kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.04.2015

Mikä on paras itseruskettava?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
14 kommenttia

Huhtikuu! Täällä se kevät on! Ja tekisi mieli näyttää taas sille, kuin olisi saanut aurinkoa iholle. Vaan kun en halua aurinkoa ottaa.

Olen testannut elämäni aikana todella monia itseruskettavia, mutta en ole ollut täydellisen tyytyväinen oikein mihinkään. Joko väri on ollut ruma, levitys hankalaa tai sitten tuote on vaan haissut niin pahalle.

Tällä hetkellä kaapistani löytyy kolme itseruskettavaa tuotetta:

  • Kicksin oma itseruskettava. Ihan ok kasvoille, mutta väri menee helposti keltaiseksi, jos väriä haluaa vähän enemmän. Ja sehän on todella ällöä.
  • Bio Solisin itseruskettava*. Ei tuoksu millekään, helppo levittää, mutta tuloskaan ei näy juuri yhtään.
  • Doven sävyttävä vartalovoide. Ihan ok, mutta toki kevään mennessä pidemmälle olisi kiva saada vielä voimakkaampi lopputulos.

Kerro siis, mikä on mielestäsi paras itseruskettava tuote kasvoille ja/tai vartalolle? Ja miten selvitä ilman noloja länttejä? Niin onko oikeasti sellaista ruskeaa lopputulosta vai tuleeko kaikista purkkirusketuksista keltainen hipiä?

-Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (14)

St. Tropezin ja St. Morizin vaahtoitseruskettavat! Molemmat on helppo levittää levityskintaalla (Stockalta saa ainakin, noin 6€ muistaakseni) älyttömän tasaisesti iholle ja naaman saa samalla, kuhan vaan käyttää siihen vaan pienen määrän tuotetta. 🙂 Netistä löytyy paljon tutorialvideoita, mutta omia vinkkejä on just ihon kuoriminen ensin ja sen jälkeen kevyt rasvaus kyynärpäihin, polviin ja ranteisiin. Tuote kannattaa myös laittaa ihan kuivalle iholle, eli ei ihan suihkun jälkeen kun on vielä ”suihkunhikinen”. Kainaloihin ei kannata laittaa vaikutusajaksi dödöä, ei näytä kovin kivalta jälkeenpäin, kokemusta on. 😀 St. Tropez on väriltään vähän enemmän vihertävään taittava, St. Moriz taas punertavampi. Hintaero vois sanoa jotain laatuerosta, mutta ite oon tykännyt 8 euron tuotteesta paljon enemmän niin väriltään kuin lopputulokseltaan. 🙂

[…] lopputulosta! Kiitos tästä vinkistä te, jotka tuotteesta mainitsitte, kun kyselin aiheesta täällä. (Olen vedellyt tätä muuten myös kasvoille, vaikka kyseessä taitaakin olla oikeasti vain […]

Ihanin uusi englantilainen itseruskettavien sarja on For All My Eternity (samannimiset sivut Englannissa…com)
Niitä pitää itse kokeilla, toinen toistaan ihanampia. Suomesta sain jo tanstore.fi:stä.

Ehdottomasti BareMineralsin Faux Tan Body! Oon käyttänyt sitä niin kroppaan kuin kasvoillekki, mutta kasvoille on olemassa myös oma itseruskettava. Väri on juuri hieman vihreään taittava (älä säikähdä!) joten sillä tulee ruskea lopputulos eikä keltanen! Käytän itse myös välillä tota Dovea ja Kicksin itseruskettavaa. St. moritz on myös hyvää ja halpaa mutta ei kestä mun iholla ainakaan kovin kauaa. 🙂 t. On tullut muutamat itseruskettavat testattua elämän aikana

Kuulostaapa hyvälle!

Vita Liberata -tuotteet on ystävien puheiden perusteella lähes täydellisiä! Itse en allergioiden takia käytä, mutta heillä rusketus näyttää todella luonnolliselta! Tosin tuote on hieman tyyris, mutta varmasti kokeilemisen arvoinen. 🙂

ACOsta pidän muutenkin paljon. Hyvä hyvä!

Ohhoh! Seppälästä? Kiitos huokeasta vinkistä 🙂

Hmm..Pitääpä testata 🙂 Kiitos Aino ja inari!

Vihreään taittava kuulosta enemmän mun luonnolliselle rusketusvärille. Kiitos vinkistä!!

ACO sun kissed body lotion. Voin suositella, jos asteittain ruskettava kuuluu vaihtoehtoihin 🙂

Sillon ku kaipaan lisää rusketusta,ni liputan kans Doven tummemman puolesta

St. Morizia saa myös ihan seppälästä ja hinta ei kyl päätä huimaa. Ja on ihan hyvä tuote =) !

Jos muuten tykkäät tosta Doven Summerglowsta, kannattaa kokeilla sitä tummempaa sävyä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X