätyshullu ja kirpputorihullu, myyjänä ja ostajana. Asun mukavasti nelihenkisen perheeni kanssa pk-seudulla ja tykkään lukea blogeja joissa huomioidaan lukijoita inspiroivilla kysymyksillä! Kaikenlaisessa vapaaehtoistoiminnassa mukana (koulun yhdistys/MLL/luokkien varainkeruu…..) ns. jokapaikanhöylä, muttei kuitenkaan halua olla ”maailmannapa”.

Noh jotta liikaa paljastaisi, lopetan tähän. Jään seuraamaan innolla! Ja siis kommentoimaan. Olen huono kommentoimaan lyhyesti. Pitäis petrata vähän..

Oranssi on kaikessa mun lempiväri – ai, kuinka kauan ollut? no, 20 vuotta 🙂 <3

[…] kirjoititte minulle itsestänne tässä postauksessa, oli se yksi merkittävimpiä kohtia bloggaamisurallani. Tuntui, kuin olisin ensimmäisen kerran […]

Tämä blogi vie niin mukanaan, paljon ihania kuvia ja inspiraatiota tähän harmaaseen vuoden aikaa. Olette aivan mahtavia! <3
Olen lukenut blogia nyt pari kuukautta, ja odotan aina innolla lisää.

Itse olen 22 v. kahden pienen ihmisen Isosisko, omia ei vielä ole.
Harrastan laulua ja jääkiekkoa! (:

Mukavaa jouluaikaa teille kaikille!

voi kiitos, tässähän nämä kokeet kivasti lepää pöydällä, kun ope lukee vaan blogeja 😀

Kivoja arviontiaikoja ja koeviikkoja pohjoiseen 🙂

Hei wau mikä ammattikombo! Ja vielä noin nuorella iällä 🙂

Blogiin päädyin sattumalta ja vasta myöhemmin yhdistin tämän Iholla -sarjaan, ja hyvä niin. Kaikin puolin mukavaa luettavaa!
Itse olen 34-vuotias ikinuori, tytön 2 vee ja pojan 4 vee äiti ja kielten opettaja pohjoisesta.
terkuin: Hanneli

Voi niitä aikoja! Onnea vanhoihin!

Heips 🙂 aivan ihanan aito ja valoisa blogi. Olen 27-vuotias luokanopettaja, tuleva juristi sekä viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, 1-vuotiaan Adelen äiti <3 Turkkusesta 😀

Vanhat odottaa muutaman kuukauden päästä eli kakkosella ollaan. Vähän jo jännittää! 😀

Todellakin yritän vastata ihan aina. Joskus tosin viiveellä, mutta kuitenkin. Se on minusta hirveän tärkeää ja koko homman idea.

Oi. Kaksplus on todella kiva paikka 🙂 Paljon hyviä muistoja. Onnea siis sinne!

Ja tietysti saat postata samasta aiheesta..

Tottahan se on, ettei tiimipeli aina todellakaan toimi. Täälläkään. Mutta usein kyllä ja parempaan suuntaan koitetaan koko ajan mennä 🙂 Kivaa marraskuuta!

Ihanaa miten ”pidät huolta” lukijoista noinkin isona bloggarina :)! Monet isot bloggaajat on nimittäin siitä ikäviä etteivät edes vastaa kommentteihin. Joten iso peukku siitä siulle!

Ite oon 25-vee ja niiku kommentoinki tossa joskus aikasemmin, löysin blogisi kun teit jutun piilosokereista. Miulla on reilu vuoden ikäinen poika ja ite oon bloggaillu vuoden verran. Siirryn itseasiassa siun vanhalle alustalle, eli Kaksplussan portaaliin ensi viikolla :).

Tosi kiva idea tämä, että kysyt lukijoilta keitä he ovat. Jos et pahastu,voisin itekin joskus tehdä saman omille lukijoilleni :)?

Hahaa! Ja mä oon ihaillut teitä telkkarissa! Teillä on niin hieno yhdessä tekemisen, menemisen ja nauramisen meininki. Sellainen tiimipelaaminen ei ole ihan itsestäänselvyys eikä kaikkien tyyliä. Mutta samaa ajattelen meidän pienen perheen arvomaailman ja arjen olevan. Tai siihen ainakin pyritään!

No huh huh. Nolona täällä kiittelen 🙂

Kiitos L. Ja voi: Tervetuloa tähän äikän maikkojen kirjavaan kastiin!

Pitääpä kaivaa tuolta kuva-arkistojen kätköistä kuvia Eskon lyhyestä letistä. Kivaa talvea!

Ihan mahtavaa, että isompienkin lasten vanhempi on päätynyt tänne!

Kivaa tulevaa talvea!

Ihana talvea sinnekin. Jokohan huomenna tulee lunta?

No jopas jotakin. Arvaapa mitä, mä olen monta kertaa ihaillut sua telkkarista 🙂 Oli siis aikamoinen yllätys, että kommentoitkin tänne.

Täytynee paljastaa, että mulla oli vain kaksi urahaavetta: Opettaja tai pappi.

Kiitos mahtavasta tavastasi olla omalla ja rennolla tyylilläsi pappi. Jos sanoo ”aamen ja terkkuja”, on se musta aika rock 🙂

He mahtavaa nähdä siellä! Tulee varmasti kiva ilta 🙂

Apua miten ihania juttuja kirjoittelit. Kiitos kaikista kauniista sanoistasi. Tulipa hyvä mieli 🙂

Tsemppiä opintoihin ja sitten jatkossa työelämään. Meikäläinen tulee taas JKL:ään käymään lauantaina, ehkä törmätään kadulla 😉

Kannustan uravaihdokseen, jos siltä tuntuu. Sulla on niin paljon työvuosia edessä, joten kannattaa etsiä ammatti ja työ, jonne on kiva mennä!

Ihanaa joulua ja infoile, jos vauva-asiassa tulette johonkin tulokseen 🙂

Voi voi voi voi voi <3 Onnea!!! Ihanaa, että tulit kertomaan tämän!!!

Tietysti te sinne mahdutte!! Minusta asunnon koko on taas näitä asennekysymyksiä 🙂

Hyvä Lahti 🙂

Olipa ihanasti kirjoitettu, Pikkutyttö! Onnea elämääsi! Muista, että melkein mihin vain pystyy, kun on oikea asenne ja tarpeeksi ahkeruutta 🙂

Kiitos Sara-K. Tervetuloa takaisin Suomeen 🙂 Toivotaan, että jouluna on jo lunta!

Voi että! Onnea odotuksen loppumetreille <3

Voi kiitos 🙂 Tsemppiä abikevääseen…vitsi se oli rankkaa ja mahtavaa aikaa 🙂

Kyllä on jäänyt 🙂

Morjesta!

Täällä morjestelee jyväskyläläistynyt 25-vuotias tyttö, joka valmistuu ensi kuussa terveystieteiden maisteriksi. Valmistun samalla opettajaksi ja terkkaa ja psykaa olisi tarkoitus päästä opettamaan. Ennen kuin sinne työelämään kuitenkaan pääsee, pitäisi ensi keväänä valmistua vielä opoksi, eli vielä hetki mennään Jyväskylässä 🙂

Päädyin sun blogiin joskus kesällä ihan vahingossa, luin postauksia aina silloin kun olisi pitänyt tehdä gradua 😉 Edelleen välttelen kouluhommia lukemalla sun ihanaa blogia, mutta nyt lukeminen on säännöllisempää ja usein luen päivän postauksen ennen nukkumaanmenoa. Olen nyt aloittanut lukemaan postauksia alusta ja missiona olisi saada luettua ne kaikki 🙂

Sun blogi on mulle hyvänmielen paikka ja samalla se myös inspiroi tietyllä tavalla. Teidän arki on jotenkin samaan aikaan niin yksinkertaista, mutta samalla hienoa. Toivoisin myös joskus olevani yhtä hyvä äiti kuin sä olet 🙂 Ja oot aina niin kaunis ja huolitellun näköinen!

Musta olis kiva joskus kuulla sun ajatuksia opettajuudesta, miten päädyit opettajaksi tms. tai vaikka jotain rohkaisevia juttuja työelämän alkuun. Toisaalta ymmärrän myös täysin sen jos haluat pitää työasiat blogin ulkopuolella 🙂 Tällainen vaan tuli mieleen ja voihan olla, että olet niistä kirjoitellut, mutta en ole niitä vielä löytänyt. Toivon, että itse löytäisin samanlaisen tasapainon työn ja perheen suhteen kun teillä on nyt. Annatte mulle ”toivoa”, että sellainen on mahdollista 🙂

Kiitos mahtavasta blogista, oon niin iloinen, että tän aikoinaan löysin! Kaikkea hyvää ja mukavaa joulunodotusta (kai näin saa jo toivottaa?)!

