kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.05.2015

Neiti-F:n ensimmäinen leffarooli

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Eilen tuli erikoinen puhelu: Kaverini Iiro soitti ja kysyi, lähtisikö F leffakuvauksiin muutaman tunnin varoitusajalla. He kuvasivat Uneton48-leffaskabaan elokuvaa, ja nyt kehiin tarvittaisiin lapsi”näyttelijä”. Ideahan kisassa on siis se, että 48 tunnin aikana työryhmä työstää elokuvan alusta aivan loppuun.

Emmin hetken, mutta koska F itse innostui aiheesta samantien kuullessaan puhelun, mietin, ettei hommasta kai mitään haittaakaan voisi olla.

Ja eipä ollut. Vaikka kuvauksissa osa asioista hirveästi jännittikin, vaikka iltaunet myöhästyivät kahdella tunnilla, ja vaikka yksi lasikin meni rikki, oli kokemus F:lle varmasti ikimuistoinen.

Niin ja mitäs mulle tapahtui? Ihastuin Puu-Vallilaan ja sen ihanaan Suvanto-kahvilaan.

Kiitos vielä koko Lentävä Lehmä Films ja koko muu kuvausten sakki. Olitte huippuja!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Oi hieno homma! Kuvissa vilahtaa oma vanha työkaveri, en muistanutkaan hänen olevan mukana tässä prokkiksessa vaikka elokuvia ohjaa ja kuvaa 🙂

Niinkö? 🙂 Oli mukava kokemus kyllä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X