kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.04.2015

Nuukuusvinkki numero 5 : Dyykkaaminen

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

Ruokaa en ole koskaan dyykannut, mutta huonekaluja roskalavoilta kyllä. Ja erityisesti aikakauslehtiä lehtiroskiksista. Miten ihanaa onkaan kantaa roskakatoksesta kasa Divaaneja, Avotakkoja, Trendejä ja Ellejä suoraan kotiin. llmaiseksi!

Mitä sinä dyykkaat? Vai dyykkatko mitään?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Hei, niinku ei, en mitään!

Laitoin meidän taloyhtiön yhteisiin tiloihin laatikon, johon voi laittaa lehtiä myös muiden luettavaksi ja ottaa vaihdossa itselle luettavaa. Käytäntö on toiminut reilun vuoden verran. Nyt keväällä huomasin, että osa asukkaista laittaa aikakausilehtensä suoraan keräyslaatikkoon, eikä tuo muille luettavaksi. Harmillista, mutta minä pengon ne sitten sieltä keräyslaatikosta itselleni luettavaksi. Jännää vaan, että ensin kaikki kierrättää ja yhtäkkiä lehdet viedäänkin roskikseen eikä jaeta muille. En tiedä lukevatko he kuitenkin meidän muiden lehtiä :O Niin ja nyt tuli vaan mieleen, että ei kai se lehtiroskiksen penkominen ole kiellettyä?! Ei kai 😀

Vähän pitää tosiaan sukellella 🙂

Wau, mikä idea!

Miksihän näin:) ?

Siis eiks noi oo niin syviä ettei sinne ylety edes penkomaan ? :DD empä oo ennen tajunnut että sieltä vois löytää hyviä lehtiä !

Eräässä taloyhtiössä jossa asuin (kaupunkina oli muuten Lahti!;) ) oli laitettu roskiskatokseen erillinen postilaatikko ja siinä teksti jotenkin että tuo ylimääräiset aikakauslehtesi tähän niin naapurikin saa lukea. Ihan loistava idea, ja lehdet tosiaankin kiersi tuon laatikon kautta. Eikä tarttenut edes dyykata 🙂 Pitäiskin ehdottaa samaa käytäntöä nykyiseen taloyhtiöön!

Ite löysin kerran lehtiroskiksen vierestä pussillisen naistenlehtiä. Ne oli selvästi jätetty siihen tarkoituksella että joku voi helposti ottaa ittelleen. Se oli mun mielestä tosi kiva idea. Sen jälkeen oon ittekki joskus tehny samaa. Hyvin on käyny lehdet kaupaks! 🙂

On koskaan mitään, en tähän asti, enkä tämän jälkeenkään.

Dyykkaan huonekaluja ja lehtiä myös 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X