kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.04.2015

Asuni huomisiin Indiedays Blog Awardseihin

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Huomenna vietet√§√§n Indiedays Blog Awardseja. Ja koska en ole erityisesti mik√§√§n gaalaihminen (Esko pakotti t√§nnekin ūüėČ ), ei vaatekaapistani l√∂ytynyt valmiiksi mit√§√§n gaala-asua.

Onneksi ihanat vainio.seitsonen, sekä Lumi ehtivät hätiin, ja nyt minulla on vaatteet iltaa varten.

Vainio.seitsoselta saan p√§√§lleni ihanan trikoisen haaremihaalarin, sek√§ jakun, joka ”ei ole kiinnitt√§nyt aikaisemmin erityisesti kenenk√§√§n huomiota”, ja joka ei ole koskaan mennyt  edes varsinaiseen valmistukseen. Mutta minusta se oli ihana! Juuri niin erilainen ja jotenkin hauskan leikkis√§.

Koska asuni oli niin maltillisen värinen, päätin lainata Lumilta katseenkiinnittäjälaukkua, kelta-harmaa-mustaa Ida Wristlet Multicolor -laukkua. Aluksi suunnittelin laittavani korviini Uhanan uudet kelta-mustat -pisarakorvikseni, mutta nyt en tiedä, riiteleekö kaksi erilaista keltaisen sävyä keskenään. Pitää siis vielä pohdiskella.

Nyt pitäisi vielä miettiä, kuinka meikkaan ja miten väkerään hiukseni. Ensin ajattelin mennä kampaajan ja meikkaajan kautta, mutta sitten iski nuukuus. Ehkä mä osaan itsekin (sormet ristiin!).

Aurinkoista perjantaita! Tänään meillä on megasiivouspäivä. Kämppä on jotenkin räjähtänyt aivan karmeaksi, ja nyt tarvitaan luuttua ja imuria oikein kunnolla.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Vaatteet ja asusteet ovat kauniit ja ihanan pirteät.
Mukavaa juhlaa ja oikein hauskaa viikonloppua!

Minustakin se oli aivan upea!

Kiitos Outi ūüôā Juhlathan tosin j√§iv√§t minun osaltani v√§liin kuumeen vuoksi ūüôĀ

Just ihana toi jakku ! voisin kuvitelle itsenikin päälle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X