Kiitos, Niina 🙂 Ihana tulevaa joulua ouluun (jossa en ole muuten ikinä käynyt). Mutta Sentenced ja Kärpät <3

Todellakin pistetään harkintaa tuo Rauma 🙂 Pitää tosin ottaa varmasti rauma-suomi-rauma -sanakirja mukaan 😉

Olen kolmekymppinen (kääk!) stadilainen, 3-vuotiaan murusen äiti ja yhden isomman murusen vaimo. Arkeamme sulostuttaa lisäksi pikkuinen koira. Ammatiltani olen juristi, mutta viime vuosina on herännyt haave, josko sitä vielä jossain vaiheessa rohkenisi ammatinvaihdokseen ja pyrkisi luokanopekoulutukseen. Täytyy myöntää, että teidän kuvaukset open työstä eivät ainakaan ole tätä intoa laannuttanut 🙂 Olette Eskon kanssa varmasti aivan huippu opeja!! Olisikin todella kiinnostavaa lukea postaus myös sinun opettajaopinnoista (ja työstä).

Samastuin myös ajatuksiisi, joita jaoit vauvakuumeeseen liittyen. Vauvakuume on toden totta herännyt, mutta kuitenkin sitä empii ja jollain lailla pelkää aloittaa kaiken sillä saralla ”alusta”. Riittämätömyydentunne suurimpana mietityttää..

Tunnelmallista joulun odotusta koko poppoolle! 🙂

Pikku emäntä syntyi tänään klo 17.09 painaen 3465g

Moikka,

kiitos tosi kivasta blogista! Täällä pitkään sivusta seuraillut lukija, äitiysvapaalla oleva toimittaja Helsingistä. Mein tytskä on nyt nelisen kuukautta ja pohdinnassa on mahdollinen asunnon vaihto, mutta kovasti haluttaisiin selvitä 50-neliöisessä. Toimitte inspiksen ja toivon lähteenä sen suhteen 🙂

Heips.
Iholla sarjan jälkihuumassa löytyi blogisi ja nyt sitä innolla seuraa ensi vuonna 30 vuotta täyttävä, miehen ja koiran kanssa elävä yrittäjä Lahesta 🙂

Hei!
Täällä lueskelee 17-vuotias lukiotyttö, joka joku päivä vielä toimii lääkärin virassa. Luin kaverin kannustaman sun lukihäiriöpostauksen, eikä tunnevyörystä tullut loppua, puhuit jotenkin ne mun pään sisällä pyörivät asiat.
Vaikka olet(te) aivan eri elämäntilanteessa, voin hyvin samaistua arkeen, jota elätte.
Ette uskokaan, miten aikuinen nainen voi tuoda lukiolaisen elämään toivoa ja piristystä. Kiitos siitä teidän koko perheelle.

voi vitsi tuota siun tukkaa! niin makee otsis ja väri, sopii todella hyvin 🙂 olet nätti ku nukke!
terv Kata 35v, 4v pojan mamma 😉

Heippa,
täällä vilkuttelee graduvaiheessa oleva tuleva äidinkielen ja kirjallisuuden ope (ehkä). 🙂 Olen myös kirjakaupassa tössä, rapsuttelen vapaa-ajalla Möykky-kissaa ja poikakaveria, luen paljon, suurkulutan teetä ja kahvia, nauran ja haaveilen. Olen kirjoitellut blogiisi paljon muun muassa samanlaisista noloista yökkäreistä (:D), tulevaisuuteen liittyvistä peloista, Lahteen muuttamisen mahdollisuudesta ja kaikesta muusta.

Olet ensimmäinen, jonka blogiin kommentoin ahkerasti – varmaan sen vuoksi, että sinä olet niin ihanan iloinen ja pirteä, mutta samaan aikaan kuitenkin avoin ja syvällinen. Blogiasi on ilo lukea. Arvostan myös suunnattomasti sitä, että jaksat aina vastata kommentteihin! 🙂 Iso rutistus täältä ruudun toiselta puolelta, olette huippuja!

hei, me teemme martoissa mitä yhdistysläiset haluavat. tänä vuonna olemme mm. käyneet teatterissa, elokuvissa, pidetty kirpputoria siivouspäivänä, tehty raakaruokaa (marttalassa), pidetty ekosiivousilta, käyty tutustumassa naistenpankkiin, käyty tutustumassa Viskaalin-luomutilaan jne. Ihan mitä porukalla keksimme. Jokainen voi halutessaa lisäksi käydä marttalan ruokakursseilla. Tulipas isot- ja pienet kirjaimet sekaisin, anteeksi äikänmaikka :DD

Mä löysin sun blogin Iholla-ohjelman myötä ja koukutuin heti, päivittäin käyn kurkkaamassa onko tullut uusia postauksia 🙂 teillä molemmilla on kiva tapa kirjoittaa, jaksaa lukea pidempiäkin juttuja. Teidän perhe-elämää oli mielenkiintoista seurata telkkarista, hulvattoman hauska ja ihana poppoo! <3
Itse olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja, töissä päiväkodissa. 31-vuotias kahden lapsen äiti Etelä-Suomesta 🙂
Blogit, sisustaminen, ystävät, ruoka, musiikki, keikat & konsertit, rentoutuminen, shoppailu..ne on mun kiinnostuksen kohteita ns.”omalla ajalla”.
Jatkakaa samaan malliin! <3
Eskon vlogeja täällä jo kaipaillaan..
Ja se siilitukka olis kiva nähdä Eskolla, joka jossain kuvassa Iholla-sarjassa vilahti 😉
Eipä tässä muuta. 😀

Hei taasen 🙂
Täälläkin innostunut blogisi lukija!
Päivän piristys on sun uus kirjoitus 🙂
Iholla sarjan kautta löysin @eskokoon Instagramista ja sit sitä kautta sun herkullisen Kolmistaan Blogin 🙂
Tän kirjotuksen takana on 37v nainen Etelä-Pohjanmaalta, jolla on <3 ihana miäs ja meillä on kaksi lasta, 12 ja 13v poijat ja hurmaava mäyräkoira Wilma joka on vasta 4kk 🙂
Ammatikseni hoitelen lemmuja ja sikoja. Harrastuksena on kodin sisustus ja sen kaikenlainen seuraaminen netissä, lisäksi toimin itsenäisenä Oriflamemyyjänä. Instagramissa oon jääny koukkuu kaikkeen sun syömisjuttuihin 😀 Itselläni on keliakia ja on aina hauska kattoo mitä oot sinnekkin jakanu sen tiimoilta 🙂
Sillä puolella olenkin kommentoinut juttujanne jonkun verran ja yhden kerran vaan ennemmin täällä blogin puolella 🙂
Ootte ihana, vähän hullunkurinen perhe jolla on pilkettä silmissä, jopa pikku F.lläkin 😉

Olen alkanut seurata blogianne tänä syksynä ja jäänyt täysin koukkuun 🙂 perheenne on aivan ihana ja teihin on helppo samaistua, kolmen hengen perhe kun löytyy täältäkin! Erityisesti tykkään sisutus ja diy jutuista, joihin haen paljon inspiraatiota blogeista. Eli tykkään paljon puuhastella kotona ja rakennella itse kaikenlaista.
Olen katsonut kaikki Iholla tuotankokaudet ja aina kun sarja on päättynyt, on harmittanut, joten tämä blogi on ollut kiva jatkumo sille, mitä sieltä telkusta tuli katsottua!
Ihanaa talven alkua ja jatkakaa samaan malliin 🙂

Mä olen 28-v. luokanopettaja, tällä hetkellä äitiyslomalainen sellainen 8kk vanhan tytön äiti. Eksyin tänne blogiin joskus kauan sitten satunnaisen googlehaun kautta ja seurailin epäsäännöllisen säännöllisesti teidän juttuja. Kun sitten bongasin teidät Iholla-sarjasta, aloin seurata blogia tiiviimmin ja jäinkin ihan koukkuun! Nykyään seuraan teitä myös facebookin kautta, mitä en yleensä minkään blogin kohdalla tee. Tosi hauska seurata opeperheen juttuja ja suloista pikkutyttöänne! Oon aika huono kommentoimaan, kun vauvan kanssa touhuillessa tulee postauksetkin silmäiltyä niin kiireessä läpi…

Kiitos kivasta blogista (ja etukäteen myös lukijaillasta, johon jo ilmottauduin!).

sen verran on lunta että maa on peittynyt ja pulkka käyty testaan! ☺️ Ihanaa kun on paljon valosanpaaa ja mielikin virkistyi lumen tulos myötä!
Ihanaa joulun odotusta!

Täältä kirjoittelee maailmaa matkaava, joulukuussa Suomeen palaava parikymppinen. Vaikka omia lapsia ei vielä ole (mies kylläkin), oon aivan mielettömän insipiroitunu sun blogista ja instagram-tilistä. Ootte mieletön kolmikko ja arvostan teidän aitoutta! 🙂

Hei, täällä 26vee tuleva äiti, LA 5.12. Löysin blogisi varmaan joskus keväällä kun tämän kohta muuttuvan elämäntilanteen ansiosta etsin aihepiiriin sopivia blogeja. Vakkarilukijaksi olen jäänyt, vaikka tällainen hiljainen lukija olenkin, kommentteja koskaan en ole jättänyt, mutta yritän petrata siinä! Kiitos siis kivasta blogista! 🙂

Koskaan en ole kommentoinut, kun sulla on aina ollut paljon kommentteja 🙂 oon lapsesta saakka tavannu kirjoja, pienen kotikyläni kirjaston lasten puolen jokaisen kirjankin. Nykyään lukeminen typistyy arkena opiskelun pariin ja älypuhelimen näyttöön. Onneksi siltä voi keltasen median ja jatkuvan feedin lisäksi lukea jotain niinkin järkevää, kuin sun blogia. Täällä tekstit on pitkiä ja sisältörikkaita, kieli on hyvää ja ajatukset inspiroi.

