kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.05.2015

Otsis, blondi vai molemmat?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
22 kommenttia

Huomiseksi on varattu kampaaja-aika, enkä vieläkään tiedä, mitä siellä tekisin. Otsis himottaisi taas kauheasti (joo, mä tiedän!!) ja toisaalta ihan vaalea letti tai ainakin omber. Antakaapa hyvä hiusehdotuksia!

-Karoliina-

Kuvat lainattu: täältä, täältä ja täältä

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (22)

Mun on niin vaikea kuvitella sua blondiksi! Sun on ehkä pakko kokeilla sitä 🙂 oothan jo tovin sitä miettinyt. Otsis, don’t go there 😀

Vai uskaltaisitko antaa täysin vapaat kädet taiteilijalle? Mun joskus tekis mieli mennä kampaajalle ja pyytää tekemään mikä siitä tuntuu parhaimmalta, mutta taidan olla liian pelkuri.

Vaaleena en sua osaa kuvitella, joten ombren kannalla ehdottomasti! Ja kyllä otsis sopii sulle kyllä kun nenä päähän. En tiedä missä vaiheessa meet kasvatusprojektissasi, mut mites jos otsiksen leikkaiskin vähän ohkasemmin ja vinoon sit et jos menee hermot niin se on vähän iisimpi kasvattaa pois kun toi ihan rehellinen otsis + et se olis sulle kans vaihtelua!

Sillon, ku mä meen kampaajalle, niin sanon sille aina, et ”jos saisit tehä ihan mut vain mun hiuksille, niin mitä tekisit?”. Pakkohan ei oo tarttua siihen ehdotukseen. 🙂 Suosittelen kokeilemaan!

Siis ”ihan mitä vain”. ;D

Pyydä mieluummin balayage-raidoitus kuin niiiin nähty ombre 🙂 t. Parturi-kampaaja

Ei otsista näin kesää vasten! Se on yks hikiläpyskä! 😀

Ombre olis varmaan hyvä vaihtoehto jos ei ihan blondiin rohkene. Mutta toisaalta blondi ois rohkee veto ja kesähän vaalentaa vielä! Ei otsista 😀

En tiedä uskallanko. Qhairilaiset ovat kyllä hyviä innostamaan mut hullutteluun 😀

Munkin mielestä otsis sopii itse asiassa parhaiten (lue: ruma hiusraja), mutta mitä jos taas kyllästyn. Aaarg!

Hui miten rohkea olet 😀 Hatunnosto!

Siinä olet kyllä ihan oikeassa 🙂

Tuo värjäys on ihana!!

No niin: Blondi olisi ihan uutta!!

Mulla on tummanruskeat polkkapituiset hiukset ja oon blondaillut niitä kampaajalla pikkuhiljaa enemmän ja enemmän raitameiningillä reilun vuoden – vieläkin tuntuu raikkaalta! Eikä tarvii ressata juurikasvusta = ombre luonnostaan… 😉

Itelläni on tukka kuin vikassa kuvassa. On jo lähes osa persoonaa..mut sut mä haluisin nähdä blondina. 🙂

Skarppi otsis sopii sulle ihan täydellisesti! Blondia ei, oma väri on myös huolettomampi (värjäyskierre) + tukka pysyy paremmassa kunnossa. Sitäpaitsi sun tukka on niin kauniin sävyinen!

Olen melkeimpä molempien kannalla :D…joo, aika rajua tiedän ;D! Mutta otsis sopii sulle tosi, tosi hyvin ja blondi tukka ois varmasti upee ja vaihtelua (en tiedä oletko ikinä edes ollut) ainaiseen tummaan väriin joka sekin sopii kyllä sulle. Blondin saa aika helposti vielä kotikonsteinkin takaisin (suoraväreillä hiuksia rasittamatta) tummemmaksi jos kyllästyy ja raidoilla on helppo naamioida juurikasvua, vaikka omasta mielestä tumma juurari vaaleassa tukassa voi olla tosi mageen näköinenkin. Eityisesti tummemmilla kulmakarvoilla, kuten sinulla. Lisäksi vaalennosaineiden kemikaalit on vähemmän vaarallisia, verrattuna tummanruskeisiin, vaikka muistelenki ettet tainnut värjätä tukkaasi muutoinkaan.

Otsis sopii sulle valtavan hyvin! 🙂

Niin mitä sä sitten teit siellä kampaajalla?? 🙂

Iltaa…! Katsoppas uusin postaus. Löytyy vastaus kysymykseesi. kivaa iltaa!!

TOT-TA!! Se olisi oikeasti mageempi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X