kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.12.2014

Mikä on se oikea kynnenmuoto vuonna 2015? Suippo, neliö vai jotain muuta?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
15 kommenttia

Kävin huollattamassa viime kuussa ottamani geelikynnet taas Flamingon Kitty Cat Beauty Centerissä joulu- ja uusivuosikuntoon.

Sain kynsiini ihanan foliopäällisen ja nyt kynnet kyllä tosiaan hohtavat ilotulitteiden kanssa kilpaa. Pieni harakka sisälläni hykertelee! Kuvissa välkehdintä ei tosiaan pääse aivan oikeuksiinsa, mutta livenä, sormia heilutellessa, väri vaihtelee kynnen pinnalla hologrammikuvan tapaan.

Mutta hei: Mitenkäs tämä kynsien muoto? Halusin välttämättä viime kuun neliöiden tilalle klassiset suippokärkiset kynnet, mutta nyt olen kahden vaiheilla, onko tämä sittenkään minun juttuni.

Mikä teistä on nyt kaikkein tyylikkäin ja tuorein kynnenmuoto? Neliö, klassinen vai jotain muuta? Auttakaa taas tyylimummo pinteestä!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

Mantelin malliset ehdottomasti

Oi kiitos 🙂 Ihana vuotta 2015!

Täydellisen tyylikäs väri! Nimim. Glitteriä sun muuta ei voi olla liikaa etenkään näin pimeään vuodenaikaan. Mutta jotakin liian ”eläimellistä” suipossa muodossa on omaan silmään. Eivät kuitenkaan missään nimessä ole rumat tmv. Kaunis ja ilahduttavan erilainen blogi sulla/teillä, mahtavaa uutta vuotta!

Onko mun kynnet susta tarpeeksi manteliset? Vai pitäisikö vähän vielä pyöristää?

Itse pohdin, olisiko neliöiden uuden tulemisen aika jo? 🙂

Näin se muuten taitaa olla!!

Kiitos, Kata 🙂

Se on kyllä kaunis muoto!

Sellainen, kun mulla ennen näitä, vai?

Onko nämä mun sun mielestä mantelit? Vai pitäisikö olla pyöreämmät?

Mun valinta on pyöreä neliö 😀 Ja lyhyehkö pituus.

Omasta mielestä ei ole mitään yhtä ja oikeaa tapaa, jokaiselle sopii vähän erilainen muoto 🙂 Oma valinta on ehdottomasti melko lyhyt neliö.

tosi hyvältä näyttää! sopivat hyvin kun siulla pienet ja sirot kädet 🙂 tykkään siis tästä mallista, luonnollisen näköiset.

Itellä on ollut sekä suippokärkiset että neliön malliset kynnet useampaankin kertaan. Oon tullut siihen tulokseen että pitkissä kynsissä toimii suippo malli ja lyhyemmissä neliö 🙂

Mä tykkään neliöistä, ehkä vanhanaikaista, mutta niiden kanssa on helpompi mun mielestä toimia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X