T. 18v pohjoisen tyttö, abiturientti ja tuleva terveydenhuollon ammattilainen, ikuinen ajattelija ja toivoton romantikko

En ole käyttänyt tätä nickiävasta kuin parikolme viikkoa mutta se osuu hyvin. Vaikka en ole kenenkään (valitettavasti) oikea täti (haluaisin kyllä olla) niin se vaan osuu niin hyvin.

Ehkä jää mieleen…

Täällä 22-vuotias oululainen! 🙂 Tällä hetkellä opiskelen lähihoitajaksi ja olen suuntautunut lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen. Tämän ihanan blogin löysin Iholla-sarjan kautta, ja on mahtavaa päästä lukemaan näitä teidän juttuja nyt kun sarja on jo päättynyt. Itse asustan avomieheni sekä kahden kissan kanssa ja opiskelen, joten meidän elämäntilanteet on hyvin erilaiset, mutta ehkä se erilaisuus tekeekin tästä niin mielenkiintoista! 🙂 Ihanaa lueskella sun ja Eskon juttuja! Ootte ihan mahtavia! 🙂

Kesäisin tämä kaupunki herää henkiin… Niin kuin varmaan moni muukin kaupunki 😉 mutta lähtekää ihmeessä joskus maakuntamatkailemaan kesällä. Vanha Rauma hurmaa varmasti 🙂

Makkaripostaus pitääkin tehdä todella pian! Ja ehkä se menee niin, että neliöt riittää aika pitkälle, jos asenne toimii 🙂

Ja joo. Kyllä mekin siihen ”nalkutukseen” kiinnitettiin huomiota. Kyllä meillä tosiaan ”keskustellaan” 😉 vaikka kotitöistä useinkin, mutta toki kun puolen vuoden elämä on tiivistetty pariin minuuttiin, saa leikkauksella aika paljon aikaiseksi 😀 Anyway! Hyvä vaan, että näkee itsensä huonossakin valossa. Niistä hetkistä voi oppia paljon, vaikkei sellaistakaan niin turhan vakavasti kannata ottaa.

Ihanaa marraskuuta Norjaan!

Tsemppiä, voimia ja hyvää huumoria opeuralle 🙂

Facen tai instan kautta nykyisin itsekin seuraan blogeja.

Kivaa joulua Pitskuun!

Kuulostaa ihanalle, Norppa!

Hih 😀 Kade! Esko maitokaupassa!

Voi tsemiä kaikkeen haaveiluun ja uusille urille 🙂

Oi, APUA! Suuri kunnia, jos tyttärestänne tulee myös Fiinu/a <3

Kerro sitten, kuinka kävi! Ihanaa joulua ja odotusta!

Ihanaa joulua sullekin ja tsemiä kaiken sen arkisen elämän ja perheen löytämiseen!

Kiiiiiiiiiitos! Kivaa alkavaa talvea, Heljä!

Oi! Onnea h-hetkeen ja varsinkin kaikkeen sen jälkeen!

Kiitos <3 Ja kivaa marraskuuta!

Ihania asioita kirjoitata, Minttu! Kiitos! Pidä kiva välivuosi 🙂

Totta tosiaan. Jotain hyvää vauvailijoistakin ;D

Ihanaa alkanutta talvea!

Tietty kypärä!! Urpoa polkea ilman 😉

Mitä Marttojen toiminta pitää vuonna 2014 sisällään?!?

Kuulostaa loistavalle!!! Unelmatyö ja ihastus. Nauti 🙂

Kiva kuulla 🙂 Tänne vaan, kun siltä tuntuu!

Voi kun mäkin saisin tuon kuntoilun päälle ja edes vähän hillittyä herkuttelua. Silloin joulun herkut maistuisivat varmasti vielä paremmille 🙂

Ihan sama tunne : Mistä saisi lisää tunteja?

Heippa vaan 🙂 Kiva idea tämä ja oli kiva lukea muista lukijoista. Olen reilu kolmikymppinen DI, 2-vuotiaan pojan äiti ja norjalaisen miehen avovaimo. Asumme täällä kaukana Pohjois-Norjassa. Musta tää blogi on sopiva sekoitus asiaa, elämää ja huvia. Musta on ihailtavaa, että te mahdutte suht. pieniin neliöihin, kuten mekin ja mua kiinnostaakin kovasti, mitenkä te ootte ratkaisseet sen teidän ”makkarin” ongelman. Meillä on tulossa remppa, jotta saatais poika nukkuun omaan huoneeseen ja joku viritys on meidänki pakko keksiä. Eli sitä postausta odotellessa!!

Olitte hauskoja iholla sarjassa, blogia olen lukenut jo ennen sitä. Mutta pakko sanoa, että välillä kyllä ”nalkutit” Eskolle aika paljon 😉 Mutta toisaalta Esko taitaa olla vähän löysä jossain asioissa 🙂 Tää siis pelkällä hyvällä. Sovitte tosi hyvin yhteen ja F on ihan super söpö! Jatkakaa myös videoita!

Saa tänne muulloinkin kommentoida. Hieno ala, siskoni opiskelee samaa 🙂

Hih 🙂 No tuo ainakin todistaa, että olet oikealla alalla: Töissä ja kotona!

Ihanaa marraskuuta!

Sun elämä kuulostaa kyllä niin mielenkiintoiselle ja jännittävälle, että siitä on aina ilo lukea 🙂 Mandariinikiinaa, wau!

Voi kiitos ihanista sanoistasi 🙂 Mukavaa marraskuuta!

JKL! Sinne taas viikonloppuna 🙂

Sama täällä, ensi vuonna 30! O-ou!

Onnea häihin ja koko elämään lasten ja perheen kanssa!

Kiitos 🙂 Ja tsemppiä syyslukukauden loppuun!

Kiitos, Henna 🙂 Ja tsemiä kirjoituksiin!!

Voi miten liikunnasta saa intohimon? Terkuin: Ei taas 1,5 viikkoon hikoillut

Ihana nimi: Unna! Kivaa syksyä!

Voi kiitos! Jalat maassa -meininki taitaa olla se tämän blogin ”maalaisjuntti twisti”. Tulee luonnostaan 😉 Hei luin kanssa joskus pari kurssia psykaa ylopistolla. Oli kyllä hurjan vaikeaa!

Onnea opintojen loppurutistukseen 🙂

Jos kolmannen kerran törmätään, uskalla tulla 🙂

aika paljon kommentteja oletkin jo saanut, mutta täällä vielä ainakin yksi lukija haluaa tehdä tuttavuutta 🙂 olen tämän blogin lukijana melko uusi, mutta muuten blogien lukeminen on ollut osa arkeani jo useamman vuoden ajan. myös oma blogi löytyy (http://elamanieevina.blogspot.fi/), mutta päivityksiä tulee aika kausittain. lapsia ei itselläni vielä ole, mutta vauvakuume on vaivannut jo kymmenen vuoden ajan… ikää on tällä hetkellä mittarissa 25 vuotta ja aloitin juuri työt luokanopettajana. luokanopen pätevyyden lisäksi löytyy myös aineenopettajan kelpoisuus (bilsa+mantsa+terveystiedon perusopinnot). ilolla luen teidän ahkerasti päivittyvää blogia ja seuraan teitä myös instagramissa.

26v kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo Helsingin Pitskusta lueskelee mielellään varsinkin perhe-elämään liittyviä postauksia. Esikoinen 3v poika ja pikkusisko 7,5kk. Kotona vielä ens vuoden syyskuulle, joten nautin nyt kotoilusta lasten kanssa, jonka jälkeen takaisin työelämään. Teillä näyttäisi olevan hirmupaljon samanlainen kasvatustyyli kuin meidän perheessä, joten on helppo samaistua ja saada ideoita uusiin juttuihin. Nautin myös siitä, että osaat kirjoittaa kieliopillisesti hyvin, minkä ansiosta tekstejä on helppoa ja mielenkiintoista lukea. Facebookin kautta tulee helpoiten huomattua uudet postaukset, muutoin olen hirveän laiska seikkailemaan missään blogeissa. Onneksi tajusin siis tykätä sun blogin fb-sivusta. 🙂

22-vuotias, 6kk pojan äiti. Ammatiltani lähihoitaja. Jo toisesta lapsesta haaveileva (tyttöä toivon), mutta miehen suostumusta odotellessa… 🙂 avoliitossa, asutaan pienessä kauniissa kaupungissa, meren rannalla omakotitalossa. Huh! Kuulostaapa siirappiselta! Noh, sellaista mun elämä ei kuitenkaan oo.. 🙂 kiitos sulle ihanasta inspiroivasta ja piristävästä blogista. 🙂

Kyllä sitä välillä ois korvatulpille käyttöö 😉 mutta on ne lapset vaan ihania! Niinjoo, mut löytää instagramista nimellä juttaemilia1, jos kiinnostaa nähä minkä näköinen tyyppi täällä kirjottelee! 🙂

Voi Daniella! Sinä olet ollut ensimmäinen lukijani, joka on jäänyt mulle mieleen. Ja nykyisin sinä olet jo sellainen nimimerkki ja lukija, jonka jo monet ystäväni ja perheenjäsenenikin jo ”tuntevat”!

