kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.04.2015

Maailman söpöimmät ikkunanpesijät

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Kun pääsimme testaamaan Kärcherin WV2 plus -ikkunanpesuria muutama viikko sitten, saimme samalla myös tehtäväksemme miettiä, minkä hyväntekeväisyyskohteen ikkunat me tulisimme pesemään samalla kun voisimme lahjoittaa yhden pesurin kohteen omaksi.

Hetken mietittyämme päätimme, että meidän kohteemme löytyy aivan läheltä. Nimittäin F:n päiväkodista. F:n päiväkoti on yksityinen päiväkoti, joka ei käytä ulkopuolisia siivouspalveluita, vaan siivouksen hoitaa henkilökunnan lisäksi päiväkodin lasten vanhemmat. Tuntui sille, että kiitokseksi kaikesta hyvästä olisi ihana myös vähän keventää henkilökunnan taakkaa kevätsiivouksen osalta, ja siksi Kärcherin lahjoitus juuri heille tuntui sopivalle.

Vaikka pesuhommat oikeasti eivät lapsityölle meneetkään, oli päiväkodilla jo pari tomeraa tyyppiä, jotka halusivat testate pesuria jo aivan itsekin. Mikä loistava tapa innostaa lapset tämän homman pariin! (Ja huomioikaa myös tuo pesurin keveys : jopa lapsi jaksaa pidellä sitä!)

Moni kyseli viime postauksen jälkeen, mistä voisi ostaa oman pesurinsa. Lähimmät ostopaikathan löytyvät helpoiten täältä.

Kivoja ikkunanpesukelejä! Joko teillä on tämä kevätpuuha ehditty tehdä?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Kiitoksia vaan, voitin oman pesurin siitä bellan kilpailusta!
Nyt vain odottelen sitä saapuvaksi kotiin.
Hyvä syy siirtää siivouksen aloitusta…

Suosittelen 🙂

Mahtavaa 🙂 !!

Voi jukra! Onnea 🙂

Täytyy kokeilla itsekin tuota pesuria, vaikka meillä ammattilainen pesee ikkunat 2x vuodessa, sillä ikkunakarmit ja välit vaativat aina pölystä ja roskista pesun. Sitä ei mikään apuväline tee puolesta. Mutta voin itse kirkastaa kärcherillä ikkunat, kun niihin tulee pieniä sormen jälkiä tai muita tahroja ☺ Pitää ottaa omat tytöt myös työhön mukaan ☺

Hei! Mä ostin edellisen ikkunanpesupostauksesi jälkeen myös tuon ikkunanpesijän, koska 37-vuotiaana myöskään en ollut koskaan aikaisemmin pessyt ikkunoita! 😀 Nyt ei tarvi pyytää omaa äitiä pesemään ikkunoita vaan oman pojan kanssa päästään ikkunanpesuun! 😀 Kiitos vinkistä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X