kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.11.2014

KOLMISTAAN JA RIIKAN BLOGIN LUKIJAILTA

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Joskus joku kamu kysyi, miksen ole järjestänyt blogin lukijailtaa. No ihan vain siksi, että musta tuntuisi vähintäänkin kiusalliselle ja ennen kaikkea äärimmäisen koomiselle rakentaa ilta itseni varaan tyyliin ”Hei kaikki, saatte kunnian tavata MINUT” 😀

Kun Riikan blogin Riikka sitten ehdotti, että pitäisimme yhdessä lukijaillan sillä teemalla, että äidit – meidän lisäksemme – pääsisivät rentoutumaan kauniiden lastenvaatteiden ja pienen purtavan merkeissä – en kuitenkaan kieltäytynyt! Ensinnäkin, marraskuu suorastaan huutaa arki-iltojen piristyksiä.Sen lisäksi äidit tarvitsevat ympäri vuoden irtiottoja (no tietty tänne saa isiäkin tulla!). Ja Little Copenhagen on aivan ihastuttava lastenvaateliike.

Joten.

Jos sun almanakassa on vapaata torstaina 27.11 klo 18-20, ja haluta shoppailla Riikan ja mun ja monen muun mutsin kanssa alehinnoin Little Copenhagenissa vaikkapa Mini Rodinia tai Ebbea, pistäpä mulle sähköpostia (karoliina.kolmistaan@gmail.com). Nopeet syö hitaat, mukaan pääsee 15 lukijaa/bloggaaja!

Eli kerrataanpa vielä:

  • Tarjolla glögiä, piparia,juustoja ja suklaata.
  • Ale kaikista kengistä ja vaatteista -20% (joistakin jopa -50%), MiniRodinit -30%!
  • Mukana Riikka ja minä
  • Ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com
  • Kauppa löytyy osoitteesta Museokatu 36, 00100 Helsinki.

Jeeeee! Eka lukijailta ever! Tervetuloa mukaan 🙂

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

Harmi kun tuo mun pikkuinenkin jo käyttää miesten s-kokoa. Mä oisin mielelläni teitä treffannut ★

11v. poika, on vaan pitkä ja hoikka 🙂

Voi miten iso pieni sinulla jo on 🙂

Torstai on niin huono päivä lähteä matkaan pidemmän taipaleen takaa, mutta houkutteleva tarjous kyllä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X