Odotan aina sun kommentteja, koska osaat kirjoittaa niin viisaasti. Ja nyt tiedänkin, miksi. Kurja fakta on se, että usein vasta ne vastoinkäymiset ja tutkiskelut kasvattavat ihmistä.

Sen saman tunnistan sinussa kuin mikä minussakin on, että nautin ja arvostan elämää ja läheisiäni. Mulle ei (kop,kop) ole sattunut mitään noin kauheaa, mutta olen aina, lapsesta asti, tiennyt, ettei elämä ole itsestäänselvyys. Siksi haluan ottaa kaiken ilon irti! Ja elää elämää niin, että olen onnellinen. En niin, miten muut olettavat minun elävän.

Iloa ja valoa ja terveyttä! Kiitos, että olet olemassa siellä ja täällä blogissa <3

Hihi, tottahan toki, olispa kiva nähdä sun versioita! 🙂 Siellä myös aloitteleville kynsiharrastajille infopaketti, vinkvink 🙂

Kiitti vinkistä! Uusi resepti mulle.

Josta tulikin mieleeni, että mun on postattava teille yhdestä toisesta – aivan tajuttomasta – näkkärireseptistä!

Hyvä Savo! Hanksukin on – ainakin melkein – jo ”viäntöaluetta”!

Voi kyllä, niin me olemme. Ja miehet : Ne vähän tarvitsevat välillä ojennusta, vai kuinka? 😉

En muutu. En, koska en osaa muuttua 😉 Kivaa marraskuuta!!

Onpa hassua: Musta kun mun tyyli on kyllä välillä sellainen, että hyvä kun ulos kehtaa mennä! Mutta se on kyllä totta, että otsis piristää ilmettä. Jes!

Voi kiitos 🙂 Ja kylläpä se Lahden päiväkoti olikin ihana paikka!! F ikävöi sinne edelleen aina välillä … Terkkuja teidän pienillekin ja hyvää tonttuaikaa!

Voimia ja hermoja hoitoihin <3 Tiedän todella, miltä tuntuu, kun lapsen saanti ei olekaan niin yksinkertaista. Mutta todisteita löytyy – vaikkapa tuo F – että vähän ankeammastakin maaperästä voi kasvaa huikeita kersoja 🙂

”Kodin ainainen siivoaminen” 😀 Sama!

Ihan huippua, että teitä nuoriakin mimmejä kiinnostaa meidän jorinat 🙂 Jes!

Voi, voi,voi!! Onnea tulevaan synnytykseen ja vauva-aikaan!

Moi muru <3 Jykylä/Hanksu-treffit v.loppuna?

Onnea työnhakuun, Mirva!

Onnea etsintään : Eihän 22-vuotiaana vielä tarvitsekaan olla aivan varma siitä, mitä elämältä haluaa! Nimimerkillä: Kokemusta on 😉

Kiitti vinkistä, Helmi!!

Onnea opintoihin ja pienen ihmisen hoitotielle. Hyvin se menee 🙂

Voih, kiitos 🙂

Kiitti, Saara! Kivaa marraskuuta 🙂

Onnea tuleviin häihin ja sen pienen käärönkin saattamiseen sitten joskus maailmaan. Ihanaa joulua Raumalle (olenkohan koskaan edes käynyt muuten siellä…?)!

Hyvähän se on valmistautua ajoissa 😉

Terkut Rovaniemelle! Joko on lunta?

Tsemiä opintoihin! Kasvatusala on kyllä rankka, mutta sitäkin antoisampi!

Totta : Blogit ovat tämän päivän hiekkalaatikkovertaistuki! Kivaa marraskuuta!

Kiitos! Mahtavaa tulevaa joulua 🙂

Voih <3 En edes muista mistä ”riippuvuuteni” teidän kolmen koplaan alkoi. Luultavasti eksyin mutkien kautta johonkin postaukseen, jonka aihe oli itselle ajankohtainen. Ehkä se oli hyvin kirjoitettu ja jäi mieleen. Aluksi kävin vain satunnaisesti kurkkaamassa, onko jotain uutta. Sitten tuli joku tylsä ilta/iltapäivä ja aloin lukea vanhempia postauksia ja ihastuin. Sen jälkeen on tullut viikottain tarkistettua uudet postaukset ja nykyään tietysti tämä käy helposti, kun voi suoraan Facebookista klikata itsensä uusiin juttuihin monta kertaa viikossa 🙂

Kuten jo monesti on tullut esiin, olen kasvatustieteitä opiskeleva kahden lapsen kotiäiti. Esikoiseni on tosiaan F:n ikäinen, joten sekin heti liimasi minut tähän blogiin. Kuopus on nyt 1,5-vuotias. Rakastan ihmisten seuraa, vaikka olen vähän sosiaalinen jännittäjä. Viihdynkin mainiosti myös pääni sisällä ja harrastan jatkuvasti itseni tutkiskelua. Miksi teen niin tai näin, mikä aiheuttaa minussa tällaisen tunteen, mitä voisin tehdä toisin, miten tuntisin itseni onnellisemmaksi jne. Opiskelujeni alussa kävin myös pari vuotta terapiassa, mikä entisestään lisäsi ja myös tehosti tätä. Uskon, että juuri tällainen itsensä tutkiskelu on avain kasvamiseen ja eheytymiseen. Yritän antaa lapsillenikin työkalut siihen.

Esikoista odottaessani sairastuin syöpään ja se pysäytti monella tapaa. Olen myös menettänyt äitini samalle sairaudelle ollessani lapsi, joten tuona aikana tuli läpikäytyä melkoinen tunteiden vuoristorata. Tänä vuonna sain ”terveen” paperit, mutta terve pelko jäi. Terveellisyys niin ruoan kuin liikunnankin osalta ovat saaneet sekä tämän kokemuksen että vanhemmuuden myötä aivan uudet mittasuhteet.

Yhteenvetona: Arvostan suuresti jokaista hetkeä lasteni ja muiden läheisteni kanssa. Valikoin myös melko tarkasti, millaisiin ihmissuhteisiin haluan energiani kohdistaa. Kuluttavat ja satuttavat ihmissuhteet ovat saaneet jäädä, vaikka niistä luopuminen on ollut vaikeaa. Arvostan myös suuresti omaa kehoani, mihin se pystyy ja mitä se minulle antaa. Tämä blogi ja perhe sen takana ovat minulle tärkeitä. Täällä saa nauraa ja itkeä, kokea sitä todellista elämää etäisyydenkin päästä ja saada perspektiiviä uusien näkökulmien myötä. Tai sitten tukea omille näkemyksille. Ihana teidän perhe!

Löytyy sellaisesta osoitteesta kuin pyrytysta.blogspot.fi 🙂

Ihan huippua, että lukijoitani löytyy myös aivan toisista elämäntilantesta, kuin missä me olemme. Oi Espanja! Kuulostaa tämän pimeyden keskellä aika mahtavalle!

Onnea odotukseen! Koska la?

Samoin! Ja voi: Vauvaa <3

Oi ihana kuulla, ettei mene teille nuoremmillekaan mimmeille liian mammailuksi. Tsemiä lukioon. Eka vuosi vai jo vanhojentanssikevät?

Onnea elämään ja toivottavasti tiesi tulee olemaan nyt sileämpi. Tsemppiä opiskelupaikan saantiin 🙂

Hei missä osoitteessa kirjoitat? Olisi kiva päästä lukemaan teidän elämästänne… Kivaa syksyä 🙂

Onnea valmistumiseen ja kääröön ja kaikkeen elämässäsi <3

No mehän tunnetaankin jo 😉 Ainakin Instan kautta! Ihanaa, kun aina kommentoit!

Wau mitä kynsiä! Saanko kopioida ideoita ? 🙂

Arvostan kyllä päiväkodin ja varhaiskasvatuksen työntekijöitä aivan hurjasti! Se meteli ja kuravaatteiden määrä : Musta ei olisi! Kiitos 🙂

Mä olen aika tuore lukija. Kesällä Lähiömutsin kautta tänne löysin ja kahlasin kaikki postaukset läpi! Tää erityisope on nyt pienen tyttären kanssa tällä hetkellä kotona. Jotenka elämä on tosiaan viime vuoden aikana muuttunut 😀 Muutoksen myötä sitten yhtäkkiä huomasin lukevani ”mamma”blogeja, tämä siis kaikella rakkaudella sanottu, ei lainkaan ikävään sävyyn. Tykkään tämmöisistä lifestyle-blogeista, joissa lapset esiintyy!

