kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.03.2015

Tätä et halua ohittaa: Ihana rentoutumis- ja hiusilta!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

    

Tiedättekin, että olen jo vuosia käynyt laitattamassa kuontaloni Maria-kamullani, joka on ollut Albertinkadun QHairin perustamisesta lähtien qhairilainen. Vaikka minua en otsiksenkasvatusprosessini aikana kampaajalla aivan joka kuukausi näekään, merkitsee kampaajalla käynti minulle sellaista arjen luksusta ja ylellistä omaa aikaa, jota on välillä aina ihana saada.

Tästä syystä mun onkin mahtavaa kutsua joukko teitä lukijoitani myös maistamaan rentouttavaa fiilistä ja hiusinspiraatioita, kun QHair tarjoutui pitämään Kolmistaan-blogin lukijoille hiusillan tiloissaan. Jes!

Ja näillä spekseillähän mennään:

  • Hiusilta keskiviikkona 25.3 klo 18.00
  • Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.
  • Tarjolla on pientä purtavaa, hörpittävää ja ihania hiusammattilaisia. Huikeita tyyppejä, sen voin taata!
  • Qhairilaiset esittelevät aluksi yleisesti vähän kevään ja kesän hius- ja vaatetrendejä, jonka jälkeen jokainen illan vieras saa vielä erikseen oman tuokionsa hiusammattilaisen juttusilla. Tässä tilanteessa ammattilainen ja vieras voivat jutella, mikä kevään ja kesän trendi voisi sopia vieraalle parhaiten, tai mitä muita ideoita hiuksien suhteen ilmenee. Tässä siis loistava tilaisuus niille, joiden mieli tekisi (ehkä) hiusmuutosta, mutta jotka eivät ole olleet vielä valmiita tilaamaan varsinaista hiustoimenpideaikaa!
  • Illan aikana on mahdollista ostaa hiustuotteita huokeammin hinnoin, ja olenpa kuullut myös huhua, että tilaisuudessa esitellään kaiken kukkuraksi jokin lisäpalvelukin ”josta jokainen saa 30e alennuksen, ja jonka kaikki takuulla tulevat haluamaan”. Nyt vaan pohdin, että onko keksitty metodi, jolla hiukset saa muunnettua tyylille Disney-prinsessat… Jos näin on, valitsen Pocahontas-tukan.
  • Pääpointti on, että ilta on rento tapahtuma kauniissa ympäristössä, hyvällä fiiliksellä. Arjen keskelle vähän luksusta ja kauneutta 🙂

Pistäpä mulle nyt siis sähköpostia osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com, ja kerro, tuletko yksin, kaksin vai vieläkin suuremmalla joukolla mukaan. Tervetulleita ovat niin miehet kuin naisetkin, tietty!

Siellä nähdään 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Kauniit pitsakat hiukset 🙂 ! Mut hei Karoliina, kuinka on käynykkään siun otsis kasvatuksen kanssa 😉 ?!

Siinähän se kasvaa..kurjaa puuhaa tämä hiusvälivaiheilu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X