kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.02.2015

Cos, Nudie, Vagabond ja pari muuta - Karoliinan lempiasu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
15 kommenttia

Hyvän mielen vaatekaappi –heräämiseni myötä mulle on muodostunut aivan todella selväksi se lista vaatteista, mistä mä pidän ja mistä en. Vaikken todellakaan vielä omistakaan kaikkia noista minun tyylisistäni vaatteista, ja vaikka vaatekaapistani edelleenkin – vähän jopa pakon sanelemana – löytyy myös niitä vaatteita, jotka ovat vain sinnepäin, on tämä jo suuri askel minulle.

Suurta osaa elämäni mokaostoksista ja morkkisasuvalinnoista ovat nimittäin näytelleet sellaiset vaatteet, jotka olen ostanut ilman, että mietin, tekevätkö ne juuri MINUN oloni hyväksi. Se, mikä näyttää kaupan rekissä hyvälle, ei välttämättä ole se, joka tuntuu oman itsensä päällä luontevalle.

Halusin esitellä tämän yhden asukokonaisuuden siitä syystä, että siinä tiivistyy monta sellaista elementtiä, jotka ovat juuri sitä, mitä vaatteilta juuri nyt haluan.

  • kengät, Vagabond (Dioon) – Rakastan näitä popoja, koska niissä on asennetta, ne tuovat minulle pituutta, mutta silti ne ovat yhtä hyvät jalassa kuin lenkkarit. Vagabond on mun ehdoton lempimerkki kengissä! Ollut jo vuosia.
  • farkut, Nudie – No tämähän on tosiaan se High Kai –malli, joista omistan jo nyt neljät, ja joita tilasin Zoovillagen mega-alesta kolmet lisää. Malli on minun kropalleni juuri sopiva, ja pidän siitä, että farkut ovat oikeat farkut, eivätkä mitkään trikoot. Viimeinen syy, miksi näistä tuli The Täydelliset Farkut johtuu siitä, että jyväskyläläinen luotto-ompelijani Atelje Iinan Iina kavensi kaikkien High Kaideni lahkeet aivan pilleiksi. Miten niin pieni kangaspalan poisto pystyikään tekemään niin suuren muutoksen koko farkkujen ulkonäköön?
  • t-paita, Weekday – Tämä paita on tarpeeksi rento ja iso. Se tuo asun vaatiman rokkiefektin.
  • neule, Cos – Suuri rakkauteni on tämä 100% merinovillaa oleva kimonohenkinen neuletakki, jonka hihat ovat nahkaa. Ostin neuleen vuodenvaihteessa, ja olen pitänyt sitä aivan joka viikko, monta kertaa. Täydellinen neule minkä tahansa vaatteen päälle.

Millaiset vaatekappaleet ovat niitä sinun luottotuotteitasi juuri näin helmikuun pakkasilla?

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

Sun tukka on aivan ihana näissä kuvissa! Toi otsis on mun mielestä ihana! Vaikka tiedän, että olet kasvattamassa sitä pois tuskallisen toiveikkaana, niin mun mielestä toi on ihana malli ja tuollaisen voisin ihan tarkoituksella itselleni leikata. Etenkin, kun joskus olenkin 😉

Mun luottovaatteet kodin ulkopuolella:
– Untuvatakki!!! Mun suosikkipaidat on sellasia, jotka on parhaimmillaan sellaisenaan, ilman neuleita tms. Lauha talvi ja untuvatakki on mahdolliistanut sen, että en ole tarvinnut koko ajan kerrospukeutumista.
– Eccon korkeakorkoiset nilkkurit. Mahtava löytö kirppikseltä, joskaan en niitä ihan joka säällä uskalla laittaa, jos on liukasta ja tiedän mulla olevan kiire. Mutta ovat ihanat jalassa, vaikka korkoa löytyy reippaasti ja ennen kaikkea antavat täydellisen loppusilauksen tyylilleni
– Beiget farkut. Mukavat jalassa, mutta tyylikkäät ja ennen kaikkea raikkaat pimeässä talvessa.
– Globalin musta nahkalaukku. Riittävän tilava arkeen, tyylikäs tilanteessa kuin tilanteessa.

Ja sitten bonuksena, kotihousujen aatelinen on vihdoin löytynyt! Löysin alesta Asicsin treenihousut, jotka ovat täydellisen malliset ja saavat mut näyttämään sporttiselta, mutta siistiltä. Materiaali ihanan kevyttä, mutta kestävää, ei ole polvet vielä puhki!

Noita popoja oli ainakin kankaisina tullut kauppoihin

Miten sait Olympus kameraasi salamapainikkeen kiinni? 🙂 Itse ostin juuri ko. kameran enkä saa salamaa kiinni kameraan :/

Mulle on iskenyt Cos-rakkaus vasta tänä talvena, joten pitkän tähtäimen kokemusta ei kyllä ole. Tosin. Luottoa löytyy, ja mun kaappiin onkin eksynyt tänä vuonna Cossilta 4 neuletakkia ja yksi neulemekko!

Olen jo vähän kyttäillyt, josko samalla lestillä tulisi kesäkenkiä myyntiin 😀

Rakastamalla rakastan tätä neuletta. Voi kun tulisi samainen jossain toisessa värissäkin myyntiin. Läheisiäni varmaan kyllästyttää jo koko takki, koska käytän sitä niiiiiin usein!

Ei tosiaan voisikaan sanoa, joten : Kiitos <3

Kuulostaa mahtavalle! Itsekin haluaisin juuri tuollaiset leggarit!

Kiitos linkistä! Tsemiä kasvatukseen todella tarvitaan 🙂

Niin ja hyvää untsikkaa olen itsekin etsinyt. En ole sellaista vielä löytänyt (tai raaskinut ostaa)!

Hei! Aivan ihana asu, jotenkin löytyy se tietty twisti. Onko sulla ollut cosin neuleita jo pidempään? Pysyvätkö hyvänä kovemmassakin käytössä? 🙂

Mulla on samat kengät ja täytyy sanoa, että on kyllä yhet parhaimmista kengistä mitä mulla on koskaan ollu. 🙂

Mää oon tylsä ja joudun vastaamaan helmikuun luottotuotteekseni erilaiset hupparit. Eihän se mikään muodikkuuden huipentuma ole, mutta näin kotiäitinä mennee mukavuus vielä tyylin edelle. 🙂

Tulin juuri Kuopioon ja mulla on talvivaatteet vähissä, ei tässä oikein muuta voi kun yhdistellä mitä löytyy ja käydä äidin vaatekaapilla 🙂

Mutta jos yksi asia on ja pysyy, niin se on COSin neuletakki. Mulla on hyvin samantyylinen ja voi vitsi se on hyvä! Tuollainen nahkahihainen meni juuri ostoslistalle, tosi kiva.

Juu ihana toi otsis, oot ihanku audrey – ja sen nätimmin ei voi sanoa 🙂

Mun luottovaatteisiin kuuluu mustat leggingsit, joissa etuosa on nahkajäljitelmää, valkoinen t-paita ja mustavalkoinen iso neuletakki, kenkinä uudet biker bootsit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X