Heeei muuten. Tulit yks päivä mieleeni 🙂 Tein näkkäreitä ja jotenkin kummasti yhtäkkiä huomasin ajattelevani, että pitääpä vinkata Karkille, kun sitä gluteenia välttelet. Aika hassua, enhän edes tunne sua ja silti tulit mieleeni. Tässä siis linkki: http://kaitaliina.blogspot.fi/2014/04/nakkarii.html
Ehkäpä onkin ihan tuttu juttu ja jos ei, niin suosittelen ehdottomasti, Herkkua!

Samoin, Valkeakuu 🙂

Olet oikeassa : Kommenttiboksit ovat vähintään yhtä kivaa luettavaa!!

No meissä on kyllä todella paljon samaa : kirjat, kahvi, ammatti, 3-vuotias… 🙂

Olenkin miettinyt, mistä tuo sun nimimerkki juontaa juurensa 🙂 Saa kommentoida pitkästi! Tietty!

Teidän juttuja odotan aina innolla! Täältä löytyy siis 24v. lastenhoitaja, innokas sisustaja ja kotoilija Savosta. Jatkakaa samaan malliin! 🙂

Täällä kolmekymppinen blogisi seuraaja ja seurailen myös juttujanne instassa 😉 Kolme lasta ja aloitin uuden ammatin opiskelun logistiikka-alalla. Ja kuten muutama muukin tähän kirjoitteli, Iholla-sarjasta tulitte ”tutuiksi” 🙂 Ihailen teidän rentoa otetta elämään ja arkeen. Näin luonteessasi paljon itseäni ja naureskelin kun Esko tilitti kameralle nalkutuksesta 🙂 Sellasia me naiset taidetaan kaikki olla.

Täällä 26v. Vaate/käsityö/designyrittäjä, mahtavan kolmivuotiaan tytön äiti ja tatoijan vaimo 🙂 Eksyin jotain kautta puolivahingossa tänne ja melkein jokainen postaus on ollut kiinnostava tai hyödyllinen, koskettava tai ajankohtainen. Moni ajatus ja aihe voisi olla ihan hyvin myös itseni kirjoittama, ja mitä jälkikäteen katsoin pari iholla-jaksoa, symppis mielikuva sinusta ja koko teidän perheestä vain vahvistui!
Tätä lisää, älä koskaan ikinä muutu ja muita aiheeseen liittyviä kliseisiä lausahduksia siis täältä, ja iso Kiitos mahtavasta blogista!

Myös minä eksyin Iholla sarjan siivittämänä blogiasi lukemaan. Olen 27v lastenohjaaja opiskelija, pienen pojan äiti ja yhden suuremman avopuoliso. Ihastuin tyyliisi ja olenkin (pakko myöntää) kopsannut jotain itsellenikin, innostuin otsahiuksiin ansiostasi ja se olikin paras ratkaisu aikoihin, unettomat yöt karisi kasvoilta ainakin hitusen 🙂 Kiitos inspiroivista kuvista ja kiinnostavista teksteistä. Ihanaa talven odotusta teille <3

31 vuotta, vaimo, logistiikkakoordinaattori, 2 lapsen äiti. Täällä Lahden päässä törmäiltiinkin silloin tällöin, lapset olivat F:n kanssa samassa ihanassa päiväkodissa. Iholla -sarjaa tuli tiirattua ja lapsetkin innoissaan bongailivat F:n äitiä ja iskää ja tietty neitiä itse! 🙂 Olen lukenut blogiasi n. pari vuotta, kirjoitat mielenkiintoisia juttuja! Jatka samaan malliin!

Heippa!
Täällä yksi aktiivinen lukija, joka on kommentoinut vain kerran aikaisemmin. 🙂 Ihailin sinua Iholla sarjassa ja olin aivan onneni kukkuloilla, kun löysin blogisi. Ensimmäiset päivät meni siinä kun selasin koko blogisi läpi ( luin myös kaikki tekstit ). Tämän jälkeen kun olen lukenut uusia tekstejä tuntuu siltä, kuin tuntisin sinut. 😀 Olette aivan mahtava perhe! Ihana Äiti, Isä ja rakas pieni prinsessa. <3 Itse olen Hämeenlinnasta, 23-vuotias vaimo, joka kirjoittaa kynsi -kosmetiikka blogia. Haaveillaan myös mieheni kanssa lapsesta, mutta vielä ei sellaista näkynyt, joten aloitetaankin pian lapsettomuushoidot. Asia on rankka, mutta haluan olla rehellinen siitä, enkä salailla sitä ollenkaan. 🙂 Jään varmasti jatkossakin seuraamaan teidän postauksia ja videoita! Olette ihania <3

En oo tainnut kommentoida kertaakaan siun blogiin vaikka tänne päädyin jo ajat sitten lukemaan kaikki tekstit! Nyt korjaan asian ja esittelen itseni 😉 Eli oon nuori äiti, esikoinen kohta 3 vuotias ja pienempi taasen puolitoista. Harrastuksena heposet, blogin pitäminen ja kodin ainainen siivoaminen.

Ja lopuksi kiitän sinuu kivoista teksteistä, toisin sanoen hyvästä blogista. Kiitooooos!! 🙂

Komppaan edellistä 🙂 Täällä teitä seurailee 18-vuotias lukiota käyvä tyttönen Porin lähettyviltä 🙂

Hei!

Suhteellisen uusi lukija olen ja kiinnostus blogiinne lähti, ylläri pylläri, iholla-sarjasta. Ja tykkään kovasti!

Olen 28-vuotias kohta kolmen pienen lapsen äippä. Vanhin on 3,5 vuotias ja viikon sisään syntyy kolmas, vähän jännittäviä aikoja siis elellään. Tykkään sisustamisesta, tuunailuista ja käsitöistä yleensä sekä hyvästä ruuasta!

Kiva blogi teillä, hyvää joulun alus aikaa!

Johan tuli lukijoille vauhtia… eilen kommentteja oli 5 ja nyt 53 🙂 Hauska tutustua teihin kaikkiin!

Monien tapaan, vaikka oma elämäntilanne ei ole sinkkuna entisenä opiskelijana sama, niin on ollut kyllä silti kiva lukea blogia 🙂

Jyväskylä kuittaa! -mirva

Tänne blogiin olen eksynyt joskus aiemmin, mutta Iholla-sarjan myötä aloin seuraamaan teitä vakituisesti. Myös instagramissa.

Itse olen neljän lapsen kotiäiti, joka harrastaa bloggaamista ja (sauvakävelyä). Olen pikkasen kade omalle miehelle, joka oli nähnyt Eskon meidän lähikaupassa. 😉

Minä olen ensi vuonna 30 täyttävä kahden pojan (01/10 ja 06/13) äiti ja yhden miehen aviovaimo. 😉 Olen aikoinaan päätynyt lukemaan blogiasi Kaksplussan muiden blogien kautta, mutta vasta Iholla-sarjan myötä aloin seurata Kolmistaan-postauksia aktiivisesti. Olen ammatiltani sosionomi (AMK) ja töissä lastentarhanopettajana päiväkodissa. Työ on mukavaa, mutta en koe sitä ihan omakseni. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella… …jotain… …luokanopettajaksi?… …äikän opeksi?… …alan opettajaksi?… …sosiaalityöntekijäksi?… …terveydenhoitajaksi?… Mutta koska, millä ajalla ja rahalla – se jää nähtäväksi. 🙂 Asuisipa edes yliopistokaupungissa… 🙂

Heips! Ihan alkuun,kiitos blogistasi! Minä olen 25-vuotias, keväällä unelma-ammattiini kätilöksi valmistunut ja syyskuussa plussannut nainen!

Iholla-sarjan myötä aloin teitä seuraamaan,vaikutatte niin maanläheisiltä,symppiksiltä ja sopivasti hulluilta,että koukutin itseni hyvinkin nopeasti blogiisi:) Lapsirakkaana tietysti en voi muuta todeta,kuin että Fiinu on ylisuloinen ja mulle on jäänyt päällimmäisenä hänestä mieleen ”ollaanhan aina yhdessä”-kommentti ❤️ Jos tuleva pienokaisemme on tyttö,olemme teidän innoittamana päättäneet antaa hänen nimekseen FIINU (tai Fiina)!!!

Hyvää joulunodotusta koko poppoolle! Ehkäpä kuulet musta vielä joskus,jos Fiinunne kesällä saa kaiman 😉

Aivan kuten (moni) muukin, niin löysin blogiin Iholla-sarjan kautta ja nyt seuraan ihan superinnolla tätä uutta blogituttavuutta! Aikaisemmin olen seurannut paljon liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä blogeja, mutta tämä on mukavaa vaihtelua! Tykkään!

Olen itse 27-vuotias nuori (hah!), en seurustele eikä mulla ole lapsia. Mutta haaveilen kyllä sellaisesta tavallisesta arjesta, johon kuuluisi lapsia, töitä, arkiaskareita ja sellaista 🙂

Mutta kiitos ihanasta blogista, mukavaa Joulun odotusta ja nauttikaa suloisesta perheestänne 🙂 !

Moi! Täällä teitä seurailee 19-vuotias välivuotta pitävä lastenhoitaja. Tykkäsin Iholla-sarjassa kovasti teistä, ja taisin tän blogin löytää ihan vasta teidän jomman kumman ig:stä 🙂 Teillä on aito blogi josta tykkään, niin moni ku nykyään meinaa olla sitä pintapuolista diipadaapaa jossa kaikki on täydellistä. Oon lukenu siitä asti ku löysin teijät ja todellakin jatkan, ootte ihania!

