kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.02.2015

Yllätyslahja & alekoodi! Sekä F:n ja Karoliinan Aarrekid-suosikit!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Aarrekidin kevät/kesä 2015 on taas julkaistu juuri niin varmasti ja kauniisti kun halusinkin: Ihanaa musta-valkoista Owlia ja Aarremetsää! Ah! Sanokaa mua tylsäksi, mutta minuun kyllä puree parhaiten nämä yksinkertaiset väriyhdistelmät.

Saimme F:n kanssa valita uudesta Aarrekid-mallistosta F:lle lempiasumme. F – tyylilleen uskollisena – valitsi tietysti asun, jossa on hame. Minä taas sytyin Aarrekidin paksummasta kankaasta valmistettuihin baggy-mallisiin housuihin. En edes tajua, miksi en ole edes aikaisemmin tajunnut F:lle näitä Aarrekidin kollaripöksyjä hankkia. Ihana malli ja näyttäisi olevan myös todella hyvät päällä.

Aarrekidin SS2015-malliston kunniaksi Aarrekidin nettikaupassa on tästä päivästä sunnuntai-iltaan asti tarjous, jolla saa tilauksensa postikulut ilmaiseksi + tilaukseen mukaan sujahtaa kuulemma aivan jokaiselle myös yllätyslahja. Aika kivaa, vai kuinka? 🙂

Postikuluttoman tilauksen ja yllärin saat, kun kirjoitat tilauskentän alekoodikohtaan  KOLMISTAAN .

Kivoja tilauksia ja hauskaa ylläreiden jännitystä!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

Kiitos!

Mallisto oli tällä kertaa itselleni pieni pettymys. En oikein löytänyt mitään sopivaa.

Voi en kyllä osaa sanoa :/ Cossilla (jolta voi siis tilata myös netistä) olen kyllä ostanut mustan lisäksi ruskean, harmaan ja sinisen neuletakin!

On vaan niin vauhdikas malli, että yleensä näkyy vain jalan tai käden heilautus 😉

Koko L. Mittausta en voi nyt tehdä, kun neiti nukkuu, mutta veikkaisin sellaista perus 4-5 -vuotiaan päänkokoa olevan!

Ei liity nyt tähän postituksen vaan enemmänkin hyvän mielen vaatekaappiin, eli mistä löytäisin villaneuletakin, joka olisi väriltään jotain muuta kuin musta? Cosilla melkein kaikki on mustaa. En pääse pk-seudun kauppoihin eli verkkokaupoista melkein pitäis löytyä. Olisko mitään vinkkiä mistä katella? Meinaa mennä hermot kun kaikki malliltaan kivat on akryyliä.

On kyllä Neidillä hallussa malliposeeraus, ensimmäinen kuva ainakin asentonsa puolesta voisi olla kuva kestä tahansa fashionistasta! Ihania nämä 😀 <3

Minkä kokoista tupsupipoa F käyttää ja mikä on hänen päänympärys? 🙂 yritän miettiä sopivaa kokoa omalle lapselleni 🙂

Moi, onnistuukohan ilmainen tilaus ulkomaille, EU.n sisälle?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X