kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.05.2015

Pienen budjetin parvekemuutos

Teksti
Karoliina Pentikäinen
19 kommenttia

  Vilautin teille alkukeväästä parvekkeemme hirmutilan.  Ja kuten jo silloin kerroin, olimme päättäneet, että kaksi kesää autiolla hirmuparvekkeella saisi riittää. Nyt oli tarkoitus laittaa partsi oikeaan kesäkuntoon.

Olin asettanut parvekeprojektillemme kaksi reunaehtoa. Ensinnäkin koko homma piti toteuttaa ennen vappua. Noh. Ylitettiin tuo aikaraja kolmella päivällä. Toisekseen yritimme toteuttaa koko uudistuksen alle 100 eurolla. Sekin melkein onnistui, koska uudistuksemme maksoi tämän verran:

  • Muovimatto Hemtexin alesta 25 euroa
  • Puut, pensselit ja käsittelyaineet telttaan 23 euroa.
  • Tekokukat vanhaan parvekelaatikkoon 22,5 euroa
  • Istumapehmusteiden päälliset äitini ompeli vanhoista verhoistamme ja jämäkankaasta vanhoihin Lahdessa jo ostettuihin istuintyynyihin, joten tyynyihin ei tarvinnut ostaa kuin vetoketjut. Vetoketjut yhteensä 8 euroa.
  • Viirinauhan materiaalit 25 euroa.
  • Tuolit, parvekeruukku, istuinten alla olevat säilytyslaatikot ja tuija vanhoja, 0 euroa.

KOKO PARVEKKEEN MUUTOS YHTEENSÄ : 103,5 €

Olen aika tyytyväinen, että saimme suuren muutoksen aikaiseksi ilman kauheaa rahanmenoa. Vielähän tuohon pieni pöytä mahtuisi, mutta annetaan sen asian vielä hautua. Ehkä sitten syksyn aleista 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

Ihan kiva, mutta kyllä olisin niitä aitoja kukkia lähtenyt kokeilemaan – siitäkin huolimatta, että ette itseänne viherpeukaloina pitäisikään. Esimerkiksi pensaskrassi ei tarvitse lannoitusta tai nyppimistään. Kukkivat niukkaravinteisessa mullassa jopa paremmin kuin lannoitetussa. Noin esimerkiksi.

Voi miten kaunis siitä tuli ♡ja mielestäni todellakin saitte muutoksen tehtyä edullisesti.

Siis voiko enempää teidän näköinen parveke ollakaan!! Ihana. Tuli jotenki kauhea himo tuunata omaaki parveketta, se on kans aaika huonossa jamassa ja ehkä siksi siellä tulee oleiltuaki niin vähän..

Minusta tosi kiva! Tällaisista postauksista pidän! 🙂

Voi, miten hieno teidän terassista on tullut! Ja tuo F:n maja on ihan huippu! 🙂

Ihana lopputulos! Tästä saa laiskempikin sisustaja potkua parvekkeen kesäkuntoon laittamiselle. Pakko kuitenkin vinkata, että esim kierrätyskeskuksesta voi löytää pikkurahalla sopivan pöydän parvekkeelle ja samalla siinä kierrättää ja säästää luontoa 🙂

Toi teltta on kyllä niin magee, että on ehkä pakko pistää samanmoinen pystyyn meidän parvekkeelle! 🙂

Tulipa kiva ja viihtyisä pienellä satsauksella! Pakko kysyä et minkä kokoinen jalka teidän F:llä on?

Harkitsin kyllä hetken, että olisin ottanut oikeita kukkia, mutta ajattelin, että näin pennoset ovat varmemmassa tallessa 🙂

Juuri niin: Jos on rumaa, ei siellä viitsi hengatakaan!

Kiva kuulla, Vilmu 🙂

Kiitos! Ja niin on: Ihana maja minustakin!

Totta puhut, Suvi! Pitäisikin pitkästä aikaa käydä kirpparilla!

Kiitos 🙂 Niin minustakin! Kun kelit vain tästä vielä vähän lämpenisivät!

Lähinnä noita tuoleja, pehmusteita ja muita tekstiilejä. Parvekkeella ei näytä olevan kattoa joten eivätkö nuo kastu sateella?

Hei tulipa kyllä kiva! Ja teltta + viirit on aika huikeet 🙂 Pientä pöytää nuo tuolit varmaan vielä kaipailee ja joku taisikin jo vinkata kirppistelystä. Toisaalta myös penkki voisi toimia pöytänä ja tarvittaessa lisäistuimena. Hmmm, nyt tais omaki parveke saada uudistusta 😀

Siis ää mistä kehusta aloittaa 😀 Aivan taijuttoman nerokas parkeve ja etenki toi teltta, siis en ois ite keksinykkää nii aivan mahtavaa, että täälä näin, Muutenki kun nyt ekan kerran luen tätä blogia niin huomasin, että täälä on siis niiiiiiin paljon kaikkia aivan mahtavia juttuja!

Kaunista. Hyviä ideoita monta.
Meidän partsin laittoon on tähän mennessä mennyt rapiat 30€, teen kierrätystavarasta ja useat on ilmaisosastoilta ja oman kellarin kätköistä. Kivaa puuhaa tämä homma.

Kiitos, Outi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X