Mielenkiintoista blogiasi seurailee täältä Lappeenrannasta käsin 32v. tällä hetkellä yhden pojan (4v), mutta hetkenä minä hyvänsä kahden pojan äiti (pari viikkoa eräpäivään). Koulutukseltani olen KTM ja nyt äitiyslomalla tilitoimistotyöstä. Teidän ja Lähiömutsin blogeja on vaan pakko seurata! 🙂 Kiva kun jaksatte postailla ahkerasti!

Olen 24-vuotias maisterivaiheen opiskelija Tampereelta. Rakastan vaatteita ja kaikkia kauneusjuttuja. Vapaa-ajallani harrastan teatteria.

Aloin seurata blogia ja teidän Instagrameja vasta Iholla -sarjan myötä. En ole ennen rohkaistunut kommentoimaan, mutta olen tosi iloinen, että löysin blogin. Minusta on ihana seurata blogia, jossa on kauneusjuttujen lisäksi asiaa arjesta koko perheen näkökulmasta.

Olette ihana pari ja Karoliina, olet mielettömän kaunis! Ja Neiti-F on niin suloinen tapaus. ”Ollaanko aina yhdessä?” <3

Moikku,
Blogianne fiilaa myös tälläinen teidän kanssa hyvin eri elämäntilanteessa oleva tyyppi. Olen 18-vuotias, välivuottaviettävä tyttö, joka löysi teidän blogin Iholla-sarjan kautta. Vaikka kaikki blogissa käsiteltävät aiheet tai teemat eivät kosketakaan minua välttämättä niin paljon henkilökohtaisella tasolla kuin esimerkiksi sellaisia, jotka itsekin elävät lapsiperhearkea, luen blogianne aivan INTOPINKEÄNÄ. Hienot persoonat, kirjoitustyyli ja blogista huokuva rennonletkeä ja myönteinen asenne elämään tuovat minut päivittäin sivullenne. Kiitos teille!

Olen 28-vuotias kolmen kuukauden ikäisen vauvan äiti ja parhaillani äitiyslomalla. Blogeja olen seuraillut siitä lähtien kun niitä alkoi Suomeen/suomeksi ilmestymään, mutta sinun blogisi on suhteellisen uusi tuttavuus, ja erittäin mukava sellainen 🙂 Aika hassua että löysin sun blogin itseasiassa vauva.fi keskustelusta, jotain hyötyä siis siitäkin läyhäämis-keskustelusivustosta 😀 Olen ihan hurja Iholla-sarjan fani, katsonut joka tuotantokauden vahvasti eläytyen päähenkilöiden elämään 🙂

Minusta tuntuu että nykyään blogit ovat jotenkin vahvemmin vuorovaikutuskanava, mikä on kiva juttu! Itsekin herkemmin kommentoin blogiteksteihin, mikäli on vaan yhtään sellainen aihe että liippaa läheltä!
Teet hienoa työtä ”keskustelun aloittajana”. Laitat itsesi likoon ja uskallat puhua välillä suoraan omasta elämästä ja omista fiiliksistä, ehkä se on suurin syy miksi sitä keskustelua syntyy kommenttiboksissa 🙂

Mukavaa loppuvuotta teidän perheelle 🙂

21-vuotias opiskelija, tulevaisuudessa siis (toivottavasti) valmistunut sosionomi 🙂 Tällä hetkellä oma perhe tuntuu avomieheltä kotona, mutta todellisuudessa siihen kuuluu myös vanhemmat ja kaksi siskoa.

Haluisin myös sanoa, että mulla jäi tosi hyvä mieli siitä Iholla-jaksosta kun poljitte Flow-festareille ja teillä oli kypärät päässä! Ihan huippua, koska oon kipuillut oman kypärän käyttöni kanssa, kun tunnun olevan lähes ainoa ainakin täällä Etelä-Pohjanmaalla. Kiitos tästä 🙂

Minäkin löysin blogisi Iholla-sarjan kautta. Te ootte niin mukavan rento perhe, että teitä oli ilo seurata!

Itse olen 3 vkon päästä 40 v, lähihoitaja Oulusta. 4 tyttöä. 2 muuttanut jo kotoa pois,nuoremmat 11- ja 12-v. Harrastuksina astangajooga ja muu liikunta, Martta-toiminta, siinäpä ne tärkeimmät tällä hetkellä. Mieskin löytyy ja koira 🙂 Haaveissa asuminen ulkomailla jonkun aikaa ja opiskelu psykologian parissa. Sitkun.. 🙂

Heh, täälläki lueskelee rovaniemeläinen pian 8kk pikkuneidin 25v äiti 🙂 ja Iholla-sarjan aikana jäin koukkuun!

Nautin erilaisten blogien lukemisesta. Kommentoiminen jää vähemmälle. Tuntuu, että ”kaikki on jo sanottu” eli olis vaan toistoa tai aihe ei kosketa omaa elämää niin läheltä, että osais siihen mitään kommentoida. Tämmöiset kirjoitukset herättää lukijan ajattelemaan kuinka vuorovaikutteista blogien lukeminen ja kirjoittaminen onkaan. Olen etelään muuttanu pohojosen tyttö, ikää 34, vasta unelma työpaikassa alottanu ja viikko sitte ihastunu. 🙂

Huomenta ja kiitos! Bloginne on piristänyt nyt syksyn aikana päiviäni, kun olen tänne löytänyt. Selailen monia blogeja, mutta vain harvoja seuraan aktiivisesti ja olen nyt huomannut, että tänne eksyn päivän aikana muutaman kerran uuden tekstin toivossa! 🙂

Kahden Tytön äiti ja ”äippäpuoli” 15 vuotiaalle pojalle. Naimisissa. Johtajatehtävissä. Ei kotoilija, vaan aktiivinen vaikuttaja järjestöpuolella. Intohimona muoti. Innostuu: ratsastuksesta Tyttöjeni kanssa ja siitä, että Tyttöni osaavat matikkaa ja heidän kanssaan voi mennä teatteriin & balettiin. Tavoite: tammikuun alusta lähteä tekemään parasta hoivapalvelua pääkaupunkiin ja luoda uusia työpaikkoja. Loppuvuoden tavoite: karkki-ja herkkulakko jouluun saakka ja vähintään 3x viikossa jumppaan hikoilemaan. Luen vähän blogeja. Mutta Kolmistaan uppoaa 🙂

Aloittaessaan bloggaamisen voisin kuvitella että joutuu tekemään valinnan siitä kuinka lähelle (iholle) lukijat päästää. Voi kirjoittaa itselle läheisistä asioista tai sitten vetää ihan ”hyvää päivää kirvesvartta”-linjalla. Itse aloin tätä blogiasi seuraamaan sen vuoksi että kirjoitat hyvin arkisista, mutta varmasti sinulle tärkeistä asioista. Lukijana minulle on tärkeää että teksti herättää joitakin tunteita. Siksi pidän tyylistäsi.
Tämän nimen takaa löytyy tamperelainen 38 vuotias nainen. Lapsia siunaantunut neljä, pari teini-iän kynnyksellä olevaa poikaa ja kaksoset,tyttö ja poika. He ovat eskarilaisia. Työssä olen vastasyntyneiden tarkkailuosastolla vastaavana hoitajana. Naimisissa 12 vuotta. Joka päivä tuntuu että joku käy varastamassa päivästäni pari tuntia koska koskaan en ehdi saada kaikkea suunniteltua tehtyä!!!

Ikinä en oo kommentoinut, mutta lukenut olen jokaisen postauksen siitä asti, kun tämän löysin. Blogi löytyi iholla sarjan kautta. Olen 23-vuotias lastentarhanopettaja opiskelija 🙂

Lastentarhanopettaja ja kolmen lapsen äiti.
Olen etuoikeutettu seuraamaan suomalaista lapsiperhearkea tänään niin työni kuin siviiliarkenikin puolesta. Äidin roolissani pääsen osallistumaan niin päiväkotilaisten kuin koululaistenkin arkeen.
Enkä siltikään saa lapsiperheen arjesta tarpeekseni, vaan seurattava on vielä useampaa hyvää blogia.

