kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.05.2015

Potkulautaelämää, eli mikä potkari valittiin ja miten on mennyt!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Kyselin teiltä alkukeväästä vinkkejä potkulaudan ostoon. Kiitos valtavasti niistä: Ohjeidenne avulla löysimme F:lle oikein mainion potkulaudan, Maxi Micron. Esko osti potkarin F:lle Tammiston XXL-liikkeestä, ja hinta oli tarjouksessa (ainakin tuolloin) 94,90e.

Maci Microssa on kaksi etyupyörää ja yksi takapyörä, joten sillä potkuttelu pysyy 4-vuotiaaltakin hallinnassa. Runko ei mene kasaan, kuten olimme aluksi toivoneet, mutta suhteellisen kevyt potkari kulkee mukana kyllä silti kätevästi. Plussaa myös siitä, ettei kyseessä ole mikään lelu, vaan esimerkiksi kädensijan korkeutta saa säätää juuri oikean korkuiseksi. Tästä syystä potkari ei ole vain yhden kesän ostos, vaan seuraavia kesiä varten kädensija nostetaan sitten vain ylemmäs. Painoahan potkari kestää nimittäin jopa 50 kiloon asti!

F rakastaa potkariaan. Jopa niin paljon, että alkaa pelottaa, malttaako typy enää pyöräillä polkupyörällään yhtään minnekään.

Onkos teille kotiutunut potkulautaa sitten viime keskustelujemme jälkeen?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

Meille tuli potkulauta kolmivuotiaalle juuri sinun blogipostaukseksesi innoittamana 🙂 Joku kommentoi saksalaislasten suosikkimerkistä Hudorasta ja tilattiin sit sellainen kaksipyöräinen versio Saksan maalta. Pohdin pitkään että 2 pyörää vai kolme, mutta kun lapselle on vankka tasapaino potkupyöräilyn myötä, niin aattelin että kaksipyöräinen toimii pidemmän päälle (hyvin arvioitu, ekalla testiajolla päästiin lähikauppaan asti, vajaa 1km matka, ei paha). Niin ja sen saa taitettua kasaan, se oli meille tärkeä kriteeri (heh ja painoraja 100kg, eli vanhemmatkin voi tarvittaessa kruisailla ;)).

Ainakin minun mielestäni todella hyvin!

Voi apua! Muistankohan mitään? Hain kirjallisuuteen 2004 JKL:ään, ja silloin oli aineistopohjainen koe. Ei pääsykoekirjaa, vaan esseitä ja analyysitehtäviä. Pääsin sisään, mutta koska halusin vuoden päästä HKI:iin, hain sinne. HKI:iin hain suomen kielen kautta (koska sinne oli helpompi päästä ja halusin pelata varman päälle). Silloin oli muutama pääsykoekirja ja paaaaaljon kielioppikysymyksiä. Tosin heti päästyäni yliopistoon vaihdoin vanhan pääaineeni, kirjallisuuden, takaisin. Pedagogisiin on sitten erikseen ainakin haastattelu.

Kiva ala! Suosittelen 🙂

Minusta satanen kunnollisesti laitteesta on ihan ok hinta!

Waude! Kuulostaapa hyvälle potkarille tuokin!

hei! Mietin millainen ohjattavuus on potkulaudassa, jossa on kaksi pyörää edessä?

Ei nyt kyllä liity aiheeseen, mutta kysyn silti. Minua kiinnostaisi äidinkielen open työt ja nyt kysynkin millainen kokemus sinulle oli kyseinen pääsykoe. Onko kokeessa yleensä ollut kaksi vaihetta tms? Niin ja sun ja Eskon blogi on ihan suosikki <3

Me ostettiin vähän aikaa Puky potkulauta, jolle tuli hinnaksi noin 140e. Siinä on tosin käsijarru ja isot pyörät, mikä mahdollistaa potkuttelun myös mulla kuin asvaltilla.

Potkulautailu voi tosiaan häiritä polkupyöräinnostusta. Meillä kuopuksella kävi niin ja jäi melkein yksi pyöräilykesä välistä, kun aina tahtoi mennä potkulaudalla tai potkupyörällä.

Voiko toi hinta olla oikea? 90€ potkulaudasta? Huh …

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X