kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.02.2015

String-hylly, Loop-naulakko ja Fatboyn matto. Myy minulle!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Juuri kun eilen p√§√§sin sanomaan, ett√§ yksi heikkouteni puolisona on se, ett√§ haluan koko ajan uudistaa kotiamme, onkin hyv√§ kertoa muutama kotihaave lis√§√§ ūüėČ

Saimme viikonloppuna koottua nimittäin eteiseemme Ikean Sprutt-malliston lipaston ja kenkätelineen, ja taas kerran tuli huomattua se, kuinka oikeanlaisialla kalusteilla saa tilaan lisäpontta ja kauneutta oikein rutkasti. Nämä tämän postauksen haavetuotteet ovatkin sellaisia, jotka ovat muhineet päässäni jo ikuisuuden, mutta joiden hankinta on siirtynyt koko ajan eteenpäin.

Ensinn√§kin eteisemme kaipaa kipe√§sti tuota Hayn Loop-naulakkoa ja Fatboyn mattoa, F:n huoneeseen pit√§isi puolestaan saada Ikean √Ėvre-s√§ngyn tilalle jokin katokseton s√§nky (saa muuten ostaa pois tuon vanhan!), koska s√§nky olisi tarkoitus siirt√§√§ ikkunan eteen. Niin ja koska veimme F:n taaperop√∂yd√§n jo varastoon, olisi haaveena saada F:lle isojen tytt√∂jen ty√∂p√∂yd√§ksi tuo Stringin ty√∂taso.

Esko puolestaan keksi Рhäneltäkin tulee onneksi sisustusideoita välillä Рettä olohuoneemme Diamond Chairin yläpuolelle kävisi täydellisesti musta, pieni, String Pocket-hylly. No niin muuten kävisikin!

Jos sinulla on siis second hand -hintaan myytävänä joku edellisistä tuotteista (värillä ei niin väliä), laitathan mulle viestiä blogin sähköpostiin osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com.

Entä kuka muu haaveilee samoista kotituotteista?

-Karoliina-

*kuvat lainattu valmistajien sivuilta

  Seuraa Kolmistaan-meininki√§ my√∂s Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sek√§ Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)

Moikka! Kiva blogi ja kivoja l√∂yt√∂j√§. Mist√§ saitte ostettua tuon Spruttin? Siis Ikeasta tietysti, mutta ei l√∂ydy esim. nettisivuilta ollenkaan ūüôĀ Hakusessa ollut metallinen kapea lipasto jo kes√§st√§ asti, paras t√§h√§nastisista l√∂ydetyist√§ on ollut Kasvihuoneilmi√∂ss√§, mutta en uskaltanut siin√§ hetkess√§ viel√§ ostaa niin nyt haetaan l√§hemp√§√§.

Minkä levyinen tuo kapea sprutt-lipasto on?

Kiitos kiitos kiitos ūüôā Aurinkoa viikonloppuunne!

Laitan sulle heti viesti√§ !! ūüôā

Musta string olisi paketissa, kun ei paikkaa löytynyt. samoin ylimääräinen pääty ja hylly eli saisit kaksi vierekkäin. Ota yht. Sähköpostiin jos kiinnostuit. Postitus onnistuu automaattiin. Yt:Ansku

Se on helppoa, kun sen osaa ūüôā

Nyt olisi työtaso ja noita seinämiä pienessä alessa Finnish Design Shopissa. En tiedä, pitäisikö investoida, jos tätä kautta ei löydy käytettyjä!

Kuulostaa ihanalle!!

Se onkin kummallista, ettei tuotetta näy netissä. Ihmettelin itsekin samaa, ja koko mallistonkin bongasin Ikean Instasta.

Espoon Ikeassa ei ollut SPRUTT-tuotteita, mutta Vantaalla oli. Kannatta soittaa etukäteen, ettei tule turhaa reissua.

Mikä juttu toi kisan kalusteiden kokoaminen oikein on?
Itse ostan, itsen kokoan – ja innolla.
Suurin yksitt√§inen projekti on ollut parvis√§nky, mutta noita hyllyj√§ ja lipastonsa sun muita on tullut koottua paljonkin. ”Tee se itse” sohvan kotosin ty√∂paikalla. Sen parempaa ty√∂teht√§v√§ en ole viel√§ saanutkaan ūüėČ

Ikeaa jutut on helppoja ja varmoja koota, kunhan noudattaa ohjeita ja vain niitä.

Onpa ihana tuo Fatboyn matto! Sopisi meidänkin eteiseen. String-hylly meilt löytyykin ja tuota kirjoitustasoa olen pohtinut pojan huoneeseen.

Itsell√§kin ollut haaveissa tuollainen eskon ehdottama string pocket hylly. Nykyiseen hieman ”rupsahtaneeseen” asuntoon ei ole ollut intoa sellaista hankkia, mutta tuleva muutto upouuteen asuntoon innoitti taas miettim√§√§n asiaa. Olen p√§√§tt√§nyt hyllylle jo paikankin pelk√§n pohjapiirrustuksen perusteella, keitt√∂n tyhj√§lle sein√§lle se sopisi t√§ydellisesti ! Nyt alkoi my√∂s tuo ikean sprutt-mallisto kiinostamaan.. ūüôā

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X