Mä löysin bloginne Iholla sarjan alettua.
Teidän perheen puuhia on kiva seurata, meillä on samanikäinen poika mitä teidän F ja kaksi nuorempaakin vielä

Hyva teksti, osaan ehdottomasti samaistua! Kirjoitan blogia monestakin syysta. Taalla maailmalla kirjoitettu suomen kieli ruostuu kun sita ei usein kayta, blogi toimii tassa tsemppaajana. Blogiin on myos tavallaan terapeuttista purkaa ajatuksia ja yksi ehdottomasti parhaista jutuista ja motivaattoreista on tuo mainitsemasi kommunikointi lukijoiden kanssa. Se on taman jutun suola, olen tutustunut mita parhaimpiin tyyppeihin ja osan olen tavannut livenakin 🙂

Olen 27v ulkosuomalainen ja asun talla hetkella Taipeissa. Loysin teidan blogin pariin Iholla-sarjan kautta, aloin seuraamaan sita kun se oli ainoa jarkeva sarja joka taalla nakyi. Olen asunut pitkaan Skotlannissa ja Lontoossa, ja Lontooseen palaan nailla nakymin kevaalla. Talla hetkella opiskelen mandariinikiinaa taydentaakseni kauppatieteen tutkintoani. Ensi syksyna sitten uusi asuinpaikka, miehen tyo vie meita maailmalle. Nyt on hyva nain, vaikka joskus se pysyva oma koti houkutteleekin…

Keep up the good work, taa blogi on tosi kiva lukea 🙂

Moi! Oon 18 vuotias opiskelija ja oon aivan totaalisen rakastunut teidän meininkiin! Vaikka oikeastaan aika harvat teidän postausten aiheista liittyvät ajankohtaisesti minun omaan elämäntilanteeseeni, niin yleensä tykkään juuri niistä eniten. Pääsee kurkkaamaan teidän perheen elämään, mikä aiheuttaa yleensä vauvakuumetta… Hah jos nyt ei kuitenkaan ihan vielä 😀 Kolmistaan-blogia voisin kuvailla kahdella sanalla: raikas ja innostava! Juuri ne asiat, jotka piristävät arkea. Valtava kiitos teille, kun jaksatte postaille ahkerasti. On ilo olla Kolmistaan-lukija 🙂

Terve 🙂 Hauska lukea tälläisia postauksia itse blokkaamisesta, kun oon tosissaan teidän blogiin päätyny lukijaksi ekana bloginani -> iholla ohjelman kautta. Kommentit on tosissaan ollu postauksien lisäksi mielenkiintosta luettavaa.

Itse olen 24v naikkonen joka metsästää valmistumisen jäkkeen töitä itselleen 🙂

22-v helsinkiläinen nainen, joka kaiken koulun ja muun elämän tuoman stressin keskellä saa ihan hirveästi iloa ja intoa blogeista ja muusta somesta. Sun blogiin löysin iholla-sarjan kautta ja oon siitä niin kiitollinen, sillä ihan yksiä suosikkeja ootte koko poppoo (kova neiti f-fani täällä tosiaan hei!) Eniten seuraan menoa instan kautta, mutta ainakin viikottain pyrin bloginkin puolelle. Pitäis ryhdistäytyä myös kommentoinnissa 😀
Yritän tällä hetkellä jotenkin löytää ”suuntaa” elämälle ja rehellisesti sanottuna on välillä aika vaikeeta, mutta perusvire elämässä pidetään positiivisena! 🙂 kaikki sisustuksesta tyyliin ja ruokakokeiluista kirppariseikkailuihin on lempiaiheita joten lupaan pysyä langoilla 🙂 ♥

Keksin blogin seurattuani iholla sarjaa. Olitte mieheni kanssa huippu pariskunta ja tykättiin teidän jutuista. Karoliinasta löysin paljon samaa kuin itsestä joissakin jutuissa.
Itse olen 30v. kahden lapsosen äiti pk-seudulta. Työkseni teen toimistotöitä, mutta nyt nautin äitiyslomasta. (Lapset 4v. & pikkuinen pari kuinen vauva)
Rakastan käsitöitä ja tykkäänn opetella uusia juttuja.
Saippuan tekeminen on muuten helppoa ja hauskaa puuhaa. Ja saa sitten puhtaammista aineista parempia. Suosittelen kokeilemaan. Onnistuu kotikeittiössäkin. (Näin sivulauseena)
Hauska tutustua.
T: Helmi

Mä on 25-vuotias samanikäisen miehen vaimo ja 10 kuukauden ikäisen tytön äiti. Amiksesta oon valmistunu kuus vuotta sitten lääketeknikoksi (apteekkialalle siis), mut opiskelen nyt amkissa liiketaloutta. Toiveissa on olla tytön kans vielä ens syksyyn asti kotona ja opiskella siinä sivussa, mut ens lukuvuonna laittaa typy hoitoon (nyyh..), pistää vauhtia opintoihin ja valmistua 2016. 🙂

Oon seurannut sun blogia ehkäpä vuoden verran nyt ja pidän jutuistanne. Tykkään eniten lukea nimenomaan postauksia, mut vloggaukset ei häiritse. Osaan ihan itse skipata videot sen kummemmin hermostumatta. 😉

Löysin blogin Iholla-sarjan kautta ja sen jälkeen seuraillut tiiviisti.

Avoliitossa asuva, 23-vuotias lapseton opiskelija Helsingistä. Lapsia toivottavasti tulossa myöhemmin!

Ihanan aito blogi, ihania olitte myös teeveessä. 🙂

Lähihoitaja, 21 vuotias, lapseton ja asustelen avopuolisoni kanssa. Sun blogia on huippu lukea, vaikke pyöritään melko eri elämäntilanteissa, mutta kyllä tästä saa silti paljon irti! Postaustahtisi on erityisen iso plussa!

Heissan!
Täällä 27 vuotias parturikampaaja Raumalta seurailee teidän juttuja innostunenaa! 🙂 enimmäkseen instan kautta.
Eksyin tänne blogiin ihastuttuani teidän perheen meininkiin iholla sarjan aikana! Ootte vaan niin huippuja 🙂
Karkki oot niin kaunis ja sulla on ihana ja inspiroiva tyyli.
Vaikka elämän meininki onkin aika erilainen ja rauhallinen täällä pikku raumassa kuin Helsingissä on teitä ja kirjoituksia mukava seurata ja lueskella.
Meidän perheeseen kuuluu minä, kihlattuni ja kaksi ruttunaamaista koiraa 🙂
Kovalla tohinalla suunnitellaan ensikesän häitä <3
Ja ehkä sitte meidänkin perhe kasvaa vielä joskus tulevaisuudessa 🙂
Erityis maininta Fiinulle, hän on niiiiiin mainio! Mutta niin on vanhemmatkin, olette niin hauskoja ja jalatmaassa tyyppejä.
Kasvot tälle kirjoitukselle löytyy instagrammista: mimosaelliida

Kaikkea hyvää teille kolmelle ja ihanaa joulun aikaa!

Janika

21v. yliopisto-opiskelija, teekkari ja teekkariaktiivi Tampereen suunnalta. Maailman laiskin kommentoija, anteeks! Bongasin tän blogin iholla-sarjan kautta, ja tykkään! 🙂

Ps. Oon tosissani nyt viime keväästä alkanut olee kiinnostunu mm. perheasioista lastenvaunuarviointeihin… Pikku vauvakuume ilmassa siis :–D mut jos pari vuotta ainaki viel oottais.

Rovaniemellä lueskelee kohta kolmikymppinen, 8kk ikäisen pikkuneidin, hoitsu äiti teidän ihanaa blogia! Iholla sarjan aikana jäin koukkuun!☺️

Täällä pian 24-v. turkulainen tyby! Erilaisesta elämäntilanteesta huolimatta täältä löydän paljon itselle. En edes muista enää, mitä kautta Iholla-sarjan pyöriessä tänne eksyin, mutta jäin heti koukkuun. Aivan loistavia, erilaisia testejä, joihin lapsettomanakin voin samaistua. Ei mitään pilipali wnb-glamour -juttuja, vaan aitoa arkea ja henkevää pohdintaa! Peukku sille. Ja itsellä myös nyt haaveissa koulutus kasvatusalalla 😉 Seurailen teidän menoa varmasti jatkossakin!

Pienen pojan opiskeleva äiti. Luen blogeja, koska niistä saa paljon uusia näkökulmia, ideoita, vinkkejä ja vertaiskokemuksia/tukea 🙂

Täällä yksi hiljattain blogisi löytänyt tyttö! Kiinnostuin sinusta lukuisten keskustelupalsta juttujen jälkeen, ja eskon(+ sinä ja f) iholla esiintymisen perusteella. Kuukauden pari olen tätä seuraillut ja tykästynyt. Aitoutesi on hienoa 🙂 Minä olen 21-vuotias sisar hento valkoinen, nytkin töissä käytänn työaikaa hyödyksi ja täällä kirjoittelen. Kiitos teksteistäsi ja intoa jatkoon. 🙂

Iholla-sarjan myötä blogiinne löytänyt, lähes nelikymppinen sinkkunainen. Helsingistä, mainosalalla, mutta nyt opintovapaalla Espanjassa. Itse pidän ruokablogia sekä Espanjanelämästä ja sitä pohtivaa vaihtamalla paranee -blogia.

Teidän blogi on vienyt mennessään!

22-vuotias ensimmäistä lastaan odottava täällä – moi vaan! 🙂

Tähän blogiin täysin hurahtanut 27 vuotias sairaanhoitaja, joka nyt hoitaa kotona vauvaa. Ihana blogi, kaikkea hyvää teille ja ihanaa joulun odotusta!

