kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.04.2015

Kuukauden ripsipidennysvinkki: Silmänympärysvoiteen valinta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

Moni on kysellyt minulta ripsipidennysten hoitamiseen ja huoltamiseen liittyvistä asioista, joten ajattelin koota tänne blogiin erilaisia vinkkejä, joista olen huomannut olevan hyötyä ripsipidennysten kanssa eläessä.

RIPSIPIDENNYSVINKKI NRO 1 : VALITSE SILMÄNYMPÄRYSVOITEESI OIKEIN!

Koska ripsipidennyksiin ei saa mennä öljyä, täytyy silmänympärysvoide valita tarkasti. Itse laiminlöin koko silmänympärysvoiteen käyttöä koko viimekertaisen ripsipidennyskauteni, ja se oli tietysti virhe. Nyt olen huomannut, että markkinoilla on myös monia sellaisia silmänympärysvoiteita, joissa öljyvä ei ole. Esimerkkeinä vaikkapa nämä kollaasiin Biotherm- , Dermalogica- ja Madara-silmänympärysvoiteet.

Jos taas lempisilmänympäryysvoiteessasi on öljyä, ja sitä haluat käyttää, voi voiteen toki levittää erityisvarovaisesti. Pikkurillinpäällä tarpeeksi kaukaa ripsistä taputellen on oma vinkkini. Niin ja ei koskaan voidetta yläluomelle!

Näillä vinkeillä eteenpäin 🙂

Mitä haluaisit kysyä ripsipidennyksistä, niiden huollosta ja kotihoitovinkeistä?

-Karoliina-

*Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

//kuvat valmistajien/jälleenmyyjien sivuilta

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

Moi, muistelen että sinullakin on käytössä Lumenen cc-voide, joka sisältää öljyä. Itse luovuin sen käytöstä kun ripset otin, vaikka ihan huipputoimiva meikkivoide olisi ollut. Ootko huomannut että sen käyttö vaikuttais sun ripsien pysymiseen?

Onkohan tuon madaran silmänympärysvoiteen inci uudistunut sitten tämän postauksen, sillä tilasin tuotteen postauksesi innoittamana ja saatuani sen huomasin sen sisältävän avokadoöljyä. Harmi kun joutuu jättämään silmänympärysvoiteen kaappiin, se vaikutti niin hyvältä.

En ole saanut konetta vieläkään ostetta 🙁 Ja juuri sitä kaipasin tässä taas tällä viikolla!

Moikka! Tämä kommentti ei liity kyllä nyt yhtään mitenkään ripsiin, mutta törmäsin vanhaan postaukseesi, joka kantoi nimeä ”yleiskoneaddiktio”. Yritin tuloksetta etsiä postausta siitä, minkä yleiskoneen lopulta päädyit ostamaan. Itsekin nyt pohdin muutaman yleiskoneen välillä, ja olisi kiva kuulla kokemuksia – hyviä ja huonoja! 🙂 Pohdiskelit aikoinaan ainakin tuota Kenwoodin kMix -laitetta, joka kyllä miellyttää silmää, mutta riittääköhän vääntö hiivataikinoiden tekoon..? -Ettei kakkumestari-siskollasi olisi tähän jotain mielipidettä?

Iho- ja kulmakarvameikkiä kyllä. Silmämeikkiä, vaikkapa rajausta, joskus.

Meikkivoide ei vaikuta minulle mitenkään, koska en laittaisi sitä muutenkaan lähelle silmiäni.

Meikinpuhdistuksta voisin tehdä oman postauksensa 🙂

Ei ole kyllä vaikuttanut mitenkään. Tosin käytän ihomeikkiä aika vähän, enkä laita sitä koskaan lähellekään silmiäni.

Käytätkö ripsipidennysten kanssa muuta mekkkiä? Miten esim. Öljypohjaisen meikkivoiteen kanssa onnistuu? Entäpäs puhdistus?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X