17-v lukiolainen, ja eksyin tänne Iholla-ohjelman kautta jossa te olitte yksi suosikeistani! Itsellähän ei lapsia ole(3 pikkusiskoa kyllä löytyy;D) ja siksi onkin vähän hassua että sun blogi on mun mielestä niin mielenkiintoinen! Tykkään lueskella myös lapsi-asioihin liittyviä postauksia, kun meiltäkin yksi 4-v kotoa löytyy. Mutta sun blogissa on se hyvä puoli että täältä löytää lapsiaiheisten postausten lisäksi Eskonkin postauksia, sun muuta monipuolista kivaa! 🙂

Moi!

Oon 19-vuotias nuori nainen sekä avovaimo Keravalta. Hyvin paljon kaikenlaista kokenut ja nähnyt iästä huolimatta. Oon melko rauhallinen (mt-kuntoutuja) nykyään, mutta kuitenkin hyvin avoin elämässä, blogissa jne.

Perheeseeni kuuluu tietenkin vanhemmat ja isoveli, mutta avomieskin tuli kuvioihin 3,5 vuotta sitten.

Tällä hetkellä työtön ja kova yritys päästä korkeakouluun sosionomin koulutusohjelmaan.

Hauska tutustua 🙂

29v äiti, nainen,avovaimo. 26v saanut maailmaan pienen pienen keskosihmeen, kera Downin syndrooman, hän kantaa nimeä Pyry ja täyttää pian 3v.
Kirjoittelen omaa blogia kertoen Pyrystä, harvakseltaan mutta silti.
Tällä hetkellä opiskelen, ja hoitsuksi pitäisi vuoden päästä valmistua.
Löysin blogisi iholla sarjan ansioista.
Ihanan ihana blogi, ja blogin takana ihana perhe. Olette kovin rakastavaisen oloisia ihmisiä 🙂

Täällä kirjoittelee 23- vuotias musiikkin opiskelija. Olen naimisissa ja haaveena valmistumisen jälkeen olisi saada oma käärö syliin.
Rakastan tätä blogia, olen teidän kaikkien fani, neiti-F olennaisesti lempparini ♡

Minä oon Outi ja pidän sellaista lifestyle/tuunausblogia kuin Outi’s life. Oon 39 vuotias (kääk, kohta jo 40v). Olen ollut mieheni kanssa ensi kuussa jo 23 vuotta ja siitä ollaan naimisissa oltu 18 vuotta. Meillä on kaksi lasta, 16v tyttö ja 11v poika. Ai niin, mun mieheni on Marokkolainen. Ammatiltani olen lähihoitaja ja toimin tällä hetkellä lastenhoitaja kivassa ryhmäperhepäiväkodissa. Siinä oli ripaus minua 🙂

Ens vuonna 30v (A-P-U-A!!!!) täyttävä kolmen lapsen äiti. Esikoinen eskarilainen, keskimmäinen 4v ja pienin 2v. Oon ollu kotiäitinä esikoisen syntymästä, nyt pikkuhiljaa etsin töitä. Esikoisella tutkitaan mahdollisia neurologisia ongelmia, elämä koostuu tällä hetkellä pojan kuskaamisesta eskariin, toimintaterapiaan ja tutkimuksiin. Niin ja lisäksi ramppaan koululla palavereissa. Toivon, että poika saa parhaan avun ja alun kouluun! ❤️ On mulla mieskin, hän on yrittäjä, niin on paaaaaljon töissä. Nytkin yön ajossa. Me mennään ens kesänä vihdoin naimisiin!!!

Olen viihtynyt blogisi parissa jo pidempään, mutta tää on eka kerta kun kommentoin. Täällä siis 32vee erkkaope ja kohta yks vee pojan äiti. Kiitos mukavasta blogista!!

Oon aika uusi lukija teillä, mutta ilmottaudutaan sitten hehe! Täällä on siis tällänen nipinnapin vajaa 18-vuotias lukion abiturientti 🙂 Vauvat tai lapset eivät ole mun elämässä ajankohtasia, vaan enemmänkin koulu ja opiskelu sekä harrastukset ja sosiaalinen elämä. Vaikka aika eri elämäntilanteissa mennään niin teijän blogi on niin ihastuttava että löydettyäni tän oon jääny koukkuun!

Mä katselin tunnollisesti jokaisen Iholla-jakson. Sitten klikkasin blogiin ja nyt seuraan tätä aivan yhtä intohimoisesti. On tosi kivaa lukea teidän arjestanne! 🙂 Täällä päässä 27-vuotias reipas fysioterapeutti ja 1-vuotiaan poikasen kotiäiti. Intohimoina liikunta, kahvi ja toi minimies.

mä olen 20-vuotias fysioterapeuttiopiskelija. Perhettä ei vielä löydy, paitsi tuo syötävän suloinen toyvillakoira Unna. Eksyin sun blogiin joskus vuosi takaperin kaksplusbloggaaja Demin blogin kautta. Siitä asti oon seuraillu teiän elämää

Sun blogi ja instagram-tili on jotenkin niin inspiroivaa katseltavaa ja luettavaa. 🙂 Mukavia ideoita ja aiheita mutta jotenkin molemmista huokuu semmoinen inhimillisyys ja jalat maassa -asenne mitä ei monissa muissa blogeissa ole. En kyllä osaa sanoa että mikä juttu sen tekee mutta jotenkin semmoinen aitous tulee läpi. Mää oon pian 20-vuotias psykologian opiskelija ja vaikka ihan eri elämäntilanteessa oonkin, niin silti sun blogin kaikki aiheet on olleet tosi mielenkiintoisia ja mukavia lueskella. 🙂

Pian 25v pian 4v pojan äiti, pian (pian ja pian..) valmis kätilö-terveydenhoitaja. Pääasiassa vaan ihan normaali todellista aikuisuutta aloitteleva nuori naisenalku! Ja tokihan se mieskin niitä nurkkia asuttaa 😉

Kiinnostuin blogistasi nähtyä Iholla sarjaa. Ennen sitä mulla oli aika pinnallinen kuva susta mutta muutin näkemystäni ja nyt luen joka ikisen postauksesi. Olette ihana perhe ja olen nähnyt sut jo 2 kertaa kaupungilla perheesi kanssa enkä kummallakaan kerralla uskaltautunut tulla morjenstaan. Niin ja joo.
Olen siis 30v neljän lapsen äiti Helsingistä. Ammatiltani kosmetologi mutta nyt äitiys”lomalla” ja mietin mitä uraa seuraavaksi.

Hei! Voinko ottaa yhteyttä suhun sähköpostitse,jos haluaisin vaikka vähän henk.kohtaisemmin kertoa itsestäni ja siitä miten päädyin teitä seuraamaan?

Pian 24v. kynsibloggaaja, graduvaiheessa oleva luokanopettajaopiskelija. 🙂 Blogiin löysin syksyn aikana, mutta en Iholla -sarjan kautta, vaikka se olikin yksi syksyn parhaista jutuista. Onneksi kuitenkin tänne löysin, että tyhjiö sarjan loputtua ei ollut ihan niin suuri 🙂 Tv-sarjat oma heikkous, kaikki Sillasta Downton Abbeyn kautta True Bloodiin ja Täydellisiin naisiin menee. Hurjan aktiivinen kommentoija en ole, mutta siinä yritän tsempata aina! 🙂

Aloin lukea tätä blogia sen jälkeen, kun seurasin teidän elämää telkusta. 🙂 Niin kuin varmasti moni muukin. Teidän perhe-elämä näytti ihanan eläväiseltä ja huumorintajulla höystetyltä. Oli siis pakko jatkaa teidän elämän seuraamista täällä. 🙂

Kerronpas sitten vähän itsestäni. Olen 25-vuotias naisen alku Oulusta. 🙂 Tällä hetkellä opiskelen yliopistossa lastentarhanopettajaksi. Täytyy muuten sanoa, että tuli hyvä mieli, kun telkussa kerroit arvostavasi päiväkodin työntekijöitä. Joka vuosi, kun keksimme uudet isänpäivälahjat jne. Jonkun verran, kun alentavaa kommenttia joskus kuulee ylempien luokkien opettajilta.

Kiitos kivasta blogista! Tätä on aina piristävää lukea. 🙂

ps. F on aikas ihana tyyppi!

Bloggaaja piti sanomani 🙂

Aloitteleva 30-vuotias bloggaja. Parisuhteessa, ei lapsia. Hauska tutustua!

Itse oon vasta hetki sitten hurahtanut blogien maailmaan ja on ollut kiva huomata miten ne kokoaa samantyyppisistä asioista kiinnostuneita yhteen keskustelemaan erilaisista aiheista joita bloggarit käsittelee. Kommentteja on melkein yhtä kiva mielestäni lukea kuin alkuperäistä bloggausta koska niissä pääsee ihmisten erilaisuus loistamaan, usein asiaan tuodaan myös sellaisia näkökulmia joita itse ei tullut edes ajatelleeksi ja se avartaa mukavasti omaa mieltä 🙂

Ja täällä juttuja innolla lueskelee alle 25v lastentarhanope pk-seudulta

Peukku tälle – ja blogille myös! Täällä siis lukija kolmekymmentävee (apua!), yläkoulun kieltenmaikka ja kolmevuotiaan pojan äiti, joka on addiktoitunut kahviin ja hyviin kirjoihin sekä tällä hetkellä myös tv-sarjoihin Silta ja True Blood.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X